Darryl boeken

De Nederlandse rapper die al sinds zijn tienerjaren onderdeel uitmaakt van de rapscene

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
darryl boeken studentenfeest.jpg
uIqyza
RkGanaJJ
b LmwmQqrA
hFBIqh
YZlFSoYVQ
darryl boeken studentenfeest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Darryl
Starttijd:  
Eindtijd:  

Darryl boeken

De Nederlandse rapper bekend van de hits 'Eeyeeyo' en 'Groupie Love' is nu te boeken bij Evenses voor uw studentenfeest, festival of stadsfeest. Hij maakt de lekkerste Nederlandstalige rapmuziek! Darryl boekt u voor uw evenement, verjaardag of bedrijfsfeest.

Darryl is op zijn 16e begonnen met rappen. Hij maakte samen met zijn neef, die bekend is bij het publiek als Reverse, muziek. Niet lang daarna maakte hij samen met de rappers Lange Frans, Baas B, Yes-R, Soesi B, Negativ en zanger Brace deel uit van D-Men. Deze rapformatie behaalde nationale bekendheid dankzij hun mixtapes. Darryl ging hierna verder met de rapper Dio, zij vormden het duo Dubbel D.

Een jaar na Dubbel D, scoorde Darryl een grote hit met zijn bijdrage aan het debutsingle van The Partysquad, 'Wat wil je doen?'. Met dezelfde artiesten van dit nummer, stond hij in het voorprogramma van 50 Cent. Hierna ging het erg snel. In 2006 werkte hij nogmaals samen met The Partysquad voor het nummer 'Dat is die shit'.

In 2007 tekende hij bij het label van Ali B. Onder zijn label maakte Darryl o.a. de liedjes 'Eeyeeyo' en 'Darryl Express'. Hij was ook te horen op de nummers 'Groupie Love' met Ali B, Yes-R en Gio, 'Whoop Whoop' met Dicecream en 'Mee naar huis' met Yes-R en Soesi B.

Verder heeft Darryl meegedaan aan de televisieprogramma's Fort Boyard, Ali B op volle toeren en Atlas. In 2018 is Darryl weer terug met nieuwe muziek. Zo bracht hij de nummers 'Hoe is het met jou dan?' en 'Auditie' uit. Op 30-jarige leeftijd heeft hij al een indrukwekkende carrière voor zichzelf gecreëerd en dit zal alleen nog maar verder groeien!

Boek Darryl voor uw festival, schoolfeest of evenement

Darryl boeken voor uw feest, jubileum of opening? Deze rapper van Nederlandse bodem boekt u nu bij Evenses. Ideaal voor uw evenement, studentenfeest of festival! U kunt voor meer informatie, zeven dagen per week, contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Rita
5 uit 5 sterren
Lil Wayne was mijn eerste concert en toen stond Darryl in het voorprogramma, hij was echt geweldig!
Job Kruijger
5 uit 5 sterren
Zijn muziek is goed man, altijd de lekkerste beats en beste teksten
Mina
5 uit 5 sterren
Als ik aan Darryl en zijn muziek denk, heb ik echt leuke herinneringen!

Vergelijkbare acts

Boef boeken

Boef boeken

5 Beoordelingen

Boef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest.

prijs op aanvraag
Sjaak boeken

Sjaak boeken

2 Beoordelingen

De wel bekende Rapper Sjaak is nu te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
The Blockparty

The Blockparty

Dit duo met de hit "Huts" laat zeker het feest losbarsten

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.