Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke beleving creëren met een waarzegster? > Denk dan eens aan een waarzegster. Ze k...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Mr Mysterious Ervaar de magie van Mr. Mysterious Maak kennis met Mr. Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de bra...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 600 - € 1320
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Aqua Drums Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar...
Lees meer

prijs op aanvraag
April Summer boeken
100% match

April Summer boeken

Drag queen, entertainer en host April Summer nu te boeken bij Evenses!
Drag queen April Summer Op 20-jarige leeftijd heeft Hildo voor het eerst een travestietie-optreden gedaan in de kroe...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Acts

Acts boeken

Komt de verjaardag van iemand uit jullie vriendengroep eraan en willen graag iets leuks doen om er een onvergetelijke dag van te maken? Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een manier om van jullie speciale dag een werkelijk unieke ervaring te maken voor iedereen? Is uw kind bijna jarig en wilt u iets leuks organiseren? Of bent u verantwoordelijk voor de komende vrijdagmiddagborrel op kantoor en wilt u uw collega's verrassen met iets extra's? Denkt u dan eens aan professionele acts boeken. Misschien een goochelaar act, een live vuurshow, een waarzegster, of, bijvoorbeeld, een presentator die het evenement op een entertaining manier aan elkaar praat?

Door professionele acts te boeken kunt u, op het gebied van entertainment, heel veel verschillende kanten op met het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Leuke acts voor uw verjaardag of feest?

Er bestaat een act voor vrijwel iedere gelegenheid die u maar kunt bedenken. Alleen al op onze website kunt u talloze professionele acts vinden met hun eigen talenten en showelementen. Van verjaardagsfeesten en bedrijfsevenementen tot bruiloften en festivals, door een professionele act te boeken kan u uw feest of evenement net dat beetje extra geven.

Lilliputter boeken act.jpg

Gezien de grote variatie die er bestaat qua professionele acts die u kunt boeken in Nederland en België is het handig om voor uzelf al een idee te vormen van het soort feest of evenement dat u gaat organiseren en het soort entertainment dat u daarvoor in gedachten hebt alvorens te beginnen met het boeken van een act. Om die reden is het ook verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren professional wanneer u een act gaat boeken.

Bij Evenses, bijvoorbeeld, wijden we ons al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen, en het boeken van live acts. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid portfolio aan professionele acts voor wie wij al jarenlang boekingen verzorgen. Zo weten we precies welke act het beste bij ieder soort feestje past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat u de perfecte act voor uw feest of evenement kan boeken.

Als u eerst zelf eens een kijkje wilt nemen naar de beschikbare opties, dan kunt u al eens verder kijken op de act pagina op onze website. Daar kunt u, met behulp van de zoekmachine, alvast wat onderzoek plegen naar een act. Zo kunt u op basis van, onder andere, het type evenement en het beschikbare budget, ons uitgebreide act portfolio verkennen. Daarnaast kunt u ook zeven dagen per week terecht bij onze event specialisten met vragen omtrent het boeken van een professionele act. U kunt hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kunt u er vanuit gaan dat we samen met u de act boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Act boeken.jpg

Een act boeken: een breed begrip, zeker bij Evenses

Het is absoluut een goed idee om een professionele act te boeken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren en u kunt er zeker van zijn dat een act van toegevoegde waarde kan zijn voor uw plannen. Dat komt omdat er zoveel verschillende acts bestaan die u kunt boeken. Alleen bij Evenses kunt u al terecht voor honderden verschillende professionele acts die geschikt zijn voor een hele waaier aan feesten en partijen. Stelt u zich voor hoe leuk het zou kunnen zijn om een goochelaar of piraat als act voor het tiende verjaardagsfeestje van uw zoon te boeken? Voor zowel uw zoontje zelf als voor zijn vriendjes en vriendinnetjes is het hartstikke spannend om een professionele goochelaar live aan het werk te zien. Met een optreden van een uurtje of twee kunt u er voor iedereen een onvergetelijk partijtje van maken.

Wat dacht u van een sneltekenaar die tijdens het bedrijfsfeest van alle aanwezigen grappige karikaturen tekent terwijl ze genieten van een heerlijk diner en een gezellig feest? Bij Evenses werken we al jarenlang samen met verschillende karikaturisten, ieder met hun eigen stijl en voorkeuren. Wat ze echter allemaal in gemeen hebben, is hun professionaliteit en de kwaliteit van hun werk. Op een feest of evenement kan bijvoorbeeld een typetje net voor dat vleugje humor zorgen waar u naar op zoek bent. Bij Evenses, bijvoorbeeld, kunnen we boekingen met een act verzorgen van heel wat verschillende typetjes, waaronder een dronken non, een muzikale teddybeer en een hilarisch Belgisch boerinnetje. Maar bijvoorbeeld ook leuke buikspreker die de entertainment voor kinderen kan verzorgen. Wat voor act u ook kiest voor uw feest, u kunt er van op aan dat de acteurs in kwestie echte professionals zijn die een perfect optreden zullen verzorgen voor uw gasten. Kortom, naar wat voor act u ook op zoek bent, bij Evenses kunnen we u helpen bij het boeken van de ideale act voor uw evenement. Wij helpen u altijd graag met vragen die u zou kunnen hebben omtrent het boeken van een act.

Belangrijke tips

  • Waar moet u zoal rekening mee houden bij het boeken van een act?

Zeker als u nog nooit eerder een professionele act geboekt heeft voor een feest of evenement dat u zelf gaat organiseren, kan het hele proces soms wat onduidelijk en overweldigend lijken. U wilt natuurlijk een act boeken die past bij het feest dat u in gedachten hebt en u wilt uw budget niet overschrijden. Om die reden zetten we hieronder alvast enkele punten op een rijtje om op te letten tijdens het boeken van een act, zodat u geen fouten maakt die uw feest of evenement negatief kunnen beïnvloeden.

  • Voer wat onderzoek uit naar de acts die u leuk lijken

Het is verstandig om de acts die u geschikt lijken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren goed te onderzoeken alvorens hen te boeken. Tegenwoordig is de kans groot dat de acts in kwestie beeld- en mogelijk videomateriaal online hebben staan, en accounts hebben op één of meerdere online sociale netwerken. Daarnaast kunt u op onze website ook al informatie over heel veel acts vinden, inclusief reviews van mensen die de acts al eens hebben geboekt of hen hebben zien optreden.

  • Verlies uw budget niet uit het oog

Vrijwel iedere organisator van wat voor soort feest of evenement dan ook heeft te maken met een budget. Het is van belang om tijdens het boekingsproces goed in de gaten te houden dat het beschikbare budget voor het boeken van een act niet overschreden wordt, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Afhankelijk van wat voor soort professionele act u gaat boeken, zullen ook de kosten variëren.

Naast de prijs voor de act zelf, zijn er ook nog een aantal mogelijke aanvullende kosten bij de act. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, eventuele extra kosten voor uitrusting en catering. Zorg dus dat u goed weet waar u uiteindelijk voor betaalt.

  • Wat Evenses voor u kan betekenen

Het boeken van een act hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als u al min of meer weet wat voor soort evenement u gaat organiseren en wat voor rol de act in kwestie zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor uzelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat u begint met het zoeken en boeken van een act. Niet iedere professionele act zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u in gedachten heeft.

Act boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Bij Evenses hebben we een breed assortiment aan acts, animatie en artiesten die in te huren zijn voor uw evenement. Zoekt u een vuurshow act, dansshow act, goochelaar act of tissue act dan bent u bij Evenses aan het juiste adres.

  • Act boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of verjaardagsfeest.

Wilt u een act boeken? Neem dan gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte voor een act bij ons aan. Bij Evenses Entertainment bent u aan het juiste adres om een professionele act te boeken voor uw gelegenheid.

Bij evenses kunt u:

Zou je als act willen aanmelden? Dat is zeker mogelijk, bekijk de vereisten hier en meld je aan. Bekijk hier ook meer informatie over ons boekingssysteem.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar