• Ballerina
 • Scherm­afbeelding om
 • Scherm­afbeelding om
 • Scherm­afbeelding om
 • Scherm­afbeelding om
 • Ballerina boeken
 • Dansende ballerina
Ballerina
FlhoyMQNPw
Scherm­afbeelding om
Scherm­afbeelding om
Scherm­afbeelding om
Scherm­afbeelding om
Ballerina boeken
Dansende ballerina

Ballerina

€ 785 - € 1295
Ballerina

Over Ballerina

Ballerina

Ballet is ontstaan ​​in Italië in de 15e eeuw. Het woord "ballet" komt uit het Frans en komt van het Italiaanse balletto, een afkorting van ballo, wat "de kunst van het dansen" betekent. Catherine de' Medici bracht ballet van Italië naar Frankrijk. Een van de eerste balletten was de Ballet Company. Hierdoor worden danseressen in 'ballet' termen ook wel 'ballerina's' genoemd.

Ballet is ontstaan ​​in de hofspektakels van de Italiaanse Renaissance, maar werd verder ontwikkeld door het Franse Ballet, het bestond uit sociale dansen uitgevoerd door edelen met muziek, toespraken, gedichten, liederen en spektakels, met vermelding van decors en kostuums. Tijdens het bewind van Lodewijk XIV In de periode dat ballet zich in Frankrijk meer ontwikkelde als een onafhankelijke kunstvorm, had Lodewijk XIV een passie voor dans en was vastbesloten om de dalende trend van de belangstelling voor dans in de 17e eeuw te keren. De koning stichtte de Royal Academy of Dance in 1661 - hetzelfde jaar dat Jean-Baptiste Lully's eerste ballet werd opgevoerd. Deze vroege vorm omvatte een scène waarin de scènes werden gescheiden door dans. Lully leidt ook professionele dansers op aan de Académie Royale de Musique, waar de instructie gebaseerd is op nobele gebaren en maniertjes.

De 18e eeuw was een periode van snelle ontwikkeling van ballettechnologie en een periode waarin ballet, samen met opera, een serieuze theatrale kunstvorm werd. De kern van deze vooruitgang was het fundamentele werk van Jean-Georges Novel, Lettres sur la danse et les ballets (1760), dat zich richtte op de ontwikkeling van balletbewegingen, waarbij de bewegingen van de dansers waren ontworpen om karakters uit te drukken. verhaal. Componisten als Christoph Glück brachten ook een revolutie teweeg in de compositie. Ten slotte is ballet verdeeld in drie groepen: serieus, half-acteur en komedie. Ballet wordt in de opera ook gebruikt als pauze voor verschillende scènes.

De juiste ballerina inhuren

Een keuze maken in wat voor soort ballerina u nodig heeft kan soms lastig zijn. Ballerina's kunnen namelijk in allerlei verschillende soorten stijlen dansen. Echter focussen ze zich meestal op klassieke muziek en dansen zij daar op. Een ballerina inhuren kan een prachtige en verrassende ervaring zijn voor uw gelegenheid. Tijdens een feest, bruiloft, ceremonie of diner kan een ballerina zich altijd aanpassen aan anderen, bijvoorbeeld als u ook nog een harpiste heeft ingehuurd. Hierdoor schikt een ballerina het meest in klassieke evenementen en kunt u altijd een ballerina inhuren bij Evenses.

Ballerina inhuren

Bent u op zoek naar een klassieke ballerina? Bij Evenses bent u dan op het juiste adress.
Een klassieke ballerina die een mooi optreden neer zet waar mening mens versteld van zal staan. In een klassieke tutu en op professionele spitzen wordt er een act opgevoerd op klassieke muziek. De klassieke ballerina verzorgt een avond om niet te vergeten!

Onze ballerina's hebben een gedegen dansopleiding ofwel jarenlange podiumervaring. Zij weten feilloos de juiste sfeer neer te zetten en passen zich moeiteloos aan aan uw publiek. Daarom zijn onze ballerina's juist geschikt voor elke gelegenheid. Met aanstekelijk enthousiasme weten zij de sfeer op uw event of feest te verhogen. Iedereen de dansvloer op! Onze ervaren danseressen zijn gekleed in high-end kostuums uit ons eigen atelier, deze combinatie van professionele dans en schitterende kostuums maakt elk optreden onvergetelijk. Of u nu freestyle dansers boekt voor het main-stage, event, discotheek, gogodansers of elegante danseressen voor op uw privéfeest, Evenses hun dansteam is van alle markten thuis.

Ontroer uw gasten en boek onze Klassieke Ballerina met haar schitterende danceperformance. Een klassieke privé dansvoorstelling waarmee u hoge ogen scoort bij uw publiek. Evenses hun Ballerina's voeren een sierlijke klassieke dans op, compleet met tutu en spitzen. Deze sfeervolle en romantische act is vooral heel geschikt voor op bijvoorbeeld uw bruiloft, privéfeest of jubileum. Daar worden mensen dan weer even stil van!

Ontvang de beschikbaarheid van Ballerina
Starttijd
22 keer aangevraagd
Geschikt voor:
Categorie:
Genres:

FAQ

Waarom een dansshow boeken?
 • Entertainment - Een dansshow kan een leuke en boeiende vorm van entertainment zijn voor uw publiek. Het kan mensen inspireren, enthousiasmeren en vermaken.

 • Kunst - Dans is een prachtige kunstvorm die verschillende emoties kan uitdrukken en de zintuigen kan prikkelen. Door een dansshow te boeken, kunt u uw publiek blootstellen aan deze kunstvorm en hen laten genieten van de schoonheid van dans.

 • Sfeer - Een dansshow kan een geweldige manier zijn om de sfeer van uw evenement te versterken. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander soort evenement, een dansshow kan een unieke en opwindende sfeer creëren.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Ballerina Ballerina
€ 785 - € 1295
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar