Esko boeken

Rapper, DJ, labeleigenaar en producer van vele hits, Esko is het allemaal!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
esko boeken schoolfeest.jpg
pOmrHWDfTA
o HGg tci A
boMRetUMIto
xdXxOCSwuyo
OGSKNJkJ
exFJGLeI
esko boeken schoolfeest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Esko
Starttijd:  
Eindtijd:  

Esko boeken

Deze bekende Nederlandse DJ bekend van hits zoals 'Hey Meisje' boekt u nu bij Evenses. Leuk voor uw studentenfeest, bedrijfsfeest of festival. Esko is te boeken voor uw evenement of schoolfeest.

Stacey Walroud, bekend als Esko, is een rapper, DJ en producent. Op dertien jarige leeftijd nam hij zijn eerste track op en zo was Esko geboren. Na een moeilijke jeugd, begon hij zijn muziekcarrière echt op te pakken op zijn 18e. In het begin van zijn carrière werkte hij veel samen met Negativ, Keizer en Bokoesam. Hij zegt zelf dat zijn echte aftrap was in 2013, toen hij meedeed aan de 101Barz-sessie. Niet lang hierna richtte hij samen met Bart van Houten het label Van Klasse op. Tegenwoordig zitten de artiesten Josylvio en Hansie hierbij aangesloten. Op het label heeft hij ook zijn eerste EP uitgebracht, 'Probleemkind'.

Echter, behaalde Esko vooral veel faam in de Nederlandse urban scene als producent. Zijn beats worden veel gevraagd door grote namen in deze scene, zoals door Sevn Alias, Jonna Fraser, Adje, Cho, The Partysquad en nog vele anderen. Zo heeft hij voor een grotendeel de albums 'Ma3seb' van Josylvio en 'Streetknowledge' van Adje geproduceerd.

Esko heeft heel wat prijzen op zijn naam staan, voornamelijk als producent. Zo heeft hij de gouden status behaald voor vele hits van Sevn Alias, zoals 'Kifesh' en platina voor 'C'est la via' van The Partysquad en 'Skittle Stacking' van Josylvio. Met zijn eigen nummer 'Hey Meisje' heeft hij samen met Hansie en Josylvio een grote hit gescoord. Het behaalde ook de platina status en stond op nummer 1 in de hitlijsten! Verder heeft hij ook dubbel platina behaald met Josylvio's 'Ride or Die'. Esko is een echte hitmaker dus!

Boek Esko voor uw evenement, festival of feest

Wilt u deze DJ boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Esko is bij Evenses te boeken voor uw personeelsfeest, evenement, schoolfeest of feest. Voor meer informatie over het boeken van Esko kunt u gerust contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor Esko.

Repertoire Esko

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Sven
5 uit 5 sterren
Zijn album is echt de hele tijd op repeat!
Jennifer
5 uit 5 sterren
Hij maakt zulke lekkere nummers en zijn optredens zijn echt de beste
Nikita
5 uit 5 sterren
Hey Meisje is zo'n leuk nummer! En tijdens zijn show heb ik zo lekker kunnen dansen met al mijn vriendinnen!

Vergelijkbare acts

Stuk TV Boeken

Stuk TV Boeken

3 Beoordelingen

Deze 3 mannen van Stuk TV kunnen elk feest laten slagen!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.