Tommie Christiaan boeken

Multitalent Tommie Christiaan, bekend van zijn deelname aan Beste Zanger, nu te boeken!

5 uit 5 sterren
€ 1775 - € 3020
TommieChristiaan-Persfoto-2018.jpg
wCBLmYbM
XZYLcPAk
pqA yAA
tqofvrkU
TommieChristiaan-Persfoto-2018.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Tommie Christiaan
Starttijd:  
Eindtijd:  

Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan heeft nog meer met zijn eerste plaat 'Zoveel Liefde' uit en bracht daarnaast de drie andere singles 'Huil Nou', 'Ik Val' en 'Schouder' uit. Hij zong deze singles voor een miljoenenpubliek op televisie en werden reeds vele malen beluisterd op Spotify en iTunes.

Tommie Christiaan is een man met vele talenten. Hij groeide op met dans en muziek. Zijn moeder had een dansschool, via zijn tante leerde hij veel van popmuziek en van zijn grootvader kreeg hij de feeling van klassieke muziek mee. Als sinds jong af aan deed Tommie Christiaan mee aan schoolmusicals en volgde hij dans-, muziek- en zanglessen. Door artiesten zoals Usher en Justin Timberlake werd hij geïnspireerd in het combineren van zang en dans.

Het grote publiek kent Tommie Christiaan vooral van zijn hoofdrol in de musical Zorro. Ook speelde hij in andere producties als Grease, Hair en The Little Mermaid. Zijn eerste muzikale stappen zette Tommie Christiaan samen met Nigel. Ze vormden een duo en brachten in 2016 hun eerste, zelf geschreven, single 'Ik Mis Je' uit. Een keerpunt in Tommies carrière kwam toen hij deelnam aan het programma Beste Zangers op NPO 1. De optredens van Tommie Christiaan werden hits op Itunes en de views op YouTube gingen de lucht in.

Boekingen Tommie Christiaan

Wilt u Tommie Christiaan boeken voor uw bedrijfsevenement, festival of stadsfeest? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tommie Christiaan.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Els Willems
5 uit 5 sterren
Ik hou van de stem van Tommie Christiaan! Ik hoop dat we nog veel meer van hem mogen gaan horen!
Annelies
5 uit 5 sterren
Tommie Christiaan is toch wel mijn musical held sinds ik hem als klein meisje zag in High School Musical. Nu ik weet dat hij ook zo een prachtige singles heeft uitgebracht kan ik niet wachten om hem eens live op een podium te zien!
Femke Veltman
5 uit 5 sterren
Zoveel bewondering voor deze man als musical ster, danser en zanger, geweldig bezig Tommie. Blijf zo doorgaan!

Vergelijkbare acts

Gullie boeken

Gullie boeken

Boek de gezelligste feestmaker van Nederland bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.