Bedrijfsfestival

Kom helemaal in de festival sferen met uw eigen bedrijfsfestival!

prijs op aanvraag
bedrijfsfeestjes
bedrijfsfeestjes
bedrijfsfeesten organiseren
bedrijfsfestival organiseren
bedrijfsfeest
bedrijfsevenement organiseren
eigen festival organiseren
festival organiseren
bedrijfsfeestjes
Controleer nu de beschikbaarheid van Bedrijfsfestival
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Festival
Categorie: Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfestival georganiseerd voor u!

Hoe leuk is het om een bedrijfsfestival te regelen! Een bedrijfsfestival is een erg leuke manier van het geven van een bedrijfsfeest. Wij bij Evenses staan klaar om u hierbij te helpen. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passend bij uw voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie van het bedrijfsfestival. Dat betekent genieten van een onvergetelijk bedrijfsfestival!

Dit regelen wij voor uw bedrijfsfestival!

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u ervoor zorgen dat uw gasten helemaal in de festival sferen komen. U wilt ervoor zorgen dat de echte festival vibes gecreëerd worden tijdens het bedrijfsfestival. U kunt hierbij denken aan leuke gekleurde parasollen, leuke zithoekjes en versieringen zoals slingers en lampionnen.

bedrijfsfestival.jpg

Entertainment

Tijdens een bedrijfsfestival is het natuurlijk het leukst om meerdere soorten entertainment te hebben. Het is leuk om te beginnen met een leuke coverband om iedereen in de stemming te krijgen en meezingers te spelen. Party Collective is hier een uitstekende keuze voor. Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. Daarna is het leuk om een DJ te hebben die ervoor zorgt dat echt iedereen met de voetjes van de vloer gaat zoals op een echt festival. Ook een erg populaire keuze is een DJ met saxofonist. De saxofonist zal meespelen met nummers die de DJ draait. Daarna kan de DJ zelf nog een aantal uren plaatjes draaien. Daarnaast zijn typetjes ook nog een super leuke toevoeging voor tijdens uw bedrijfsfestival.

bedrijfsfestivals, bedrijfsfestival.jpg

Catering

Ook wilt u natuurlijk niet dat uw gasten honger krijgen tijdens het dansen op het bedrijfsfestival. Gelukkig kunnen wij bij Evenses dit ook tot in de puntjes voor u regelen. Wat natuurlijk echt bij de festival vibe past, zijn foodtrucks. Als er meerdere foodtrucks aanwezig zijn, kunnen uw gasten zelf kiezen wat ze willen eten! Zo wordt het bedrijfsfestival een echt succes! Ook kleurrijke cocktails is iets dat perfect past bij een bedrijfsfestival.

bedrijfsfestival organiseren, bedrijfsfestival.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw bedrijfsfestival vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Fotograaf Ricky kan uw bedrijfsfestival op een prachtige manier vastleggen. De foto's van het bedrijfsfestival worden achteraf ook nabewerkt voor u, zodat deze makkelijk bij elkaar in een fotoalbum gedaan kunnen worden.

bedrijfsfestival boeken, festival.jpg

Videograaf

Daarnaast is een mooie aftermovie van uw bedrijfsfestival natuurlijk erg leuk! Op die manier kunnen u en uw gasten het geslaagde bedrijfsfestival altijd terugkijken en herbeleven! Videograaf Arnold is een professionele videograaf die prachtige beelden schiet tijdens uw bedrijfsfestival.

bedrijfsfeest, bedrijfsfestival.jpg

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.