Een barn wedding, zonder iets te regelen

Jullie gaan trouwen en zoeken een manier om zonder zorgen een geweldige bruiloft te hebben. De dag moet om jullie draaien en dit kan natuurlijk niet als jullie constant met de handen in het haar zitten over de band, het regelen van de catering en alle neuzen dezelfde kant op zetten. Met het organiseren van een barn wedding kunnen jullie deze dag in de puntjes verzorgd hebben en kunnen jullie dan zelf puur genieten. Een barn wedding is een populair, opkomend fenomeen wat steeds vaker de voorkeur van de aanstaande getrouwden heeft om de bruiloft te vieren. Maak het jullie zelf makkelijk en kies voor ons barn wedding pakket!

Barn wedding locatie.jpg

Wat valt er binnen onze Barn Wedding bruiloftpakket?

Als jullie ons de bruiloft laten organiseren, dan willen jullie natuurlijk wel precies weten wat wij allemaal regelen. Wij regelen elk aspect dat er benodigd is voor een geslaagde dag. In ieder geval voor jullie barn wedding zullen wij de volgende zaken regelen:

  • Entertainment
  • Foto- en videograaf
  • Catering
  • Aankleding
  • Uitnodigingen
  • Bruiloft services

Dit zullen we hieronder voor jullie uitlichten met hoe wij een echte barn wedding opbouwen! Tevens is het altijd mogelijk om aanpassingen te doen binnen het pakket; de artiesten, gerechten en andere zaken die wij aanbieden kunnen jullie allemaal naar wens veranderen om zo tot het perfecte pakket voor jullie bruiloft te komen. Eigenlijk is het enige wat jullie nog toebedeeld is, is het vinden van een passende locatie.

Entertainment

Om te beginnen moeten er bij de aankomst en ceremonie natuurlijk passende klanken in de zaal rondgaan. Om jullie ja-woord te beklinken is Zangeres-Pianiste Kim een artiest met een zeer volledig repertoire waar jullie je favoriete nummers uit kunnen kiezen. Zij zal ook de receptie kunnen voorzien van passende achtergrondmuziek of juist haar volledige zang- en speelkracht laten horen. Dan is het de tijd voor de lunch, die vervolgens wordt opgevolgd door natuurlijk een gezellige borrel, waar de muziek niet mag missen! Bij deze borrel zal dan bijvoorbeeld The Charleston Five een modern optreden in een klassiek jasje doen. Deze band kan elk modern nummer spelen alsof het uit de jaren '50 komt, wat natuurlijk een zeer interessante verrassing zal zijn voor alle gasten.

Nadat The Charleston Five een leuke set of twee hebben gespeeld worden ze opgevolgd door onze vinyl vintage DJ, die setjes komt draaien met oude Elpees en genres aantikt van 60's/70's tot dance en Rock. Oude elpees en leuke nummers passen zeer goed bij het thema barn wedding en verzorgt jullie van genoeg vermaak om de avond door te kunnen feesten.

Willen jullie nog een verrassende toevoeging tot de dag? Dan hebben wij in ieder geval onze Boerin als typetje klaar staan die vermakelijke situaties laat ontstaan op uw bruiloft.

Barn wedding pianiste.jpg

Foto- en videograaf

Jullie willen natuurlijk alles vastgelegd hebben op jullie bruiloft, dus kan een foto- en videograaf niet missen. Hiervoor hebben wij onze bruiloftsfotograaf Jack Verkade die veel ervaring heeft in het maken van de mooiste foto's en een weddingclip volledig in jullie thema met vrije muziekkeuze samenstelt. Kijk op de website voor referentiemateriaal van Jack om zo te zien of dit de fotograaf voor jullie is!

Barn Wedding fotograaf.jpg

Catering

Na de ceremonie en receptie is het natuurlijk erg belangrijk om even een lekker hapje te kunnen eten. Dit kan allemaal naar jullie keuze, wij bieden een zeer brede keuze aan verschillende menu's en hapjes voor op jullie barnwedding. Kijk eens bij onze cateringwebsite.

Barn Wedding catering.jpg

Aankleding

Ook voor de aankleding van de locatie zijn jullie bij ons op het goede adres voor de barn wedding. Wij verzorgen alles van verlichting en slingers tot ballonnen en mocht het nodig zijn; bars.

Barn wedding toost.jpg

Uitnodigingen

Naast de dag zelf organiseren, moet iedereen wel op waardige wijze uitgenodigd worden om te komen! Met een uitnodiging die goed past bij het barn wedding thema zal iedereen weten wanneer jullie elkaar het ja-woord geven.

barn wedding uitnodiging.jpg

Bruiloft services

Naast het regelen van catering, fotografie, aankleding en entertainment is er ook nog de mogelijkheid om nog meer uit handen te geven binnen het aanschaffen van het barn wedding pakket. Zo zouden wij een hostess die jullie gasten op een leuke manier verwelkomt of een party manager kunnen regelen voor uw barn wedding, zodat u nergens meer op hoeft te letten.