LED jongleur

Met zijn lichten, verlicht deze led licht jongleur uw feest

4,8 uit 5 sterren
€ 600 - € 900
licht jongleur boeken
Dj boeken
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
licht jongleur boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van LED jongleur
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

In zijn werk vermengt jongleur ... de kunst van het jongleren met bewegingstheater en muziek. Hij studeerde circus in Brussel en deed een bachelor in bewegingstheater en theatrale creatie aan de « Scuola Teatro Dimitri » in Zwitserland. Hij deed ook een Master in Muziekwetenschappen. Daarnaast is hij medeoprichter van Stichting Nederlands Jongleerfestival en speelt bij Gandini Juggling. Behalve performer is ... een spreker op zakelijke evenementen, waar hij leert over de kunst van meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Zijn laatste project is Sounds Like Juggling een concert voor 4 jongleurs, op zelf ontworpen instrumenten

Onze licht jongleur beweegt zich, stijlvol gekleed, tussen uw gasten en vermaakt, verwondert en verbaast hen met zijn kunsten. Hij magnetiseert de aanwezigen met ballen en kegels, die gekleurd licht afstralen en verzorgt LED performances daar waar het effect het grootst is. Als uw evenement daar geschikt voor is, draagt hij een elegante attachékoffer bij zich, waar passende muziek uit komt.

Verwacht professionaliteit, jarenlange ervaring en maatwerk door een zwarte band lichtjongleur die van uw gelegenheid een spektakel maakt!

Bij Evenses kunt u:
2 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Jasmine Verbeke
5 uit 5 sterren
De deelnemers van de Sint-Maarten Lichtjesstoet in Aalst genoten met volle teugen van de lichtshow die Guido op maat voor onze stoet maakte! Groot én klein genoten van de virtuoze lichtjongleeract! Het contact met de artiest verliep heel aangenaam en vlot! Een aanrader! Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking!
Barbro van Gemeenschapscentrum De Maalbeek
4,5 uit 5 sterren
De act brengt u in vervoering! Op onze nieuwjaarswandeling in Etterbeek brachten het jongleursduo een mooi lichtspektakel voor onze bezoekers. Daarbij werden lichtgevende kegels gebruikt waarbij ze eerst individueel een aantal trucjes tonen om dan vervolgens elkaar af te wisselen met de kegels en in duo verder te werken. Samen met de muziek van Vivaldi en hun ludieke trucjes weten ze het publiek in de ban te houden. We bevelen hun zeker aan!

Vergelijkbare acts

Voetbal Jongleur

Voetbal Jongleur

8 Beoordelingen

Deze voetbal jongleur is perfect als bijzondere act voor uw evenement!

€ 700 - € 1000
Miss hulahoop

Miss hulahoop

sexy, dynamisch en spectaculair? boek miss hulahoop voor uw evenement

€ 400 - € 600
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.