Barn wedding

Een sfeervol pakket voor een echte barnwedding

prijs op aanvraag
barn wedding boeken
IVtNQSSs
moPrUAOEk
bruiloft band
versiering boeken
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
barn wedding boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Barn wedding
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft
Categorie: Bruiloft

Een barn wedding, zonder iets te regelen

Jullie gaan trouwen en zoeken een manier om zonder zorgen een geweldige bruiloft te hebben. De dag moet om jullie draaien en dit kan natuurlijk niet als jullie constant met de handen in het haar zitten over de band, het regelen van de catering en alle neuzen dezelfde kant op zetten. Met het organiseren van een barn wedding kunnen jullie deze dag in de puntjes verzorgd hebben en kunnen jullie dan zelf puur genieten. Een barn wedding is een populair, opkomend fenomeen wat steeds vaker de voorkeur van de aanstaande getrouwden heeft om de bruiloft te vieren. Maak het jullie zelf makkelijk en kies voor ons barn wedding pakket!

Barn wedding locatie.jpg

Wat valt er binnen ons Barn Wedding bruiloftpakket?

Als jullie ons de barn wedding laten organiseren, dan willen jullie natuurlijk wel precies weten wat wij allemaal regelen. Wij regelen elk aspect dat er benodigd is voor een geslaagde dag. In ieder geval voor jullie barn wedding zullen wij de volgende zaken regelen:

Dit zullen we hieronder voor jullie uitlichten met hoe wij een echte barn wedding opbouwen! Tevens is het altijd mogelijk om aanpassingen te doen binnen het pakket; de artiesten, gerechten en andere zaken die wij aanbieden kunnen jullie allemaal naar wens veranderen om zo tot het perfecte pakket voor jullie bruiloft te komen. Eigenlijk is het enige wat jullie nog toebedeeld is, is het vinden van een passende locatie. Gelukkig is een locatie voor bij de barn weddings niet het moeilijkste, maar gaat het voornamelijk om welke locatie het beste bij jullie past.

Entertainment

Om te beginnen moeten er bij de aankomst en ceremonie natuurlijk passende klanken in de zaal rondgaan. Om jullie ja-woord te beklinken is Zangeres-Pianiste Kim een artiest met een zeer volledig repertoire waar jullie je favoriete nummers uit kunnen kiezen. Zij zal ook de receptie kunnen voorzien van passende achtergrondmuziek of juist haar volledige zang- en speelkracht laten horen. Dan is het de tijd voor de lunch, die vervolgens wordt opgevolgd door natuurlijk een gezellige borrel, waar de muziek niet mag missen! Bij deze borrel zal dan bijvoorbeeld The Charleston Five een modern optreden in een klassiek jasje doen. Deze band kan elk modern nummer spelen alsof het uit de jaren '50 komt, wat natuurlijk een zeer interessante verrassing zal zijn voor alle gasten. The Charleston Five niet volledig in jullie straatje? Dan kunnen wij bijvoorbeeld ook the Vintage Brothers aanraden voor op jullie barn wedding, met een banjo, mondharmonica en gitaren zullen ze zeker passend entertainment zijn op jullie barn bruiloft.

Nadat The Charleston Five een leuke set of twee hebben gespeeld worden ze opgevolgd door onze vinyl vintage DJ, die setjes komt draaien met oude Elpees en genres aantikt van 60's/70's tot dance en Rock. Oude elpees en leuke nummers passen zeer goed bij het thema barn wedding en verzorgt jullie van genoeg vermaak om de avond door te kunnen feesten.

Willen jullie nog een verrassende toevoeging tot de dag? Dan hebben wij in ieder geval onze Boerin als typetje klaar staan die vermakelijke situaties laat ontstaan op uw wedding in de barn.

Foto- en videograaf

Jullie willen natuurlijk alles vastgelegd hebben op jullie bruiloft, dus kan een foto- en videograaf niet missen. Hiervoor hebben wij onze bruiloftsfotograaf Cecile die veel ervaring heeft in het maken van de mooiste foto's en een weddingclip volledig in jullie thema met vrije muziekkeuze samenstelt. Kijk op de website voor referentiemateriaal van Cecile om zo te zien of dit de fotograaf voor jullie is!

Barn wedding bruiloft fotograaf.jpg

Catering

Na de ceremonie en receptie is het natuurlijk erg belangrijk om even een lekker hapje te kunnen eten. Dit kan allemaal naar jullie keuze, wij bieden een zeer brede keuze aan verschillende menu's en hapjes voor op jullie barn wedding. Kijk eens bij onze cateringwebsite. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is voor in jullie wedding barn.

Barn Wedding catering.jpg

Aankleding

Ook voor de aankleding van de locatie zijn jullie bij ons op het goede adres voor de barn wedding. Wij verzorgen alles van verlichting en slingers tot ballonnen en mocht het nodig zijn; bars. Als er een thema is wat ons goed moet lukken, zijn het die van de barn weddings wel!
nl_Barn wedding 5.jpg

Overtuigd dat een bruiloft in de tuin jullie keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar jullie persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Vintage Bruiloft

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.