Verlichte dansvloeren huren voor bruiloft en feest

Een Verlichte Dansvloer huren voor uw feest, verjaardag of evenement? Dan is een verlichte LED verlichte Dansvloer perfect om de gasten aan te sporen tot dansen. De verlichte dansvloeren van Evenses Entertainment verschillen tussen een aantal modellen. Zo heb je LED verlichte dansvloeren, verlichte Discovloeren, verlichte Dansvloeren met patronen, verlichte dansvloeren met pixels en meer! De verlichte dansvloeren zijn geschikt voor bijna elk soort feest. 

 

Entertainmentbureau Evenses verzorgt alles van de bezorging tot aan het installeren van de verlichte dansvloer. Dit alles wordt afgehandeld door professionele vakmensen. Zo hoeft u zich enkel bezig hoeft te houden met het genieten van uw feest!

 

We kunnen een geheel vrijblijvende offerte voor u aanmaken. Zo weet u precies waar u bij Evenses aan toe bent. De offerte geeft een all-in prijs van de kosten gespecialiseerd voor uw evenement. Neem gerust een kijkje in ons assortiment hieronder bij interesse voor het huren van een verlichte dansvloer.

Bekijk hieronder selectie van onze verlichte dansvloeren die te boeken zijn voor uw huwelijk, evenement, trouwfeest en trouwen.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

dansvloerboeken vlak
Discovloer Vlak
Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraag
Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag
Deze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.
Vanaf:
€395,-prijs op aanvraag
dansvloer inhuren huwelijk
LED RGB Dansvloer
Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraag
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement
Onze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag