Een hippie feest georganiseerd voor u!

Wat een leuk idee om een hippie feest te geven! Wij bij Evenses staan altijd klaar voor u om te helpen bij de organisatie van een feest. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passend bij uw voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie van het feest. Dat betekent genieten van het onvergetelijke hippie feest.

Dit regelen wij voor uw hippie feest!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u ervoor zorgen dat uw gasten helemaal in de hippie sferen komen. Fel gekleurde decoratie met bloemen en het bekende peace teken zijn passend bij een hippie feest. Op deze manier gaan uw gasten helemaal terug naar het flower power tijdperk.

feest hippie, hippie feesten.jpg

Entertainment

Leuk entertainment is natuurlijk onmisbaar op uw hippie feest. De 8-koppige band Back to Woodstock past perfect bij dit thema. Deze band speelt muziek uit de flower power tijd, waardoor u en uw gasten helemaal terug gaan in de tijd. Daarnaast is de Quiztroubadour ook een erg passende optie voor uw hippie feest. Dit entertainment is een mooie combinatie van livemuziek en een pubquiz. Dit is natuurlijk een leuke interactieve optie voor uw hippie feest.

hippie feest.jpg

Catering

U wilt natuurlijk niet dat uw gasten honger krijgen op uw hippie feest. Gelukkig regelen wij bij Evenses ook de catering voor uw hippie feest. Wij zullen een heerlijke selectie maken van zoete en hartige hapjes, zodat uw gasten een klein snackje kunnen eten tussen het dansen door. Ook regelen wij drankpakketten met alcoholische en/of non-alcoholische dranken.

hippie feest.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw hippie feest vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Fotograaf Ricky zal uw hippie feest op een prachtige manier in beeld brengen. Ricky zorgt ook voor de nabewerking van de foto's, zodat deze bijvoorbeeld in een fotoalbum gedaan kunnen worden. Op die manier kunt u de foto's altijd makkelijk terugkijken. Daarbij is het ook erg leuk om de Fotobuzz te hebben op uw hippie feest. Deze omgebouwde Volkswagen bus heeft een ingebouwde photobooth waar uw gasten leuke foto's kunnen maken.

hippie feesten, feest hippie.jpg

Videograaf

Daarnaast is het ook erg leuk om uw hippie feest vast te laten leggen door een videograaf. Videograaf Arnold is een professionele videograaf die prachtige beelden maakt van uw hippie feest. Arnold maakt ook een aftermovie van de geschoten beelden, zodat u het hippie feest altijd kunt terugkijken en herbeleven.

hippiefeesten.jpg