Levend standbeeld

Schrik niet als een van onze standbeelden tot leven komt. Deze ervaren acteurs kruipen al jaren in de rol van bekende figuren zoals Medusa, Kabouter Plop en andere mythische en sprookjesachtige karakters. Zij komen niet zomaar als deze beroemde typetjes, zij kruipen in de rol van een levend standbeeld of living statue. Dit zijn een aantal van onze living statues. Wilt u een ander standbeeld boeken? Vraag naar onze mogelijkheden.

Als levend standbeeld kun je worden ingezet voor enorm veel verschillende groepen en gelegenheden. U kunt denken aan sprookjesfiguren wanneer er een feest voor kinderen wordt georganiseerd, hiernaast zijn deze figuren ook uitstekend in te zetten wanneer er een Amsterdams feest wordt georganiseerd. Deze beelden zijn een aantal van de living statues die bij Evenses zijn te boeken, als u een ander beeld of een gepersonaliseerde statue wilt inhuren, kunt u altijd contact opnemen.

Wilt u een levend standbeeld boeken voor uw feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of jubileum. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.