Esko boeken

Rapper, DJ, labeleigenaar en producer van vele hits, Esko is het allemaal!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Esko boeken
pOmrHWDfTA
o HGg tci A
boMRetUMIto
xdXxOCSwuyo
OGSKNJkJ
exFJGLeI
Esko boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Esko
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Deze bekende Nederlandse Rapper en DJ bekend van hits zoals 'Hey Meisje' boekt u nu bij Evenses. Leuk voor uw studentenfeest, bedrijfsfeest of festival. Esko is te boeken voor uw evenement of schoolfeest.

Esko biografie

Stacey Walroud, bekend als Esko, is een rapper, DJ en producent. Op dertien jarige leeftijd nam hij zijn eerste track op en zo was Esko geboren. Na een moeilijke jeugd, begon hij zijn muziek carrière echt op te pakken op zijn 18e. In het begin van zijn carrière werkte hij veel samen met Negativ, Keizer en Bokoesam. Hij zegt zelf dat zijn echte aftrap was in 2013, toen hij meedeed aan de 101Barz-sessie. Niet lang hierna richtte hij samen met Bart van Houten het label Van Klasse op. Tegenwoordig zitten de artiesten Josylvio en Hansie hierbij aangesloten. Op het label heeft hij ook zijn eerste EP uitgebracht, 'Probleemkind'.

Esko behaalde echter vooral veel faam in de Nederlandse urban scene als producent. Zijn beats worden veel gevraagd door grote namen in deze scene, zoals door Sevn Alias, Jonna Fraser, Adje, Cho, The Partysquad en nog vele anderen. Zo heeft hij voor een grotendeel de albums 'Ma3seb' van Josylvio en 'Streetknowledge' van Adje geproduceerd.

Esko in de scene

Esko heeft heel wat prijzen op zijn naam staan, voornamelijk als producent. Zo heeft hij de gouden status behaald voor vele hits van Sevn Alias, zoals 'Kifesh' en platina voor 'C'est la via' van The Partysquad en 'Skittle Stacking' van Josylvio. Met zijn eigen nummer 'Hey Meisje' heeft hij samen met Hansie en Josylvio een grote hit gescoord. Het behaalde ook de platina status en stond op nummer 1 in de hitlijsten! Verder heeft hij ook dubbel platina behaald met Josylvio's 'Ride or Die'. Esko is een echte hitmaker dus!

Na zijn burn-out in 2019 heeft hij is hij anders gaan leven en heeft hij zijn talenten gebruikt om in zijn eigen nummers te stoppen. Zijn tweede album 'Feniks' is dan ook een terugblik op hoe zijn leven grip op hem had en hoe hij hier uit is gekomen. Deze emoties zijn te horen in liedjes als 'Jongen van bodem', 'Platzak' en 'Breng mij terug'. Het is zijn eerste album waarop hij rapt in iedere track. Voor hem een nieuwe mijlpaal die hij heeft bereikt, omdat hij ook alleen nog maar muziek maakte met de mensen die dicht bij hem staan. Die boodschap van verbondenheid brengt hij over in zijn nieuwe nummers.

Esko boeken

Wilt u deze DJ boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Esko is bij Evenses te boeken voor uw personeelsfeest, evenement, schoolfeest of feest. Voor meer informatie over het boeken van Esko kunt u gerust contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor Esko.

Repertoire Esko

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Sven
5 uit 5 sterren
Zijn album is echt de hele tijd op repeat!
Jennifer
5 uit 5 sterren
Hij maakt zulke lekkere nummers en zijn optredens zijn echt de beste
Nikita
5 uit 5 sterren
Hey Meisje is zo'n leuk nummer! En tijdens zijn show heb ik zo lekker kunnen dansen met al mijn vriendinnen!

Vergelijkbare acts

Adje Boeken

Adje Boeken

4 Beoordelingen

Nederlands rapper Adje is bekend van de enorme hit 'Ik ga hard', nu te boeken op uw feest!

prijs op aanvraag
Naomi Sharon boeken

Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid

prijs op aanvraag
Jayh boeken

Jayh boeken

3 Beoordelingen

De bekende Nederlandse rapper Jayh uit Amsterdam knalt op uw feest!

€ 3250 - € 5200
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.