Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Clown Wolf
100% match

Clown Wolf

Clown Wolf is een veelzijdige entertainer die inzetbaar is voor verschillende acts.
Clown Wolf boeken voor uw kinderfeest of verjaardag? Op zijn 15e kwam Clown Wolf in contact met het circus...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Clown inhuren

Wordt uw zoontje of dochtertje binnenkort acht en wilt u graag iets speciaals regelen voor het verjaardagsfeestje dat u gaat organiseren? Bent u lid van het buurtcomité dat verantwoordelijk is voor de jaarlijkse straatbarbecue en zijn jullie op zoek naar wat leuks om ook de kleintjes bezig te houden tijdens het feest? Of organiseert u een dag vol plezier en activiteiten in het lokale verzorgingscentrum voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en zou u graag nog een vleugje humor aan het geheel willen toevoegen? Wat dacht u van het idee van een clown inhuren?

Een clown inhuren ouderwets? Absoluut niet!

Nu denkt u misschien dat een clown inhuren nogal ouderwets is voor kinderfeestjes en evenementen van deze tijd, maar niets is minder waar. Sterker nog, een professionele clown inhuren kan van meer toegevoegde waarde zijn voor de gelegenheid dan u denkt. Een goede clown kan normaal gezien heel wat verschillende acts en performances brengen, in hele uiteenlopende scenario's, waardoor een clown inhuren u talloze opties zal geven wat betreft entertainment. Daarnaast zal het voor de aanwezigen ook een originele verrassing zijn, omdat zij normaal gezien niet dagelijks een live show van een clown meemaken. Tenminste, wij nemen aan van niet. Daarom is een clown inhuren een erg leuk idee voor uw feest.

Clown inhuren

Het leuke aan clowns inhuren is dat de act gevarieerd kan zijn. De meeste professionele clowns hebben verschillende acts onder de knie, zoals bijvoorbeeld goochelen, jongleren en ballonvouwen. In combinatie met wat leuke danspasjes, feestelijke muziek en een goede interactie met het publiek is er binnen de kortste keren sprake van een heel spektakel. Reken maar dat zowel de kinderen als de volwassenen op het feest nog een tijdje zullen napraten over de clown die u ingehuurd heeft.

Dit zorgt er ook voor dat u qua type evenement een hele reeks aan mogelijkheden heeft. Voor vrijwel elke gelegenheid kunt u een clown inhuren die perfect past bij het idee dat u voor ogen heeft. Wat voor feest of evenement u ook organiseert, de kans is klein dat een clown inhuren geen lach op de gezichten van de aanwezigen tevoorschijn laat komen. Een live voorstelling van een professionele clown kan uw feestje net voorzien van dat vleugje humor en originaliteit.

Naar wat voor soort entertainment u ook op zoek bent, bij Evenses helpen we u graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor uw feest. Om te beginnen, kunt u al eens een kijkje nemen op onze website. U kunt met behulp van de zoekmachine door de profielen van de clowns in ons aanbod scrollen door te filteren op het type feest en het budget dat u kunt uitgeven. Daarnaast vindt u hier ook een aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met of een show hebben gezien van de clown in kwestie. Verder zijn onze event specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Clown inhuren, inhuren clown, clown inhuren.jpg

Een stukje geschiedenis over de clown

De clown, in de zin van een vaak onhandige en soms ook tragische figuur, is al eeuwenlang een veelvoorkomend personage in verschillende soorten entertainment, van straattheater en professionele theaterstukken tot circusclowns en de typische slapstick personages.

Er bestaan heel wat verschillende soorten clowns. Het personage van de moderne clown is vaak een combinatie van onhandigheid en kinderlijk gedrag, en het beschikt over de karakteristieke rode neus, witte make-up op het gezicht, en te grote schoenen en kleren. Dit Auguste-type clown is vaak een grappenmaker en een dwaas, al kan hij soms slim uit de hoek komen, al dan niet om daarna weer iets klunzigs te doen. Dit doet gelijk denken aan de typische clown die u kunt inhuren voor kinderfeestjes en dergelijke gelegenheden.

Ook in Nederland en België is de clown een algemeen bekend fenomeen en zijn er verschillende clowns die door de jaren heen heel wat bekendheid hebben vergaard. Het bekendste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk Pipo de Clown, zo bekend zelfs dat het woord pipo een synoniem is geworden van het woord clown. Ook Bassie, de komische helft van het duo Bassie en Adriaan en gespeeld door de Nederlandse artiest Bas van Toor, heeft verschillende generaties in ons land aan het lachen gebracht met zijn onhandige gedrag dat Adriaan telkens weer tot wanhoop dreef.

Enkele tips voor het inhuren van een clown

Een clown inhuren is niet ingewikkeld, maar het komt wel van pas om een beetje te weten waar u op moeten letten tijdens het hele proces. Bij Evenses kunnen we u hier perfect mee helpen en we zullen hieronder ook alvast enkele tips op een rijtje zetten.

Wat kan een clown allemaal?

Clown is vaak een verwijzing naar het karakter van het typetje dat gespeeld wordt, als grappig en onhandig personage, maar er bestaat nogal wat variatie wat betreft het entertainment dat clowns kunnen bieden. Zo zijn er, bijvoorbeeld, clowns die kunnen jongleren, clowns die superleuke ballonfiguren kunnen vouwen en clowns die ook nog eens een paar toffe goocheltrucs kennen. Het is handig om na te gaan wat de clown van uw keuze allemaal kan bieden en hoe dat de feestelijkheden aanvult.

Is een clown goed met kinderen?

Een clown inhuren is vaak een hele leuke aanvulling op een feestje voor (jongere) kinderen. Om die reden is het wel van belang om een beetje een idee te hebben van hoe de clown in kwestie met kinderen omgaat. Het zou goed kunnen dat er online videomateriaal te vinden is van eerdere optredens, terwijl u ook reviews kunt opzoeken van mensen die de clown al eens geboekt hebben of bezig hebben gezien. Dat is ook waarom wij op onze website voor al onze clowns verschillende reviews van eerdere klanten laten zien.

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een clown geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is vaak wel verstandig om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft het inhuren van clowns in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren talloze boekingen voor professionele clowns verzorgd voor hele verschillende soorten evenementen en die ervaring gebruiken we graag om u te helpen bij het vinden en boeken van de clown die ideaal is voor uw evenement.

Alle clowns waar wij mee samen werken zal voor elke gelegenheid een show op maat maken. Vraagt u zich af hoe een clown inhuren in uw evenement kan passen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar voor extra informatie over het inhuren van een clown.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar