Belgische Betsy

Ale, deze Belgische boerin is op Hollandse mannenjacht

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Belgische Boerin Betsy boeken
HoMuTzZBH
Belgische Betsy huren
Belgische Boerin Betsy huren
Belgische Boerin Betsy boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Belgische Betsy
Starttijd:  
Eindtijd:  

Deze blonde Belgische Betsy woont nog op de boerderij bij haar bompa en mompa. Ale he, dat is wat he. Vandaar dat deze gezellige Belgische meid op zoek is naar een Hollandse man. Dan kan zij eindelijk het huis van haar grootouders verlaten.

Vol humor en gezelligheid zal Betsy uw evenement tot een plassante dag maken. En vrouwen vrees niet, uw man jatten zal ze nooit doen, hoogstens een beetje flirten ;)

Interesse om deze gezellige boerin op uw evenement te hebben als entertainment voor uw gasten? Boek Betsy voor uw festival, feest, bruiloft, verjaardag of elk ander evenement. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.

4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
undefined
5 uit 5 sterren
Betsy is tijdens de carnavalbrunch langs mensen gelopen en die hebben erg genoten. Ik heb vooraf contact met haar gehad en was ze heel vriendelijk.
Jaap van Ravenzwaaij
5 uit 5 sterren
Betsy was er keurig op tijd. leuk aangekleed. Prachtige stem. De gasten vonden het erg leuk om zo ontvangen te worden. Fijn dat Betsy heeft geholpen bij de prijsuitreiking van de puzzeltocht. ze heeft ook nog een medley gezongen met Abba muziek. We hebben van haar genoten.
Diane
5 uit 5 sterren
Ik ben zelf Belgisch en kan stellen dat Betsy perfect Vlaams spreekt. Ze is komisch maar ook een goede zangeres die met haar liedjes iedereen in feeststemming brengt.
Jeanne van der Heijden
5 uit 5 sterren
De act was een groot succes geworden. Ze kwam op een leuke manier binnen en trok meteen alle aandacht. Zowel mijn man als de gasten hadden er plezier in.

Vergelijkbare acts

De Eenzame Vrouw

De Eenzame Vrouw

3 Beoordelingen

Het typetje 'De Eenzame Vrouw' zorgt voor grappige momenten op uw evenement of bedrijfsfeest.

€ 395 - € 990
Oma Loes

Oma Loes

4 Beoordelingen

Mopperen kan ze zeker, maar sjansen met jonge knappe mannen is ze ook erg goed in

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.