Jungle thema feest

Welcome to the jungle met dit beestelijke jungle thema feest!

prijs op aanvraag
thema feest organiseren
Coverband boeken
kdDxwrTB
show boeken
versiering boeken
GuLGsQIqUh
feest organiseren
lichtshow
thema feest organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van Jungle thema feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Een beestachtig Jungle feest organiseren?

Jungle thema feest is iets wat al jaren georganiseerd wordt, alleen dan vaak onder een andere noemer. Iedereen kent de klassieke benaming van "Welcome to the Jungle" wel, of voor studenten iets in de trant van "Larie op de Biersafari", voor kinderen is de term Safarifeest al vaak een inkoppertje. Het Jungle thema feest is bekend onder vele noemers, maar de basis blijft toch wel dieren, oerwoud en veel gezelligheid! Dus wilt u een jungle feestje organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de organisatie.

Jungle thema feest.jpg

Want wat wij als boekingsbureau bieden, is een totaalpakket voor een jungle thema feest. Wij bieden de mogelijkheid voor u vele aspecten op ons te nemen binnen het plannen van de volgende zaken:

In samenspraak met u beslissen we welke onderdelen wij voor u op ons zullen nemen. Om in ieder geval al een voorproefje te geven over wat wij allemaal kunnen regelen voor het jungle feestje, lichten we hieronder elk kopje even kort toe:

Jungle thema feest entertainment

Om maar met het belangrijkste te beginnen, pakken we eerst de muziek aan voor op uw jungle thema feest. Dit moet natuurlijk lekker passen bij het thema, maar hier mag natuurlijk ook wel in gespeeld worden. Wij zouden voor een jungle thema feest een all round band aanraden, eentje zoals de Kitsch 'n Crew, die bij iedereen de voetjes wel van de vloer krijgen. Mocht er nog een uitgebreide avondplanning in zitten, raden wij als DJ eentje aan die in de sferen van de jungle gaat spelen, een leuke toevoeging zou bijvoorbeeld de combinatie van DJ met percussionist zijn.

Aankleding

Met de muziek geregeld is het nu tijd om even te kijken naar de aankleding van het jungle feest! Want bij betreding van de jungle, waar de DJ met drums aan het spelen is, hoort ook goede decoratie. Binnenlopen met de lianen en hoge bomen is wel het ideaalbeeld. Kiest u om ons dat te laten regelen? Dan zorgen wij ervoor dat de aankleding van uw feest tip top in orde is.

yoal-desurmont-jqgsM3B9Fpo-unsplash.jpg

Catering

Ook bij jungle thema feesten die eerder op de dag beginnen, kunnen wij ervoor zorgen dat niemand met honger begint aan de festiviteiten. Stel u begint aan het einde van de middag, dan kunnen wij voor u een heel buffet of menu opzetten voor alle aanwezigen. Daarnaast kunnen wij ook nog hapjesschalen rond laten gaan tijdens feest, zodat niemand de lekkere trek bij de gezelligheid mist.

Jungle feest hapjes.jpg

Foto- en videograaf

Een fotograaf is natuurlijk een zaak die ook niet mag missen op uw feest. Iedereen wil vaak wel een aandenken aan het jungle thema feest, het is namelijk altijd leuk om die ene foto weer terug te vinden na een aantal jaar om er vervolgens leuke herinneringen mee op te roepen. Net dat ene moment dat er een hele goede grap gemaakt is en iedereen aan het lachen is, dan wil je gewoon dat onze fotograaf Cecile dat kiekje meepakt. Liever een after movie? Ook dat is mogelijk, Cecile is in staat een combinatie te doen van de twee.

Jungle thema feest fotograaf.jpg

Jungle thema kinderfeest

Hetzelfde jungle thema feest door ons laten organiseren, maar dan volledig in kindersferen? Dat is ook zeker mogelijk bij ons. Dan zouden wij als optreden The Bobbies aanraden, die humor combineren met muziek. Zij zullen zorgen voor een onvergetelijke dag. Extra vermaak op locatie erbij? Dan is misschien een clown als extra act op het optreden een leuke toevoeging voor de kids. Daarnaast bieden wij ook catering aan die meer past bij de kinderen op het jungle thema feest, dus zit dat in ieder geval goed.

Jungle kinderfeest.jpg

Overtuigd dat een jungle thema feest uw keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar uw persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Schoolfeest

Schoolfeest

Boek een compleet georganiseerd schoolfeest!

prijs op aanvraag
Kerstfeest

Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.