David Nathan

41 keer aangevraagd

Dave, goochelvriend van Hans Klok, brengt magie en plezier!

4,9 uit 5 sterren
€ 495 - € 1240
goochelaar dave boeken
uEEWEqEqXHw
ngRKRtbQA
MdmzAap A
goochelaar boeken
goochelaar huren
goochelaar kinderfeest
IwfsCgBRXk
goochelaar dave boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van David Nathan
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Goochelaar

Goochelaar Dave

Goochelaar Dave is de nieuwe generatie in magic. Een ambitieuze illusionist die gezien zijn leeftijd al veel op zijn naam heeft staan. Zo won hij verschillende internationale prijzen, heeft goochelaar Dave een eigen theatershow, was te zien in diverse tv-optredens. Gevestigde namen als Hans Klok, Victor Mids & Niels Houtepen schakelen David regelmatig in voor ondersteuning.

Omdat goochelaar Dave al sinds zijn 5e jaar non stop met magie bezig is heeft zijn zijn skills heel goed ontwikkeld en heeft hij veel ervaring opgedaan. Gevestigde bedrijven zoals Funda, Rabobank, Ernst & Young, Samsung wisten David in het recente verleden al te vinden en terugkerende boekingen spreken voor zich.

Goochelaar Dave wordt veel geboekt voor bedrijfsfeesten, merk-activaties, openingen en andere evenementen. Met zijn frisse moderne stijl breekt hij snel het ijs en maakt hij moeiteloos een connectie met zijn publiek. Met trucs op maat zorgt goochelaar Dave ervoor dat uw werknemers zich verbonden voelen met uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook dat de features van een nieuw product op een onvergetelijke manier worden gepresenteerd.

Verbinding staat centraal: “Mensen voor een moment laten geloven dat ze iets onmogelijks hebben gezien is iets fantastisch”, aldus goochelaar Dave. David brengt mensen samen.

CLOSE UP MAGIC

Goochelaar Dave loopt tussen de gasten en laat ze de magie van dichtbij ervaren. Trucs met geleende telefoons, muntjes, kaarten en andere herkenbare dingen zorgen voor een magisch moment met impact. De perfecte ijsbreker voor iedereen; mensen maken iets ongelooflijks mee en voelen zich meteen verbonden met elkaar. Ze hebben het er nog weken over!

ONE MAN SHOW

Als energizer, opening of afsluiter betreedt goochelaar Dave het podium. Een energieke show vol met ongelooflijke illusies, veel humor en interactie met het publiek. Dit is de perfecte show om iedereen op het puntje van hun stoel te krijgen, en ze een geweldig gevoel te geven. De mensen die goochelaar Dave naar voren haalt worden de ster van de show, en de hele avond wordt er nog over nagepraat!

ILLUSIE SHOW

Viva Las Vegas! Als je écht wil uitpakken is de illusie show de beste keus. Ideaal als opening van gala’s en fundraisers. Deze wervelende show zit vol met spectaculaire illusies die je nog niet eerder hebt gezien. Razendsnelle verwisselingen, beeldschone danseressen en verbluffende verschijningen zorgen ervoor dat
de tijd voorbij vliegt. Wil je de presentator of een andere gast laten verschijnen? Dat kan! Je nieuwe product tevoorschijn toveren? The sky is the limit!

Boek goochelaar Dave

U kunt goochelaar Dave boeken bij Evenses. Goochelaar Dave doet tafel goochelen en geeft shows. Wilt u Goochelaar Dave boeken voor uw feest, bruiloft of jubileum? Dit is mogelijk bij evenementenbureau Evenses. Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

6 Beoordelingen
4,9 uit 5 sterren
Hans Klok
5 uit 5 sterren
“Één van de grootste talenten van dit moment.”
Arne
5 uit 5 sterren
Goochelaar Dave maakt zelfs in kleine setting een wervelende indruk. Humor, charme, vlot en vooral een overtuigende act. Aanrader!
Wijnand
5 uit 5 sterren
Top. Goochelen is één ding maar sympathiek en oog voor het publiek is wat anders. Top gozer. Leuk gedaan. Iedereen blij
Nathan
4 uit 5 sterren
De show zat goed in elkaar. Het is allemaal goed gegaan en het was zeker goed geregeld. Bedankt!

Vergelijkbare acts

Mr Mysterious

Mr Mysterious

2 Beoordelingen

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!

€ 600 - € 1320
Goochelaar Jerry

Goochelaar Jerry

16 Beoordelingen

Deze vingervlugge goochelaar zal u versteld doen staan. Laat u verrassen door zijn trucs.

€ 495 - € 1240
Magic Act

Magic Act

Een geweldige magic act ervaren van een tafelgoochelaar

€ 495 - € 1300
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.