LouiVos boeken

Jessmaine Nuengi, ook wel bekend als LouiVos, is geboren in Den Haag. In 2011 begon hij met rappen onder de naam Louis. Hij heeft verschillende nummers uitgebracht in samenwerking met het platenlabel Wilde Westen. Samen met rapper Mula B bracht hij in 2016 de mixtape Drugs & Geld Vol. 1 uit.

Hij heeft ook singles uitgebracht met artiesten als; SBMG, Bizzey en Jonna Fraser. In 2017 bracht hij zijn eerste album uit onder de artiestennaam LouiVos. Het album heeft zeventien weken in de album top 100 gestaan. Het laatste album van LouiVos heet Exotische Wapens en kwam binnen op nummer twee in de Nederlandse Album Top 100. In het nummer 'Designers' werkt hij samen met Dopebwoy en Illiasopdebeat. De hit heeft inmiddels al meer dan 5 miljoen views op YouTube.

Boekingen van LouiVos

Wilt u LouiVos boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest? LouiVos is via Evenses te boeken voor uw festival! Vult u dan vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met het vinden van het juiste entertainment voor uw gelegenheid.