Bohemian Bruiloft

Boek nu uw bohemian bruiloft bij Evenses!

prijs op aanvraag
bohemian bruiloft
bruiloft
bruiloftsfeest
bruiloft pakket
bruiloft arrangement
bruiloft duo
bruiloft muziek
bruiloft zangeres boeken
bohemian bruiloft
Controleer nu de beschikbaarheid van Bohemian Bruiloft
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bruiloft, Themafeest

De mooiste bruiloft compleet in bohemian stijl!

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven en dat moet uiteraard gevierd worden. Bohemian is een van de meest romantische stijlen en thema's die u kunt kiezen. Met ons "Bohemian Bruiloft" -Pakket wordt uw speciale dag nog romantischer. Dit pakket bevat onder andere:

Entertainment

Bij een romantische bohemian bruiloft hoort natuurlijk ook romantische muziek. Bij Evenses bieden wij verschillende soorten artiesten aan die geschikt zijn voor romantische momenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coverband The Hits of 3 voor leuke meezingers en sfeervolle dansmuziek. Liever de ultieme romantische sfeer? Dan is het Duo Harpiste en Violiste een hele mooie optie om uw bruiloft te begeleiden.

sergio-capuzzimati-J4BmtPOVEaY-unsplash.jpg

Aankleding

Bohemian is een stijl die veel gebruikt wordt in decoratie en interieur. Daardoor kan dit thema dus heel mooi in de aankleding van uw bruiloft worden toegepast! Voor een bohemian bruiloft zitten er vooral zachte tonen, zoals beige, gebroken wit en pastel roze en fijne texturen in ons pakket. Uiteraard kan de gehele aankleding naar uw wensen worden verzorgd.

bohemian bruiloft, bohemian bruiloft, bohemian bruiloft.jpg

Catering

Een bohemian bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere maaltijd. Bij Evenses kunt u verschillende soorten catering boeken. Heeft u bijvoorbeeld graag een mooi luxe diner, wat kleinere hapjes tussendoor, of beide? Alles is mogelijk met Evenses Catering! Ook als u speciale wensen heeft of een bijzonder thema voor uw diner staan wij voor u klaar om uw wensen te vervullen.

bohemians bruiloften, bohemians bruiloften, bohemians bruiloften,.jpg

Fotograaf

Een mooie romantische bruiloft als deze moet uiteraard herinnerd worden. Naast alle mogelijke opties om de dag zelf zo onvergetelijk mogelijk te maken kunt u er ook voor kiezen om een fotograaf in te huren. Fotograaf Cecile is gespecialiseerd om de mooiste plaatjes van uw speciale dag te schieten. Daarnaast zal zij achteraf ook de nabewerking verzorgen inclusief een mooi fotoalbum zodat u nog jarenlang kunt nagenieten.

bruiloft bohemian, bruiloft bohemian, bruiloft bohemian.jpg

Videograaf

Het bijzondere gevoel van uw bohemian bruiloft nog na uw dag ervaren? Huur dan een videograaf in! Zij leggen alle mooie momenten op video vast en zorgen voor een prachtige "after-movie". Met een aftermovie kunt u het speciale en romantische gevoel van uw dag nog jaren lang opnieuw ervaren!

kal-visuals-5MUw_NHo5i4-unsplash.jpg

Vergelijkbare acts

Dinnershow

Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.