Mister Oktoberfest boeken

Mister Oktoberfest zorgt met zijn gezelligheid en energie er voor dat elke gelegenheid een feestje wordt. De rasentertainer heeft geen podium nodig om iedereen voor zich te winnen. Het liefst staat hij tussen de mensen en start hij zelf de polonaise.

Mister Oktoberfest stopt veelal Duitse en Oostenrijkse nummers in zijn eigen Nederlandse jasje. Een wel bekend nummer als "Hulapalu" heeft Mister Oktoberfest al onder handen genomen en in zijn eigen jasje gestoken. De bekende Nederlandse meezingers worden ook met volle borst meegezongen tijdens een feest van Mister Oktoberfest. Uiteraard zingt hij ook zijn eigen geschreven nummers zoals "Het Ezellied" en "Vrouwen". Wilt u uw gasten verrassen met een gezellig en sfeervol feestje? Mister Oktoberfest is nu via Evenses te boeken.

Mister Oktoberfest boeken

Boekingen van Mister Oktoberfest

Mister Oktoberfestis in de wieg gelegd voor een rol als entertainer. Mensen meenemen in het feestgedruis door middel van zijn aanstekelijke energie en vrolijkheid is wat hij het liefst doet. Dat Mister Oktoberfest uiteindelijk deze weg is ingeslagen komt niet als een verrassing. Mede doordat zijn vader een eigen radioprogramma heeft "De groene Alpenwei", groeide Mister Oktoberfest op met volksmuziek uit de Alpenlanden.

Samen met zijn vrouw schrijft hij een Nederlandse tekst op bestaande feestmuziek uit de Alpenlanden. Ook heeft hij zijn repertoire uitgebreid met eigen nummers zoals het "Ezellied" en "Lekker los gaan". Uiteraard ontbreken de grote Nederlandse feestnummers niet. Met volle borst zingen alle gasten mee met nummers van onder ander Jannes en Frans Duijts. Zoals zijn eigen slogan luidt: Polonaise bestellen? Mister Oktoberfest!

Wilt u Mister Oktoberfest boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of oktoberfest? Deze act is via Evenses te huren voor uw Apres ski feest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.