Ballerina

Klassieke ballerina inhuren voor uw gelegenheid!

€ 785 - € 1295
Ballerina
Ballerina boeken
Dansende ballerina
Ballerina
Controleer nu de beschikbaarheid van Ballerina
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Ceremonie, Feest, Receptie, Overig
Genres: Klassiek
Categorie: Dansshow

Ballerina

Ballet is ontstaan ​​in Italië in de 15e eeuw. Het woord "ballet" komt uit het Frans en komt van het Italiaanse balletto, een afkorting van ballo, wat "de kunst van het dansen" betekent. Catherine de' Medici bracht ballet van Italië naar Frankrijk. Een van de eerste balletten was de Ballet Company. Hierdoor worden danseressen in 'ballet' termen ook wel 'ballerina's' genoemd.

Ballet is ontstaan ​​in de hofspektakels van de Italiaanse Renaissance, maar werd verder ontwikkeld door het Franse Ballet, het bestond uit sociale dansen uitgevoerd door edelen met muziek, toespraken, gedichten, liederen en spektakels, met vermelding van decors en kostuums. Tijdens het bewind van Lodewijk XIV In de periode dat ballet zich in Frankrijk meer ontwikkelde als een onafhankelijke kunstvorm, had Lodewijk XIV een passie voor dans en was vastbesloten om de dalende trend van de belangstelling voor dans in de 17e eeuw te keren. De koning stichtte de Royal Academy of Dance in 1661 - hetzelfde jaar dat Jean-Baptiste Lully's eerste ballet werd opgevoerd. Deze vroege vorm omvatte een scène waarin de scènes werden gescheiden door dans. Lully leidt ook professionele dansers op aan de Académie Royale de Musique, waar de instructie gebaseerd is op nobele gebaren en maniertjes.

De 18e eeuw was een periode van snelle ontwikkeling van ballettechnologie en een periode waarin ballet, samen met opera, een serieuze theatrale kunstvorm werd. De kern van deze vooruitgang was het fundamentele werk van Jean-Georges Novel, Lettres sur la danse et les ballets (1760), dat zich richtte op de ontwikkeling van balletbewegingen, waarbij de bewegingen van de dansers waren ontworpen om karakters uit te drukken. verhaal. Componisten als Christoph Glück brachten ook een revolutie teweeg in de compositie. Ten slotte is ballet verdeeld in drie groepen: serieus, half-acteur en komedie. Ballet wordt in de opera ook gebruikt als pauze voor verschillende scènes.

De juiste ballerina inhuren

Een keuze maken in wat voor soort ballerina u nodig heeft kan soms lastig zijn. Ballerina's kunnen namelijk in allerlei verschillende soorten stijlen dansen. Echter focussen ze zich meestal op klassieke muziek en dansen zij daar op. Een ballerina inhuren kan een prachtige en verrassende ervaring zijn voor uw gelegenheid. Tijdens een feest, bruiloft, ceremonie of diner kan een ballerina zich altijd aanpassen aan anderen, bijvoorbeeld als u ook nog een harpiste heeft ingehuurd. Hierdoor schikt een ballerina het meest in klassieke evenementen en kunt u altijd een ballerina inhuren bij Evenses.

Ballerina inhuren

Bent u op zoek naar een klassieke ballerina? Bij Evenses bent u dan op het juiste adress.
Een klassieke ballerina die een mooi optreden neer zet waar mening mens versteld van zal staan. In een klassieke tutu en op professionele spitzen wordt er een act opgevoerd op klassieke muziek. De klassieke ballerina verzorgt een avond om niet te vergeten!

Onze ballerina's hebben een gedegen dansopleiding ofwel jarenlange podiumervaring. Zij weten feilloos de juiste sfeer neer te zetten en passen zich moeiteloos aan aan uw publiek. Daarom zijn onze ballerina's juist geschikt voor elke gelegenheid. Met aanstekelijk enthousiasme weten zij de sfeer op uw event of feest te verhogen. Iedereen de dansvloer op! Onze ervaren danseressen zijn gekleed in high-end kostuums uit ons eigen atelier, deze combinatie van professionele dans en schitterende kostuums maakt elk optreden onvergetelijk. Of u nu freestyle dansers boekt voor het main-stage, event, discotheek, gogodansers of elegante danseressen voor op uw privéfeest, Evenses hun dansteam is van alle markten thuis.

Ontroer uw gasten en boek onze Klassieke Ballerina met haar schitterende danceperformance. Een klassieke privé dansvoorstelling waarmee u hoge ogen scoort bij uw publiek. Evenses hun Ballerina's voeren een sierlijke klassieke dans op, compleet met tutu en spitzen. Deze sfeervolle en romantische act is vooral heel geschikt voor op bijvoorbeeld uw bruiloft, privéfeest of jubileum. Daar worden mensen dan weer even stil van!

Repertoire Ballerina

Genres

Klassiek

Vergelijkbare acts

Paaldans act

Paaldans act

3 Beoordelingen

Trakteer uw gasten op een prachtige paaldansshow.

€ 650 - € 1430
Aerial & Hoop act

Aerial & Hoop act

2 Beoordelingen

Deze danseres verzorgt zowel in de lucht als op de grond een adembenemende show.

€ 475 - € 1190
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.