Gedurende haar jarenlange schoonmaakcarrière is deze schoonmaakster al bij werkelijk iedereen over de vloer geweest. Tijdens het zorgvuldig verzorgen van uw interieur heeft zij uiteraard de nodige schone én vuile was buiten zien hangen. Ook uw gasten ontkomen niet aan een pittige schoonmaakbeurt.

Tip: boek het typetje Schoonmaakster bij de ontvangst van uw gasten. Zij is hier echt een ster in!

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Onze typetjes zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze website kunt u de leukste acts boeken!