Wilfried Wildschwein boeken

Wilfried Wildschwein zorgt met zijn gezelligheid en energie er voor dat elke gelegenheid een feestje wordt. De rasentertainer heeft geen podium nodig om iedereen voor zich te winnen. Het liefst staat hij tussen de mensen en start hij zelf de polonaise.

Wilfried Wildschwein stopt veelal Duitse en Oostenrijkse nummers in zijn eigen Nederlandse jasje. Een wel bekend nummer als "Hulapalu" heeft Wilfried al onder handen genomen en in zijn eigen jasje gestoken. De bekende Nederlandse meezingers worden ook met volle borst meegezongen tijdens een feest van WIlfriend Wildschwein. Uiteraard zingt hij ook zijn eigen geschreven nummers zoals "Het Ezellied" en "Vrouwen". Wilt u uw gasten verrassen met een gezellig en sfeervol feestje? Wilfried Wildschwein is nu via Evenses te boeken.

Wilfried Wildschwein boeken

Boekingen van Wilfried Wildschwein

Wilfried Wildschwein is in de wieg gelegd voor een rol als entertainer. Mensen meenemen in het feestgedruis door middel van zijn aanstekelijke energie en vrolijkheid is wat hij het liefst doet. Dat Wilfried Wildschwein uiteindelijk deze weg is ingeslagen komt niet als een verrassing. Mede doordat zijn vader een eigen radioprogramma heeft "De groene Alpenwei", groeide Wilfried Wildschwein op met volksmuziek uit de Alpenlanden.

Samen met zijn vrouw schrijft hij een Nederlandse tekst op bestaande feestmuziek uit de Alpenlanden. Ook heeft hij zijn repertoire uitgebreid met eigen nummers zoals het "Ezellied" en "Lekker los gaan". Uiteraard ontbreken de grote Nederlandse feestnummers niet. Met volle borst zingen alle gasten mee met nummers van onder ander Jannes en Frans Duijts. Zoals zijn eigen slogan luidt: Polonaise bestellen? Wilfried bellen!

Wilt u Wilfried Wildschwein boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of oktoberfest? Deze act is via Evenses te huren voor uw Apres ski feest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.