Jim van der Zee boeken

Jim van der Zee, winnaar van The Voice of Holland 2018 nu te boeken via Evenses voor uw verjaardagsfeest, stadsfeest of festival.

Sinds kleins af aan heeft Jim een passie voor muziek. Als klein jochie begon hij met gitaarlessen, later kwam daar het zingen bij en studeerde hij aan het conservatorium. Met zijn camper reist hij rond in heel Europa om op straat muziek te maken en alle harten van de Europeanen te betoveren met zijn pracht stem. Jim vindt vrijheid zeer belangrijk en zijn droom is om samen met een aantal vrienden een stuk grond te kopen in een ander land en daar zijn eigen community op te richten.

In 2018 neemt Jim deel aan de blind audition van The Voice of Holland in de hoop dat het programma hem kan helpen met zijn muzikale ontwikkeling. Alle vier de juryleden, waaronder Ali B en Anouk, draaide zich om en wilden Jim in hun team. Dankzij zijn zang talent versloeg Jim van der Zee de zangeres Samantha Steenwijk in de finale van The Voice. Hiermee is Jim de winnaar van The Voice of Holland 2018!

Boekingen Jim van der Zee

Wilt u Jim van der Zee boeken voor uw verjaardagsfeest, stadsfeest of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jim van der Zee.