Red cup party organiseren

Amerikaans thema feest met een red cup party

prijs op aanvraag
red cup party
tUINLaPjXw
red cups
red cup
red cup feest
BGmUukyZaQ
red cups for parties
red cups party
red cup party
Controleer nu de beschikbaarheid van Red cup party organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest
Categorie: Bedrijfsfeest

Feesten in Amerikaanse stijl

Feesten in Amerikaanse stijl hoeft niet alleen leuk te zijn voor jongeren met hun huisfeestjes. Het is een zeer succesvol thema feest voor uw bedrijfsfeest of tuinfeest! Wij bij Evenses maken themafeesten op maat voor u zodat u daar geen zorgen over hoeft te maken. Het enige wat u hoeft door te geven zijn uw wensen en wij gaan die vervullen. Lees hieronder wat wij kunnen aanbieden voor uw red cup party.

Wij zorgen voor een ultiem thema feest op maat, hieronder aangegeven zijn aanbevelingen die wij doen voor een red cup party. Liever wat anders? Laat het weten in de aanvraag

red cup parties

Red cup party games & muziek

Tijdens dit Amerikaans thema feest wordt er niet alleen uit red cups gedronken, maar worden die ook gebruikt voor de diverse spelletjes die u wellicht al kent. Uiteraard mag bier pong niet op het feest missen, liever wat anders dan bier in de beerpong bekers? Een ander drankje kan ook natuurlijk, het gaat natuurlijk om het spelletje! Naast de spelletjes regelen wij ook de muziek voor uw red cup party. Wij zetten voor u DJ Maximuss op uw red cup party neer. DJ Maximuss draait allerlei soort muziek en kan zich helemaal aanpassen aan uw wensen.

red cup parties.jpg

Bier pong kunt u ook spelen met opdrachten (dares) eronder om zo het spelletje nog interessanter te maken en uw bekers te besparen. Maar durft u het aan om ze uit te voeren? Een andere red cup game die heel erg goed bij een red cup party past is stress pong. Dit spelletje gaat echt razend snel, vandaar ook de naam.

Wij zullen er voor zorgen dat u alle benodigdheden voor dit Amerikaanse feestje in huis zult hebben!

Catering

Voor uw red cup party organiseren wij de hapjes en de drankjes. Voor de red cup games wordt over het algemeen bier gebruikt maar u heeft de keus om uit verschillende drank arrangementen te kiezen. Hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op zo'n gezellig feest. Ons hapjes assortiment is erg uitgebreid en daarom laten wij u kiezen wat u het liefst wilt op uw red cup party.

red cup parties.jpg

Decoratie

Op uw red cup party wilt u natuurlijk ook dat er flink gedanst kan worden. De beste hitjes zullen door DJ Maximuss verzorgd worden, daarnaast zullen uw gasten het extra gaaf vinden om op een verlichte dansvloer te dansen. Het feest staat helemaal in het Amerikaanse thema met extra feest decoratie. Dit doen wij door posters op te hangen van bekende gebouwen in Amerika, een aantal pop sterren en landschappen. Om het helemaal af te maken mag vuurwerk niet ontbreken om af te steken met vrienden en familie.

Red cup party 6.jpg

Foto- of videograaf

Het is natuurlijk geweldig als een professionele fotograaf uw red cup party bijwoont. Fotograaf Ricky kan uw red cup party prachtig voor u vastleggen. Deze foto's worden ook bewerkt door Ricky, en u kunt ook aanvragen om ze in een album stoppen. Op deze manier kunt u altijd terugkijken op geweldige red cup party. Liever gave video's terug zien na het feestje? Ricky kan voor u ook video's maken, bewerken en een te gekke after movie van maken!

Red cup party 7.jpg

Vergelijkbare acts

Dinnershow

Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.