Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 595 - € 895
Halloween feest organiseren
100% match

Halloween feest organiseren

Trick or Treat! Organiseer een griezelig Halloween feest.
Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest voor een ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Een gemaskerd bal geregeld voor u! Wat een leuk idee om een gemaskerd bal te organiseren! Wij helpen u graag met...
Lees meer

prijs op aanvraag
White party
100% match

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!
Een white party georganiseerd voor u! Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u st...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Themafeest organiseren

Is het alweer een tijdje geleden dat jullie nog eens iets leuks hebben gedaan met vrienden en overweegt u daarom om binnenkort weer eens een feestje te geven? Is één van de kinderen over een maandje jarig en weet u nog niet precies wat u wil organiseren voor de gelegenheid? Of maakt u onderdeel uit van het comité dat verantwoordelijk is voor de organisatie van het tweejaarlijkse kantoorfeest en zijn jullie op zoek naar een originele manier om dat voor elkaar te krijgen? Voor dergelijke gelegenheden kan een professioneel uitgewerkt leuk themafeest wel eens de perfecte oplossing zijn.

Nu denkt u misschien dat u met die suggestie niet veel verder komt, maar niets is minder waar. Vanaf het moment dat u een themafeest voor de gelegenheid kiest, wordt het met behulp van een beetje creativiteit ook een stuk makkelijker om de rest van het themafeest of evenement in te vullen. Stelt u, bijvoorbeeld, voor dat uw dochtertje elf gaat worden en dat graag met vriendinnen wil vieren. U weet niet echt hoe u het moet aanpakken, maar u weet wel dat ze gek is op prinsessen. Waarom dan geen prinsessenfeestje, met jurken om zich te verkleden, prinsessenfilms, en een heel assortiment aan roze taartjes en snoepjes? Of wat dacht u van een themafeest als Hawaii voor de komende buurtbarbecue, compleet met Hawaiiaanse marinades en sauzen, Hawaii-shirts, en palmbomen? Ook kunt u er misschien wel voor kiezen om back to the 70's te gaan en uw vrienden mee terug in de tijd te nemen. Kortom, het kiezen van een leuk en passend themafeest kan een enorme hulp zijn bij het organiseren van jouw feest of evenement. Zo zijn er nog enorm veel andere thema s!

Het kiezen voor een themafeest is echter pas de allereerste stap. Wat daarna volgt, is het kiezen van het thema waarop u het hele feest of evenement wil baseren. Acrobaten? Cowboys? Jaren vijftig? Voetbal? Een foute party? Of toch een Oktoberfest met Mister Oktoberfest, een Hawaii party, karaoke feest, Great Gatsby feest, Peaky Blinders feest, een circusfeest of discofeest? hippie of winter tuinfeest? De enige limiet die u heeft wat betreft het kiezen van het themafeest is eigenlijk de limiet van uw eigen verbeelding en creativiteit. Om die reden bestaat er dus ook enorm veel variatie wat betreft het boeken van themafeesten in Nederland en België. Iets later in dit artikel zullen we enkele nuttige vragen zetten die u uzelf kan stellen wanneer u overweegt om een themafeest te gaan organiseren.

Het boeken van een themafeest voor jouw gelegenheid zoals een lustrum is niet per se moeilijk, maar gezien de enorme overdaad aan keuzes en mogelijkheden is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van themafeesten en dergelijke boekingen zoals een event manager. Bij Evenses beschikken we over uitgebreid ervaring wat betreft themafeesten met dank aan de vele feesten met verschillende thema's die wij door de jaren heen samen met onze klanten georganiseerd hebben. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte themafeest kan boeken voor de gelegenheid.

themafeest discofeest.jpg

U kunt onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als u eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om u alvast wat verder te helpen, aan de hand van enkele korte vragen uitleggen waar u zoal op dient te letten wanneer u besloten hebt om een themafeest te boeken. Hoe meer informatie u heeft en krijgt, hoe groter de kans dat jouw feest of evenement een succes van jewelste wordt.

Het boeken van een themafeest: hoe begint u eraan?

Zoals we al eerder schreven, is het besluiten om een themafeest te boeken pas de eerste stap in het hele proces. De volgende stap is een beslissing nemen over wélk themafeest u graag wil zien en hoe u dat kan gaan uitwerken. De antwoorden op deze vragen zijn vanzelfsprekend heel persoonlijk en hangen voor een groot deel af van het type feest of evenement dat u gaat organiseren. Hieronder zullen we u  op basis van enkele algemene vragen alvast proberen in de goede richting te leiden, zodat u al kan beginnen met het invullen van de gelegenheid.

Voor wie organiseer je het feest of evenement?

De eerste vraag is ook meteen de meest logische. Zodra u besloten heeft om een feest te organiseren, is het van groot belang dat u bij het kiezen van het themafeest rekening houdt met voor wie het feest of evenement wordt gehouden? Is het een feest op kantoor waarvoor een stuk of 80 volwassenen worden uitgenodigd? Gaat het om een verjaardagsfeest voor uw zeventienjarige zoon? gaan jullie iets origineels doen om jullie trouwdag binnenkort te vieren? Of zit jij in de organisatie van je schoolfeest? Let er goed op dat het thema van het feest of evenement goed past bij zowel de persoon voor wie het wordt gegeven als de mensen die er worden uitgenodigd.

Welke thema's zijn vaak een succes en waarom?

Één van de mooie dingen aan het boeken van een themafeest is dat u voor een overgroot deel uw eigen draai aan de organisatie kan geven. Hoewel creativiteit altijd een must is als u een themafeest gaat boeken, is het ook wel verstandig om eens rond te kijken en te vragen naar thema's die populair zijn bij het soort mensen dat u gaat uitnodigen. Voor kinderfeestjes is, bijvoorbeeld, Disney vrijwel altijd een schot in de roos. U kunt daarin echter nog wat verder te gaan door te kijken naar welke films en personages van Disney momenteel populair zijn, en of die in het themafeest te verwerken zijn. Op die manier houdt u de gelegenheid leuk, gepast, én trendy.

Waar gaat het feest worden gehouden?

De locatie heeft vaak een invloed op de keuze die u heeft qua thema's, dus het helpt altijd om rekening te houden met de locatie voor het feest als u de planning wil vereenvoudigen. Als het feest of evenement, bijvoorbeeld, plaatsvindt in een geheel door land omgeven gebied en u denkt aan een tropisch paradijs of een Beach thema, dan heeft u mogelijk meer geld en werk nodig om dergelijke thema's fatsoenlijk uit te werken. Als u graag het budget wil respecteren, dan is het misschien een beter idee om voor een ander soort themafeest te gaan. Als de feestlocatie echter, bijvoorbeeld, aan het strand is, kunt u juist profiteren van de unieke omgeving bij het kiezen van een themafeest om een tropisch themafeest voor de gelegenheid te kiezen. Op deze manier kunt u de locatie gebruiken om het thema van jouw feest of evenement beter naar voren te laten komen.

Hoe groot gaat het feest worden?

Bij het organiseren van een feest of evenement is ook het aantal genodigden een belangrijke factor om rekening mee te houden, en in het geval van een themafeest is dat niet anders. Afgezien van elementen als het entertainment, de catering, en de logistiek, worden ook uw keuzes qua themafeest beïnvloed door het aantal gasten. Dat komt omdat niet ieder themafeest even goed past bij kleine of juist grote groepen. Een feestje met als themafeest English tea party is, bijvoorbeeld, over het algemeen een stuk geschikter voor kleinere groepen bestaande uit iets oudere mensen. Een themafeest organiseren met een thema als kermis of Wilde Westen is dan weer een stuk makkelijker in te vullen voor grotere groepen met kinderen.

themafeest organiseren.jpg

Wat is het budget voor het feest?

Net als bij ieder ander feest of evenement dat u al eens georganiseerd heeft of nog gaat organiseren, speelt het beschikbare budget een bepalende rol bij het invullen van de gelegenheid. Wat betreft themafeesten organiseren geldt over het algemeen de regel dat hoe meer budget er beschikbaar is, hoe authentieker en uitgebreider u het themafeest kunt uitwerken. Elementen als mooie decors en originele accessoires kosten allemaal geld. Dat wil echter absoluut niet zeggen dat u met een kleiner budget geen kant op kunt, integendeel zelfs. Er bestaan superleuke opties voor verschillende gelegenheden, verschillende mensen, en ook verschillende budgetten. Onder andere om die reden kunt u altijd contact opnemen met onze party planning specialisten.

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een themafeest geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft in het boeken van themafeesten in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen voor verschillende klanten verzorgd voor hele uiteenlopende soorten gelegenheden, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van het thema dat perfect bij jouw evenement past. Niet alleen kunnen we u helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook, bijvoorbeeld, bij het afmaken van jouw evenement en het onderhandelen met de performers van jouw keuze. Op die manier staat u er niet alleen voor en kunt u op ieder moment ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Themafeest inhuren voor uw personeelsuitje, teamuitje, of bedrijfsuitje?

Bij boekingsbureau Evenses hebben wij verschillende themafeesten beschikbaar. U kunt denken aan de feest thema's Apres-ski en Oktoberfest. Er zal aan alles gedacht voor het themafeest van de  feest decoratie tot de muziek, denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ, een gezellige avond met De Suskes of zelfs een leuke coverband. Bekijk ook eens onze Nederlandse zanger en zangeressen. Heeft u andere themafeest ideeen voor uw groepsuitjes, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor originele themafeesten.

Wij hebben naast muzikanten ook leuke andere mogelijkheden die zouden kunnen passen bij uw themafeest, zoals een fotohokje, fotograaf, polaroid fotografie, een fotoboek of een leuke dansvloer die voor extra sfeer kan zorgen op uw evenement. Of voor een kinderfeestje thuis een leuke clown, ballonenclown, buikspreker of typetje.

Themafeest inhuren voor uw personeeluitje, verjaardag of feest.

Bent u al enthousiast geworden over het inhuren van een van de themafeesten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Wij helpen u graag verder met meer informatie over het inhuren van een themafeest!

Bij Evenses kunt u
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar