Heeft u geen zin om een schoonmaakster in te huren die het huis in orde maakt?
Deze professionele toiletdames hebben tijdens hun carrière een waslijst aan wc's schoongemaakt. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook bij bedrijven en andere bijzondere locaties. 
Ondanks hun drukke baan, maken ze graag een humoristisch praatje met de gasten op uw feest die bij iedereen nog jaren bij blijven. De toiletdames verfrissen de gasten met hun complimenten, geurtjes en snoepjes.

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no - time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.​

De  dames geven op gezette tijden een welbekende ego boost van 3 tot 5 minuten. ​Daarnaast worden de gasten gedecoreerd met gele plakplaatjes met persoonlijke complimentjes erop genoteerd. Op deze manier worden de positieve eigenschappen zichtbaar van iedereen en worden gasten aangemoedigd elkaar te verrassen met een leuk complimentje.

Tijdens het toiletbezoek worden de gasten uitgenodigd hun positieve ideeën los te laten, dit kan op gele plakblaadjes. Complimentjes, wensen, vrolijke verhalen, moppen, allemaal dingen die zorgen voor een vrolijke toiletruimte. 
Een toiletbezoek is nog nooit zo verlichtend geweest!

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of jubileum? Of iemand laten verrassen of feliciteren door middel van een droge act? Dan is deze act een super leuk cadeau voor gelegenheid.