Ferry de Lits Boeken

Ferry de Lits is een bekende in de Nederlandse muziekwereld met vele hits!

4,8 uit 5 sterren
€ 1495 - € 2690
Ferry de Lits boeken.png
BmTGEYzag
MxjeGdTV U
OGyVKwZXZx
Ferry de Lits boeken.png
Controleer nu de beschikbaarheid van Ferry de Lits
Starttijd:  
Eindtijd:  

Ferry de Lits boeken

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.
Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.
Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.
Met zijn nieuwe single ‘Als Ik Het Doe’ zal Ferry komende zomer menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers ‘Want jij’ en ‘I love you baby’? Wat ons betreft in ieder geval wel!

Bekend van

Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen

Duetten met Django Wagner (Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn)

Duet met Jill Helena (Vraag Niet Meer Waarom)

Duet met Nelis Leeman (Kleine Vogel)

Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart

Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is 't Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry, Iedereen Wist 't, Ademloos Door De Nacht, Nu Is Het Klaar, Wat Is Dan Liefde, I Love You, Want Jij, en Als Ik Het Doe

Ferry de Lits boeken voor uw festival of evenement?

Wilt u Ferry de Lits boeken voor uw feest of evenement? Deze act is te huren via Evenses voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijvblijvend cintact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Tim Broekers
5 uit 5 sterren
Ferry de Lits heeft mijn bruiloft helemaal afgemaakt, hele leuke nummers gezongen en een goeie sfeer neer gezet!
Daniëlle & Ger
4 uit 5 sterren
Samen met mij vrouw genoten van het optreden van Ferry in de kroeg, wij zijn fan!
Nina Wijsman
5 uit 5 sterren
Wat een sfeer en gezelligheid, die Ferry weet wel hoe die een feestje moet bouwen!
Roy Westerhof, Delden
5 uit 5 sterren
Het optreden van Ferry was fantastisch. Goed geluid. Super optreden. Alles goed verzorgd. Wat een geweldige zanger. september 2019

Vergelijkbare acts

Rob de Nijs boeken

Rob de Nijs boeken

3 Beoordelingen

Deze getalenteerde man is een zanger en acteur in één en zorgt voor een memorabel optreden

€ 5945 - € 9510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.