Rotterdamse Corrie

Deze echte Rotterdammer kletst de oren van je kop tijdens het schoonmaken

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Rotterdamse Corrie boeken
HTZJpKYaM
Rotterdamse Typetje Corrie schoonmaakster boeken
act Rotterdamse Corrie schoonmaakster boeken
Rotterdamse Corrie boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Rotterdamse Corrie
Starttijd:  
Eindtijd:  
Categorie: Typetje

Deze Rotterdamse tante is een pittige hoor. Ze is reuze gezellig, maar met dat Rotterdamse accent kletst ze u de oren van uw kop. Dit betekend wel dat u zich nooit zult vervelen als u in het gezelschap bent van Corrie. Ze is niet de mooiste of de slimste van het land, maar wel een erg harde werker. Of nouja, ze doet alsof ze heel hard aan het poetsen is, terwijl ze dus eigenlijk vooral veel kletst. Maarja na 25 jaar in het vak weet ze natuurlijk precies de ins and outs van het vak. Voor schoonmaken is Corrie niet ideaal, maar als u een gezellige kletskous nodig heeft op uw feest, is er niemand beter dan de Rotterdamse Corrie. Kletsen kan zij als de beste.

Naast het rondzwaaien met haar poetsdoekjes en roze afstoffer is Corrie ook een ervaren toiletjuffrouw. Niks ontgaat haar bij de mensen in de wachtrij. En daarnaast verzorgt ze wel dat er in deze wachtrij zo gezellig mogelijk wordt. In de rij staan voor de wc is nog nooit zo lachen geweest.

Bent u nou overtuigd van onze gezellige Rotterdamse Corrie, en kunt u niet wachten tot ze boordevol gezelligheid de oren van uw hoofd kletst? Boek Corrie voor uw festival, feest, bruiloft, verjaardag of elk ander evenement. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.

5 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Gerrie
5 uit 5 sterren
Het was een grote aanwinst voor ons feest. Iedereen heeft erg genoten. Top act
Jaap van Ravenzwaaij
5 uit 5 sterren
Corrie was er keurig op tijd. leuk aangekleed. Prachtige stem. De gasten vonden het erg leuk om zo ontvangen te worden. Fijn dat Corrie heeft geholpen bij de prijsuitreiking van de puzzeltocht. ze heeft ook nog een medley gezongen met Abba muziek. We hebben van haar genoten.
Jeanne van der Heijden
5 uit 5 sterren
De act was een groot succes geworden. Ze kwam op een leuke manier binnen en trok meteen alle aandacht. Zowel mijn man als de gasten hadden er plezier in.
Nico
5 uit 5 sterren
Deze act was echt leuk. Super spontaan, open en vriendelijke dame. En het leuke was het verrassingseffect bij aankomst van de gasten. Ik adviseer deze act ! leuk

Vergelijkbare acts

Dronken Trijntje

Dronken Trijntje

4 Beoordelingen

Trijntje is expert in te ver in het glaasje kijken, maar daarom wel dubbel zo gezellig

€ 395 - € 990
The Frolic Nuns

The Frolic Nuns

4 Beoordelingen

The Frolic Nuns zijn niet de brave nonnen zoals de Paus dat graag ziet

€ 395 - € 990
Serveerster

Serveerster

19 Beoordelingen

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.