Sharon Doorson boeken

7 keer aangevraagd

Deze hippe pop-zangeres maakt uw feest helemaal af!

5 uit 5 sterren
€ 3245 - € 5190
Sharon-Doorson-boeken-festival-feest.jpg
mudeLIboNg
zPqMcyPl A
lawFXysDmI
IEkxniqKiLs
IjInIKURq
Sharon-Doorson-boeken-festival-feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Sharon Doorson
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Sharon Doorson

Al op jonge leeftijd ontdekt de nu 34-jarige, in Utrecht geboren, Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Als kleine spruit van 6 wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon Doorson meedoet. Op haar zeventiende, na 10 jaar danservaring en 2 jaar musical- en zangles, besloot ze in 2004 mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything’.

Na het binnenhalen van haar diploma aan de Popacademie NPAC, te Utrecht, doet ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam en wordt aangenomen. Verschillende grote projecten in binnen- en buitenland volgen. Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010. Sharon Doorson besloot in 2012 mee te doen aan het tweede seizoen van The Voice of Holland! Tijdens de blind auditions draaien alle coaches zich om en kiest Sharon voor Marco Borsato. Tijdens het programma zingt ze duetten met Ben Saunders en Alain Clark. Ook staat ze maar liefst 5 keer als gastartiest bij de concerten van Marco Borsato. Sharon’s avontuur van TVOH stopt vlak voor de finale. In 2012 studeerde Sharon af aan het conservatorium en storte zij zich volledig, net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyoncé, op haar solocarrière! In maart 2015 tekende zij een contract bij muzieklabel 8ball. Sharon: 'Mijn sound zou ik omschrijven als moderne pop muziek, met elektronische boventonen gepaard met sterke/gevoelige R&B zang. het beste worrd wat mij muziek omschrijft is Passie! Puur, kwetsbaar maar zeker ook krachtig!'

Eind 2012 lanceerde Sharon Doorson haar eerste single ‘Fail In Love’, welke direct door alle grote landelijke radiostations werd gedraaid. Het nummer bereikte een 14e positie in de Nederlandse Top 40 en stond maar liefst 15 weken genoteerd. Ook haar tweede single was direct een hit: ‘High On Your Love’ werd net als haar voorganger gebombardeerd tot 538 Dance Smash en bereikte meteen de top 10 in de iTunes Top 100. In mei 2013 verschijnt Sharon’s debuutalbum.

Boekingen Sharon Doorson

Wilt u Sharon Doorson boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Geert van Westen
5 uit 5 sterren
'Ik heb Sharon Doorson gezien op Koningsdag op het SLAM FM feest! Wat een stem heeft ze'
Dirk Heijmans
5 uit 5 sterren
'Sharon heeft op ons bedrijfsfeest opgetreden en het dak ging eraf, een hele toffe performance!'
Linda Huibrechts
5 uit 5 sterren
'In mijn ogen kan deze meid heel de wereld aan, wat een dijk van een stem en wat een uitstraling!'

Vergelijkbare acts

Anita Meyer boeken

Anita Meyer boeken

3 Beoordelingen

Anita Meyer, de zangers die haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse muziek, is hier te boeken!

€ 5475 - € 8760
Caro Emerald boeken

Caro Emerald boeken

3 Beoordelingen

Met haar retro sound is Caro Emerald ideaal voor diverse gelegenheden!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.