< Terug naar overzicht

Thomas Berge boeken

Al sinds zijn 12e bekend in Nederland. Deze zanger kunt u nu bij Evenses boeken.
vanaf: 
2 095,-
5

Referenties

"Thomas Berge is super!! Geweldig optreden van hem gezien op het feest van mijn neef!"
Tiffany
5
"Wat heeft hij toch mooie liedjes! En live is hij ook super goed!"
Lois
4
"Toen ik hoorde dat hij optrad bij de opening van een winkelcentrum bij ons in de buurt, ben ik er gelijk heen gegaan. Wat een goede zanger en hij is ook heel aardig!! Daarna deelde hij nog handtekeningen uit en kon ik met hem op de foto. Echt genoten!!"
Marloes Bakker
5

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

 

Thomas Berge bracht al op zijn 12e zijn eerste single uit en is nu nog steeds niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Thomas is nu bij Evenses te boeken. U kunt hem inhuren voor uw feest, opening, evenement, festival en bedrijfsfeest.

 

Al op 12-jarige leeftijd maakte Nederland kennis met bekende zanger Thomas Berge. Nadat zijn debuutsingle ‘Mijn Luchtballon’ meer dan 800.000 keer verspreid werd door een bekende grote keten was zijn naam in 1 klap gevestigd. Hij scoorde in de periode 2003-2005 hits met singles als ‘Als je lacht’, ‘Als een mooie droom’ en nam zelfs een duet op ‘Jantjes Gitaar’ met wijlen Johnny Hoes en sleepte een Zilveren Harp in de wacht!

 

Drie jaar later in 2008 scoorde de nu 23-jarige Thomas, die oorspronkelijk Chiel Ottink heet, zijn eerste top 10-hit, met het nummer ‘Zonder Jou’ waarmee hij ook te zien en te horen was destijds in de populaire soap GTST. Hij gaf twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. Dit jaar is Thomas ook de populairste artiest onder de dansscholen en ontvangt voor zijn single ‘Jij bent mijn leven’ daarom ook de Gulden Vedel.

 

In 2009 doet Thomas mee aan het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en zingt daar zijn versie van het nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Het nummer belandt op single en staat binnen no time op de eerste plaats van de Single Top 100. Hij ontvangt een Gouden Award voor de single en het gelijknamige album, waarop ook de top 10-hits ‘Ieder Moment’ en ‘Ik vertrouw je niet meer’ staan, haalt de top 10 van de Album Top 100. Een jaar later verschijnt het album ‘1221’ waarvan de singles ‘Mijn woord’ en ‘Niets is onmogelijk’ ook beiden de top 10 behalen, evenals het album zelf.

 

2012 werd het jaar van de bezinning. Thomas nam afscheid van zijn huidige management en tekende in juli 2013 een overeenkomst met muzieklabel Cloud 9 Music, die ook oa Nick&Simon, Sharon Doorson, Hardwell, Moke, Leonie Meijer en de 3JS vertegenwoordigen. Inmiddels is hij druk aan het schrijven samen met bekende en minder bekende namen aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De sound wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams.

 

Inmiddels is het album ”Berge Verzet” met de nummers ”Alleen Omhoog” ”Zonder Jou” en ”Morgen” bekroond met een Tros Sterren.nl award voor Beste Album.

 

Op dit moment werkt Thomas aan een nieuwe EP samen met zijn vaste Co-Producer ”Edwin van Hoevelaak”.
Ook zijn de voorbereidingen voor een club tour door heel Nederland in volle gang.

 

”Thomas ; 2015 is fantastisch begonnen.
Met een EP in zicht, een ontzettend volle agenda in samenwerking met Rocket Agency en een brok energie ben ik klaar om er weer een te gek jaar van te maken samen met het ”Thomas Berge Team”.

 

Boekingen Thomas Berge

 

Wilt u Thomas Berge boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJJazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.345,-Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar ServiceDe smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest 645,-Lees meer
zanger gitarit boeken verjaardag

Yuri

Zanger, Gitarist

Yuri

Zanger, GitaristFeestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.445,-Lees meer