Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Lakei Louie
100% match

Lakei Louie

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.
Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lake...
Lees meer

4,8 (24 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke ervaring voor uw evenement? Denk dan eens aan een waarzegster. Ze kan ingehuurd w...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Gastheer - Goochelaar Whatson
100% match

Gastheer - Goochelaar Whatson

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.
Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij g...
Lees meer

4,7 (25 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Serveerster
100% match

Serveerster

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.
Verknipt door het leven, maar is ze ook geknipt voor het vak van serveerster?! Annie is een vro...
Lees meer

4,7 (19 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Typetje

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw verjaardag, trouwfeest of bedrijfsborrel onvergetelijk te maken? Evenses biedt een ruim en hoogwaardig assortiment aan typetjes, artiesten, animatie en shows. Bij ons kunt u bijvoorbeeld Lakei Louie inhuren voor uw verjaardag, waarzegster Naria voor een themafeest, de Muzikale knuffelbeer voor een kinderfeestje, een dronken non of een Belgische boerin voor een bedrijfsborrel en nog veel meer.

Ontdek ons aanbod aan entertainers hieronder en vind wat u zoekt. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alsnog een alternatief voorstellen en een geschikte entertainer inhuren die past bij uw wensen en behoeften. Maak uw feest onvergetelijk met de typetjes van Evenses.
Contacteer ons nu en maak uw evenement een succes!

Wat is een typetje?

Typetjes zijn een populair entertainmentconcept in Nederland, België en andere Europese landen. In vrijwel alle culturen bestaan er bekende typetjes, gespeeld door acteurs en actrices, maar in deze regio's hebben we er een bijzondere voorliefde voor. Denk aan beroemde typetjes als De Vieze Man, Dik Voormekaar en Mr. Bean, die hun populariteit hebben verdiend door hun humoristische en uitgesproken karaktereigenschappen.

Sommige typetjes zijn zo populair geworden dat het publiek de acteurs of actrices enkel nog met het personage associeert. Zo is Swiebertje, gespeeld door de Nederlandse acteur Joop Doderer, een goed voorbeeld van dit zogenoemde "Swiebertje-effect".

Waarom een typetje inhuren?

Als u een typetje wilt boeken voor uw feest of evenement, dan heeft u de mogelijkheid om een acteur of actrice te boeken die tijdens de feestelijkheden een specifiek personage zal spelen om uw gasten te vermaken. Dit kan een fantastische aanvulling zijn op uw feest, vooral als het typetje perfect past bij de gelegenheid. Om die reden is het essentieel om de juiste acteur of actrice te boeken en om met hem of haar af te stemmen wat u van hen verwacht tijdens het evenement.

Passen typetjes wel bij een feestje?

Typetjes kunnen bij verschillende soorten feesten en evenementen passen, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of zelfs een festival. Het toevoegen van een typetje aan uw feest kan een geweldige manier zijn om de sfeer te verhogen en uw gasten te vermaken. Maar past een typetje wel bij uw specifieke feestje?

Het antwoord is afhankelijk van uw gasten, de aard van uw evenement en uw eigen voorkeuren. Als uw feestje een informeel karakter heeft en u op zoek bent naar een luchtige sfeer, dan kan een typetje zeker passen. Het is ook een goede optie als u op zoek bent naar een originele manier om uw gasten te vermaken.

Echter, als u een formeel evenement plant, zoals een black-tie gala of een zakelijke conferentie, dan kan het inhuren van een typetje wellicht minder passend zijn. In dit geval is het beter om te kiezen voor een meer ingetogen vorm van entertainment.

Verschillende soorten typetjes

Bij Evenses bieden we een veel verschillende soorten typetjes aan voor verschillende soorten evenementen en feesten. Onze typetjes zijn ervaren entertainers die weten hoe ze uw gasten kunnen vermaken en een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken welke typetjes het beste bij uw feest passen en hoe wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.

Onze boekers en entertainment specialisten zijn vijf dagen per week bereikbaar voor u, dus u kan altijd bij hen terecht met vragen over het boeken van typetjes. U kan ook eerst zelf een kijkje nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekmachine op onze website. Hiermee kunt u op basis van verschillende parameters, waaronder het soort evenement dat u gaat organiseren en het budget dat u bereid bent eraan uit te geven, snel en makkelijk een idee krijgen van welke typetjes zoal geschikt zouden kunnen zijn voor uw plannen.

Typetje

Typetje boeken bij Evenses

Hoe kan Evenses u helpen met het typetje vinden?

Evenses kan u helpen bij het vinden van het perfecte typetje voor uw gelegenheid. Wij hebben een breed scala aan professionele en ervaren typetjes die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen en feesten. U kunt ons vertellen wat voor soort typetje u zoekt en wij zullen u helpen bij het vinden van een acteur of actrice die past bij uw wensen en behoeften. We zullen ook de details van uw evenement doornemen om te bepalen welk typetje het beste past bij de gelegenheid en de sfeer die u wilt creëren. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het boekingsproces, inclusief het regelen van de logistiek en communicatie met het typetje, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest of evenement. Neem contact op met Evenses en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van het perfecte typetje voor uw gelegenheid.

Tips en trics om een onvergetelijke ervaring te voorzien

 1. Kies het juiste typetje voor uw evenement: Kies een typetje dat past bij de stijl en het thema van uw gelegenheid. Bijvoorbeeld, een clown is geschikt voor een kinderfeestje, terwijl een excentriek personage zoals Dame Edna meer geschikt kan zijn voor een volwassenenfeest.

 2. Bespreek uw verwachtingen met het typetje: Het is belangrijk om voorafgaand aan het evenement te bespreken wat u van het typetje verwacht en welke rollen hij of zij zal spelen. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat het typetje zich kan aanpassen aan uw verwachtingen en uw gasten te vermaken.

 3. Maak een draaiboek: Een draaiboek kan helpen om het evenement soepel te laten verlopen. Zorg ervoor dat het typetje deel uitmaakt van het draaiboek en weet wat er van hem of haar wordt verwacht.

 4. Geef het typetje ruimte om te improviseren: Typetjes zijn vaak heel goed in improviseren en kunnen inspelen op de reacties van uw gasten. Geef het typetje de ruimte om zijn of haar improvisatievaardigheden te laten zien en uw gasten te vermaken.

 5. Betrek uw gasten bij de interactie met het typetje: Het kan leuk zijn om uw gasten te betrekken bij de interactie met het typetje. Dit kan bijvoorbeeld door ze uit te nodigen om mee te doen aan een spel of activiteit met het typetje.

 6. Vergeet niet om foto's te maken: Zorg ervoor dat u foto's maakt van het typetje en uw gasten, zodat u een blijvende herinnering heeft aan de ervaring.Waarom een typetje op het evenement?

Typetjes worden vaak ingehuurd om een specifieke sfeer of thema te creëren op evenementen, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, of festival. Typetjes kunnen interactie hebben met het publiek door middel van improvisatie en spelletjes, of ze kunnen op de achtergrond blijven en gewoon fungeren als decoratie of sfeerverhogend element. Een typetje kan bijvoorbeeld fungeren als gastheer of gastvrouw van een evenement, of als een speciale gast die langskomt om de gasten te vermaken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar