• bruiloft tuinfeest boeken
 • Bruiloft foto- en videograaf
 • bruiloft band
 • versiering boeken
 • zangeres boeken
 • feest organiseren
 • bruiloft fotograaf
bruiloft tuinfeest boeken
Bruiloft foto- en videograaf
QNWrIJjqcI
bruiloft band
versiering boeken
zangeres boeken
feest organiseren
bruiloft fotograaf

Bruiloft tuinfeest

prijs op aanvraag
bruiloft tuinfeest boeken

Over Bruiloft tuinfeest

Een bruiloft op de planning, maar het hoeft allemaal niet zo ver weg? Jullie willen deze heugelijke dag lekker dicht bij huis houden en volledig in jullie persoonlijke stijl organiseren met een bruiloft tuinfeest. Dat is zeker een goede optie en wordt met de jaren nog steeds populairder. Maar dan komen jullie aan bij de organisatie en dan wordt het gissen hoe het feest goed ingevuld kan worden. Gelukkig kan het zeer gemakkelijk door ons in te schakelen om jullie tuinfeest bruiloft tot in de nopjes te verzorgen en volledig in jullie smaak!

bruiloft tuinfeest.jpg

Als jullie ervoor kiezen om ons de organisatie van jullie bruiloft in de tuin te laten verzorgen, zullen wij al jullie wensen tot ons nemen en zo tot de perfecte dag komen. Jullie geven ons het thema, de locatie mogelijkheden en speciale wensen en dan zullen wij een compleet bruiloft tuinfeest pakket voor jullie samenstellen. De organisatie hiervan omvat de volgende onderdelen, waar alles in samenspraak aangepast kan worden:

Met dit alles op een rijtje kunnen jullie zeker genieten van jullie bruiloft tuinfeest! Wij zullen altijd direct contact houden met jullie om alles goed op een rijtje te krijgen. Zien jullie bijvoorbeeld een artiest die jullie echt moeten hebben? Dan gaan wij het voor de bruiloft regelen! Maar hoe ziet zo'n tuinfeest bruiloft er nou eigenlijk uit? Dat zullen we hieronder uitgebreid beschrijven met een pakket als voorbeeld.

Entertainment

Bij het organiseren van goede tuinfeest bruiloften is het natuurlijk belangrijk om het entertainment op orde te hebben. Natuurlijk is er eerst bij de ceremonie en receptie een goede aanwezigheid van passende achtergrondmuziek nodig, hierbij past bijvoorbeeld onze band Strings Attached zeer goed, een duo dat warme klanken en passende romantische muziek speelt voor alle bruiloft tuinfeesten. Ze zijn ook zeer breed inzetbaar en weten de ceremoniële muziek op de receptie meteen om te gooien naar sfeervolle muziek om na jullie belangrijke moment het met een borreltje kunnen vieren.

Bij een doorlopende dagplanning is het aan te raden na de ceremonie en receptie even een klein hapje te eten om vervolgens naar de festiviteiten op jullie dag te kunnen. Stel jullie hebben de ceremonie zeer vroeg gepland en willen in de middag wat leuks gaan doen met de gasten, dan zouden jullie voor het perfecte aandenken kunnen gaan voor een polaroid fotograaf die allemaal polaroids van het tuinfeest maakt.

Dan voor het feest beginnende in de avond kunnen The Milkshakes een topoptreden verzorgen met bekende pop & rock songs om vervolgens de avond goed door te laten lopen met DJ Maximuss, die een zeer breed repertoire aan genres kan spelen. Denk hierbij aan de 80's/90's, maar bijvoorbeeld ook Disco of House. De echte all rounder voor elk bruiloft tuinfeest.

Catering

Tijdens de bruiloft zijn er natuurlijk verschillende momenten dat er wel een klein hapje of een goede maaltijd er in kan. Ook hiervoor hebben wij veel mogelijkheden die volledig aangepast kunnen worden aan jullie wensen. Wij regelen bijvoorbeeld voor in de middag een Argentijns BBQ-menu, volledig bereid door onze koks op jullie locatie. Of bijvoorbeeld een uitgebreid buffet in veel verschillende smaken. Ook tijdens de borrel of het feest kunnen wij rondgaan met hapjesplateaus om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de borrel een lekkere hap heeft.

Hapjesplateau Tuinfeest bruiloften.jpg

Foto- en videograaf op jullie tuinfeest

Bij het houden van een bruiloft in eigen tuin is het natuurlijk zeer belangrijk om ook een mooie verslaglegging van jullie dag te hebben! Bij jullie bruiloft tuinfeest is het van belang dat de evenementen, gezelligheid en sfeer van jullie mooie dag er goed uit komt te zien. Daarom hebben wij onze bruiloftenfotograaf Cecile die vaker op tuinfeesten de mooiste plaatjes vastlegt. Kijk bijvoorbeeld eens in het portfolio van Cecile op haar recentste tuinfeest bruiloft.

Ook geïnteresseerd in een volledige video van de bruiloft? Dan moet een videograaf ook aanwezig zijn om de meest spectaculaire momenten op film te zetten. Met een mooie afwerking, passende muziek geeft de video jullie een leuk, actief en volledig aandenken om jullie dag nooit meer te vergeten.

Bruiloft tuinfeesten fotograaf.jpg

Aankleding

Ook bij een tuinfeest bruiloft is het belangrijk dat de locatie er goed uitziet. Stel jullie hebben een thema, dan is het zeer belangrijk dat die er goed uitspringt! Jullie willen natuurlijk niet hebben dat het thema er puur in de outfits er vanaf spat. Wij passen de aankleding op jullie keuze voor of een thema of juist klassiek. Hieronder vallen dan de bloemen, verlichting en alles wat er nog bij het thema of jullie wensen past op de tuinfeest bruiloft.

Aankleding tuinfeest bruiloft.jpg

Overtuigd dat een bruiloft in de tuin jullie keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar jullie persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Ontvang de beschikbaarheid van Bruiloft tuinfeest
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

FAQ

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijksfeest?

Bij het te organiseren huwelijk is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bruiloft gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een ceremonie te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het huwelijk waar iedereen losgaat op een avondfeest. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijk?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bruiloft. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw bruiloft. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw gasten er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bruiloften. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bruiloft?

Het belangrijkste om op te letten bij een bruiloft organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen. Het is de belangrijkste dag uit uw leven dus vooral genieten!

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

bruiloft tuinfeest boeken Bruiloft tuinfeest
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar