Jungle thema feest

Welcome to the jungle met dit beestelijke jungle thema feest!

prijs op aanvraag
Jungle Thema Feest
Jungle Thema
kdDxwrTB
show boeken
Jungle Thema Feest boeken
GuLGsQIqUh
feest organiseren
Jungle Thema Licht
Jungle Thema Feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Jungle thema feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Een beestachtig Jungle thema feest organiseren?

Jungle thema feest is iets wat al jaren georganiseerd wordt, alleen dan vaak onder een andere noemer. Iedereen kent de klassieke benaming van "Welcome to the Jungle" wel, of voor studenten iets in de trant van "Larie op de Biersafari", voor kinderen is de term Safarifeest al vaak een inkoppertje. Het Jungle thema feest is bekend onder vele noemers, maar de basis blijft toch wel dieren, oerwoud en veel gezelligheid! Dus wilt u een jungle feestje organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de organisatie.

Jungle thema feest

Want wat wij als boekingsbureau bieden, is een totaalpakket voor een jungle thema feest. Wij bieden de mogelijkheid voor u vele aspecten op ons te nemen binnen het plannen van de volgende zaken:

In samenspraak met u beslissen we welke onderdelen wij voor u op ons zullen nemen. Om in ieder geval al een voorproefje te geven over wat wij allemaal kunnen regelen voor het jungle feestje, lichten we hieronder elk kopje even kort toe:

Jungle thema feest entertainment

Vragen springen nu zeker in uw hoofd. Dat kan. U vraagt zich zeker af waarom u nu voor een themafeest moet kiezen, of niet. Twijfels zijn er altijd. Evenses legt u haarfijn uit waarom een themafeest super leuk is om te organiseren voor zowel u als uw gasten.

De ervaring die u voor u zelf als uw gasten creeërt is uniek. U creeërt namelijk een unieke sfeer die niet snel te vergeten is, want niet iedereen denkt eraan om een themafeest te organiseren. Vooral niet als het om een jungle thema gaan. Gasten zullen over uw jungle thema feest blijven praten. Daarom is het natuurlijk leuk om je te bevinden op een feest waar het thema ook klopt. U maakt leuke en mooie herinneringen mee in een jungle setting. Vele gasten zullen ook foto's maken van uw unieke evenement, omdat het een thema is die zij nooit eerder voorbij hebben zien komen.

Een jungle thema is niet het enige wat wij aanbieden namens Evenses. We hebben namelijk zoveel meer in peto. U kunt op onze website rondkijken voor de verschillende thema's. Of had u zelf al een thema in gedachten? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Wil je een evenement organiseren ter ere voor een feestdag? Dan hebben we diverse decoratiestukken voor Kerst, Halloween of bijvoorbeeld het Oktoberfest. Maar ook voor een beachparty hebben we leuke barren en parasols die je kunt plaatsen. Houd je meer van een winters sfeertje? Ga dan voor een après ski thema!

Om maar met het belangrijkste te beginnen, pakken we eerst de muziek aan voor op uw jungle thema feest. Dit moet natuurlijk lekker passen bij het thema, maar hier mag natuurlijk ook wel in gespeeld worden. Wij zouden voor een jungle thema feest een all round band aanraden, eentje zoals de Kitsch 'n Crew, die bij iedereen de voetjes wel van de vloer krijgen. Mocht er nog een uitgebreide avondplanning in zitten, raden wij als DJ eentje aan die in de sferen van de jungle gaat spelen, een leuke toevoeging zou bijvoorbeeld de combinatie van DJ met percussionist zijn.

Jungle thema kinderfeest

Hetzelfde jungle thema feest door ons laten organiseren, maar dan volledig in kindersferen? Dat is ook zeker mogelijk bij ons. Dan zouden wij als optreden The Bobbies aanraden, die humor combineren met muziek. Zij zullen zorgen voor een onvergetelijke dag. Extra vermaak op locatie erbij? Dan is misschien een clown als extra act op het optreden een leuke toevoeging voor de kids. Daarnaast bieden wij ook catering aan die meer past bij de kinderen op het jungle thema feest, dus zit dat in ieder geval goed.

Jungle kinderfeest.jpg

Jungle Thema feest boeken

Overtuigd dat een jungle thema feest uw keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar uw persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden. Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een jungle thema feest boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Dinnershow

Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Hollywood feest

Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
Tuinfeest

Tuinfeest

Genieten van een tuinfeest, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.