Bruiloft tuinfeest

Trouwen in eigen tuin met een volledig verzorgd bruiloft tuinfeest

prijs op aanvraag
bruiloft tuinfeest boeken
Bruiloft foto- en videograaf
QNWrIJjqcI
bruiloft band
versiering boeken
zangeres boeken
feest organiseren
bruiloft fotograaf
bruiloft tuinfeest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Bruiloft tuinfeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft
Categorie: Bruiloft

Bruiloft in eigen tuin, zo geregeld

Een bruiloft op de planning, maar het hoeft allemaal niet zo ver weg? Jullie willen deze heugelijke dag lekker dicht bij huis houden en volledig in jullie persoonlijke stijl organiseren met een bruiloft tuinfeest. Dat is zeker een goede optie en wordt met de jaren nog steeds populairder. Maar dan komen jullie aan bij de organisatie en dan wordt het gissen hoe het feest goed ingevuld kan worden. Gelukkig kan het zeer gemakkelijk door ons in te schakelen om jullie tuinfeest bruiloft tot in de nopjes te verzorgen en volledig in jullie smaak!

bruiloft tuinfeest.jpg

Als jullie ervoor kiezen om ons de organisatie van jullie bruiloft in de tuin te laten verzorgen, zullen wij al jullie wensen tot ons nemen en zo tot de perfecte dag komen. Jullie geven ons het thema, de locatie mogelijkheden en speciale wensen en dan zullen wij een compleet bruiloft tuinfeest pakket voor jullie samenstellen. De organisatie hiervan omvat de volgende onderdelen, waar alles in samenspraak aangepast kan worden:

Met dit alles op een rijtje kunnen jullie zeker genieten van jullie bruiloft tuinfeest! Wij zullen altijd direct contact houden met jullie om alles goed op een rijtje te krijgen. Zien jullie bijvoorbeeld een artiest die jullie echt moeten hebben? Dan gaan wij het voor de bruiloft regelen! Maar hoe ziet zo'n tuinfeest bruiloft er nou eigenlijk uit? Dat zullen we hieronder uitgebreid beschrijven met een pakket als voorbeeld.

Entertainment

Bij het organiseren van goede tuinfeest bruiloften is het natuurlijk belangrijk om het entertainment op orde te hebben. Natuurlijk is er eerst bij de ceremonie en receptie een goede aanwezigheid van passende achtergrondmuziek nodig, hierbij past bijvoorbeeld onze band Strings Attached zeer goed, een duo dat warme klanken en passende romantische muziek speelt voor alle bruiloft tuinfeesten. Ze zijn ook zeer breed inzetbaar en weten de ceremoniële muziek op de receptie meteen om te gooien naar sfeervolle muziek om na jullie belangrijke moment het met een borreltje kunnen vieren.

Bij een doorlopende dagplanning is het aan te raden na de ceremonie en receptie even een klein hapje te eten om vervolgens naar de festiviteiten op jullie dag te kunnen. Stel jullie hebben de ceremonie zeer vroeg gepland en willen in de middag wat leuks gaan doen met de gasten, dan zouden jullie voor het perfecte aandenken kunnen gaan en met al jullie gasten een live painting van het tuinfeest laten maken.

Dan voor het feest beginnende in de avond kunnen The Milkshakes een topoptreden verzorgen met bekende pop & rock songs om vervolgens de avond goed door te laten lopen met DJ Maximuss, die een zeer breed repertoire aan genres kan spelen. Denk hierbij aan de 80's/90's, maar bijvoorbeeld ook Disco of House. De echte all rounder voor elk bruiloft tuinfeest.

Catering

Tijdens de bruiloft zijn er natuurlijk verschillende momenten dat er wel een klein hapje of een goede maaltijd er in kan. Ook hiervoor hebben wij veel mogelijkheden die volledig aangepast kunnen worden aan jullie wensen. Wij regelen bijvoorbeeld voor in de middag een Argentijns BBQ-menu, volledig bereid door onze koks op jullie locatie. Of bijvoorbeeld een uitgebreid buffet in veel verschillende smaken. Ook tijdens de borrel of het feest kunnen wij rondgaan met hapjesplateaus om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de borrel een lekkere hap heeft.

Hapjesplateau Tuinfeest bruiloften.jpg

Foto- en videograaf op jullie tuinfeest

Bij het houden van een bruiloft in eigen tuin is het natuurlijk zeer belangrijk om ook een mooie verslaglegging van jullie dag te hebben! Bij jullie bruiloft tuinfeest is het van belang dat de evenementen, gezelligheid en sfeer van jullie mooie dag er goed uit komt te zien. Daarom hebben wij onze bruiloftenfotograaf Cecile die vaker op tuinfeesten de mooiste plaatjes vastlegt. Kijk bijvoorbeeld eens in het portfolio van Cecile op haar recentste tuinfeest bruiloft.

Ook geïnteresseerd in een volledige video van de bruiloft? Dan moet een videograaf ook aanwezig zijn om de meest spectaculaire momenten op film te zetten. Met een mooie afwerking, passende muziek geeft de video jullie een leuk, actief en volledig aandenken om jullie dag nooit meer te vergeten.

Bruiloft tuinfeesten fotograaf.jpg

Aankleding

Ook bij een tuinfeest bruiloft is het belangrijk dat de locatie er goed uitziet. Stel jullie hebben een thema, dan is het zeer belangrijk dat die er goed uitspringt! Jullie willen natuurlijk niet hebben dat het thema er puur in de outfits er vanaf spat. Wij passen de aankleding op jullie keuze voor of een thema of juist klassiek. Hieronder vallen dan de bloemen, verlichting en alles wat er nog bij het thema of jullie wensen past op de tuinfeest bruiloft.

Aankleding tuinfeest bruiloft.jpg

Overtuigd dat een bruiloft in de tuin jullie keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar jullie persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Barn wedding

Barn wedding

Een sfeervol pakket voor een echte barnwedding

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.