Bob Offenberg boeken voor uw evenement

Heeft u interesse in het plaatsen van boekingen van Bob Offenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het huren van deze artiest voor uw feest, verjaardag, bruiloft of evenement.

De eerste single van Bob Offenberg
Op vierjarige leeftijd mocht Bob samen met John van Leeuwen zijn eerste single ''Een jongen van de straat''(2004) opnemen. De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Een studio die bekend staat om zijn grote artiesten. Al snel nadat zijn debuutsingle uitkwam, waren er al speculaties over zijn debuutalbum. Dit leidde tot het album genaamd ''Dansen''(2005)

Bob kwam als klein jongetje steeds meer in de spotlights te staan. Bob trad op 27 mei 2006 voor het eerst groots op tijdens een evenement voor drieduizend man. Hij stond hier samen met bekende artiesten zoals Marianne Weber en Jan Smit.

Bob's nieuwste single "Als je lacht" is een vrolijk nummer opgenomen door Bob met Emile Hartkamp en Norus Padidar in Goldstar Studio's. De single stond op de 22e plaats in de Mega Top 100, Bob's hoogste ranking tot nu toe.

Bob-Offenberg-boeken.jpg

Bob Offenberg boeken
Bob Offenberg boekingen staan bekend om veel gezelligheid.
Bob Offenberg is een feestelijke Nederlandstalige zanger die van alle markten thuis is. Te boeken als u op zoek bent naar een echt feest!

Bent u overtuigd van deze zanger en zou u Bob Offenberg willen boeken voor uw verjaardag, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest? of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bob Offenberg boekingen zorgen voor een geslaagd feestje bij u in de buurt.

Bij Evenses kunt u: