Een eigen strand bruiloft, compleet verzorgd door Evenses

Trouwen op het strand, wie wilt dat nou niet! Om jullie strand bruiloft zo fantastisch mogelijk te maken helpen wij graag met ons strand thema bruiloft totaalpakket. Met dit pakket wordt jullie een hoop zorgen en tijd bespaard. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben.

Wat we regelen voor je complete strand bruiloft:

Eventuele aanpassingen zijn mogelijk aan te brengen in ons voorstel, we stellen het feest in overleg samen!

Aankleding

Wij verzorgen de volledige aankleding om de perfecte sfeer te creëren voor jullie strand bruiloft. Hier vallen bijvoorbeeld bloemstukken, ballonnen en natuurlijke materialen onder. We kunnen de trouwlocatie volledig naar wens aankleden.

bruiloft strand

Entertainment

Op elke bruiloft is entertainment natuurlijk van belang. Het strand is de ultieme romantische locatie, en daarom is Strings Attached een van onze favoriete keuzes. Dit in combinatie met coverband Rusty & The Senators voor een swingend feest.

strand bruiloft band

Catering

Bij een romantische strand bruiloft hoort natuurlijk ook een romantisch diner. Wij bieden verschillende soorten aan, voor zowel de vlees- of visliefhebber als de vegetariër. Geef jullie wensen door en wij zorgen voor het lekkerste diner.

strand bruiloft strand bruiloft strand bruiloft

Fotograaf

De mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk blijven herinneren. Onze fotograaf Cecile hier graag aan mee door een mooie fotoreportage van jullie strand bruiloft te maken. Wanneer u ervoor kiest om van deze fijne service gebruik te maken zal ook de nabewerking en een mooi fotoalbum volledig worden verzorgd.

strand bruiloften

Videograaf

Een mooie samenvattende video van de bruiloft kan natuurlijk ook niet ontbreken. Deze video is een prachtige toevoeging aan jullie grote dag en zo kan je er altijd met een glimlach op terug kijken. Onze videograaf legt de strandbruiloft vast en zal daar dan een mooie aftermovie van maken om nog jaren van te genieten!

pexels-connery-davoodian-2442355.jpg