Hawaii party organiseren

Swingen met die heupen op de beste hits tijdens uw hawaii party

prijs op aanvraag
hawaii feest organiseren
oyJa XhOg
feest organiseren
WiKAWxDw
versiering boeken
FwtikIbmQ
CcvrxblCVuE
Nederlandse artiesten
hawaii feest organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van Hawaii party organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bedrijfsfeest

Hawaii party's

U heeft het zeker wel tijdens het kijken van een Netflix serie of film voorbij zien komen: Hawaii party's. Hawaii party's werden namelijk georganiseerd omdat het een bepaald thema liet overbrengen in de zomer. Daarnaast zijn de meeste ook dol op de vibe die Hawaii te brengen heeft. De mooie bloemenketting om uw hals, dames en heren die de limbo dansen, een opgezet vuurfeest en dat allemaal op het strand met tropische muziek op de achtergrond. Dat is de optimale sfeer waar mensen naar op zoek zijn, en wij namens Evenses bieden waar u precies naar op zoek bent!

Swingen op verschillende beats

Goeie muziek is essentieel op hawaii parties en wij regelen daarvoor Latino Beat-M! Deze groep weet van elk feestje een succes te maken. De unieke ritmesessies, met Zuid-Amerikaanse invloeden, zorgen ervoor dat het vanaf de eerste seconde een tropisch feestfestijn is.
Wilt u liever wat anders dan een band? Dan regelen wij een DJ met een percussionist. De DJ met deze muzikant maken samen er een tropische sfeer van.

Live entertainment

Zomers lekker met de voeten in het zand feesten op het strand! Zoekt u een leuk strand feest thema? Dan moet u een hawaii party organiseren! Kampvuurtje erbij, of wilt u er een geweldige vuurshow van maken? Wij regelen voor uw hawaii feest entertainment dat het best bij u past, voor op het strand raden wij deze vuurshow echt aan!
Is een vuurshow iets te veel van het goeie? Dan kunnen wij voor u ook voor een LED-show aanbieden. Dit is mogelijk door de nieuwste technologieën, zij kunnen echt van alles laten zien op uw hawaii feest met hun LED-show.

party hawaii.jpg

Cocktail, longdrinks & speciale delicatessen

Cocktails zijn essentieel voor hawaii parties. Bovendien kunt u kiezen voor niet-alcoholische zomerdranken, waaronder munt, komkommer en verse citroen, die drankjes zien er meteen ook aantrekkelijk uit. Wij gebruiken vrolijke rietjes om de drank in een elegant glas te serveren. Voor de hapjes kunt u ieder geval op veel fruit rekenen als tussendoortje. Eet meloenen, ananas, verse salades en vers brood. Barbecueën is ook erg geschikt voor dit zomerthema. Ook kunnen wij een meloen uithollen en serveren met een heerlijke punch of sangria. Die gaat gegarandeerd lekker zijn!

feest hawaii 9.jpg

Decoratie

Nu dat we gekeken hebben naar de muziek en entertainment moet het hawaii feest nog wel aangekleed worden. Wij gaan er voor zorgen dat uw locatie er net zoals hawaii uit zal zien! Denk aan voetbadjes om het gevoel te geven om aan het strand te zitten, palm bladeren om de tropische sfeer te creëren en een zwembad voor uw drankjes.

Video- of fotograaf

Om het feest compleet te maken regelen wij voor u op aanvraag een professionele video- of fotograaf die hawaii parties vastlegt. Fotograaf Ricky kan voor u feest geweldige foto's maken. Deze foto's worden ook bewerkt door Ricky, en u kunt ook verzoeken om ze in het album te plaatsen. Kijkt u graag terug naar een after movie van het feest? Ricky kan ook video's voor u maken, bewerken, en geweldige after movies maken na het feest! Liever zelf foto's maken op uw hawaii feest? Wij hebben bijvoorbeeld een fotohokje of een eigen fotozuil die de beste momenten vastlegt op uw hawaii feest.

Red cup party 7.jpg

Een Hawaii party organiseren

Binnenkort een feestje organiseren? Kom in de tropische sferen, luister naar heerlijke deuntjes en geniet van uw kokosnoot tijdens uw hawaii party. Het maakt niet uit wanneer of hoe laat, het is leuk om een thema aan u feestje toe te voegen. Een hawaii feest is leuk voor zomerfeestjes. Ook al is het een afstudeerfeest, een bedrijfsfeest of een kinderfeestje; een hawaii feest is gezellig en heeft een kleurrijk thema. U kunt dit thema ook zeker in de winter toepassen! Zo kun je, ook als het koud is, toch de zomersfeer proeven. Ontdek hieronder wat wij allemaal voor uw hawaii party gaan organiseren!

Uiteraard mag u zelf bepalen wat de invulling van uw hawaii feest wordt, vul daarom uw wensen in tijdens het aanvragen.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.