• barn wedding boeken
 • bruiloft band
 • versiering boeken
 • show
 • artiesten boeken
 • Nederlandse artiesten
barn wedding boeken
IVtNQSSs
moPrUAOEk
bruiloft band
versiering boeken
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten

Barn wedding

prijs op aanvraag
barn wedding boeken

Over Barn wedding

Een barn wedding, zonder iets te regelen

Jullie gaan trouwen en zoeken een manier om zonder zorgen een geweldige bruiloft te hebben. De dag moet om jullie draaien en dit kan natuurlijk niet als jullie constant met de handen in het haar zitten over de band, het regelen van de catering en alle neuzen dezelfde kant op zetten. Met het organiseren van een barn wedding kunnen jullie deze dag in de puntjes verzorgd hebben en kunnen jullie dan zelf puur genieten. Een barn wedding is een populair, opkomend fenomeen wat steeds vaker de voorkeur van de aanstaande getrouwden heeft om de bruiloft te vieren. Maak het jullie zelf makkelijk en kies voor ons barn wedding pakket!

Barn wedding locatie.jpg

Wat valt er binnen ons Barn Wedding bruiloftpakket?

Als jullie ons de barn wedding laten organiseren, dan willen jullie natuurlijk wel precies weten wat wij allemaal regelen. Wij regelen elk aspect dat er benodigd is voor een geslaagde dag. In ieder geval voor jullie barn wedding zullen wij de volgende zaken regelen:

Dit zullen we hieronder voor jullie uitlichten met hoe wij een echte barn wedding opbouwen! Tevens is het altijd mogelijk om aanpassingen te doen binnen het pakket; de artiesten, gerechten en andere zaken die wij aanbieden kunnen jullie allemaal naar wens veranderen om zo tot het perfecte pakket voor jullie bruiloft te komen. Eigenlijk is het enige wat jullie nog toebedeeld is, is het vinden van een passende locatie. Gelukkig is een locatie voor bij de barn weddings niet het moeilijkste, maar gaat het voornamelijk om welke locatie het beste bij jullie past.

Entertainment

Om te beginnen moeten er bij de aankomst en ceremonie natuurlijk passende klanken in de zaal rondgaan. Om jullie ja-woord te beklinken is Zangeres-Pianiste Kim een artiest met een zeer volledig repertoire waar jullie je favoriete nummers uit kunnen kiezen. Zij zal ook de receptie kunnen voorzien van passende achtergrondmuziek of juist haar volledige zang- en speelkracht laten horen. Dan is het de tijd voor de lunch, die vervolgens wordt opgevolgd door natuurlijk een gezellige borrel, waar de muziek niet mag missen! Bij deze borrel zal dan bijvoorbeeld The Charleston Five een modern optreden in een klassiek jasje doen. Deze band kan elk modern nummer spelen alsof het uit de jaren '50 komt, wat natuurlijk een zeer interessante verrassing zal zijn voor alle gasten. The Charleston Five niet volledig in jullie straatje? Dan kunnen wij bijvoorbeeld ook the Vintage Brothers aanraden voor op jullie barn wedding, met een banjo, mondharmonica en gitaren zullen ze zeker passend entertainment zijn op jullie barn bruiloft.

Nadat The Charleston Five een leuke set of twee hebben gespeeld worden ze opgevolgd door onze vinyl vintage DJ, die setjes komt draaien met oude Elpees en genres aantikt van 60's/70's tot dance en Rock. Oude elpees en leuke nummers passen zeer goed bij het thema barn wedding en verzorgt jullie van genoeg vermaak om de avond door te kunnen feesten.

Willen jullie nog een verrassende toevoeging tot de dag? Dan hebben wij in ieder geval onze Boerin als typetje klaar staan die vermakelijke situaties laat ontstaan op uw wedding in de barn.

Foto- en videograaf

Jullie willen natuurlijk alles vastgelegd hebben op jullie bruiloft, dus kan een foto- en videograaf niet missen. Hiervoor hebben wij onze bruiloftsfotograaf Cecile die veel ervaring heeft in het maken van de mooiste foto's en een weddingclip volledig in jullie thema met vrije muziekkeuze samenstelt. Kijk op de website voor referentiemateriaal van Cecile om zo te zien of dit de fotograaf voor jullie is!

Barn wedding bruiloft fotograaf.jpg

Catering

Na de ceremonie en receptie is het natuurlijk erg belangrijk om even een lekker hapje te kunnen eten. Dit kan allemaal naar jullie keuze, wij bieden een zeer brede keuze aan verschillende menu's en hapjes voor op jullie barn wedding. Kijk eens bij onze cateringwebsite. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is voor in jullie wedding barn.

Barn Wedding catering.jpg

Aankleding

Ook voor de aankleding van de locatie zijn jullie bij ons op het goede adres voor de barn wedding. Wij verzorgen alles van verlichting en slingers tot ballonnen en mocht het nodig zijn; bars. Als er een thema is wat ons goed moet lukken, zijn het die van de barn weddings wel!
nl_Barn wedding 5.jpg

Overtuigd dat een bruiloft in de tuin jullie keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar jullie persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Ontvang de beschikbaarheid van Barn wedding
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

FAQ

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijksfeest?

Bij het te organiseren huwelijk is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bruiloft gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een ceremonie te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het huwelijk waar iedereen losgaat op een avondfeest. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijk?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bruiloft. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw bruiloft. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw gasten er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bruiloften. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bruiloft?

Het belangrijkste om op te letten bij een bruiloft organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen. Het is de belangrijkste dag uit uw leven dus vooral genieten!

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

barn wedding boeken Barn wedding
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar