Act Toiletdames

10 keer aangevraagd

Deze toiletdames maken het toiletbezoek wel heel bijzonder tijdens uw feest.

4,7 uit 5 sterren
€ 995 - € 1890
Toiletdames typetje.jpg
Entertainment typetjes
Typetje boeken
Schermafbeelding om
Toiletdames typetje.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Act Toiletdames
Starttijd:  
Eindtijd:  

Heeft u geen zin om een schoonmaakster in te huren die het huis in orde maakt?
Deze professionele toiletdames hebben tijdens hun carrière een waslijst aan wc's schoongemaakt. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook bij bedrijven en andere bijzondere locaties. 
Ondanks hun drukke baan, maken ze graag een humoristisch praatje met de gasten op uw feest die bij iedereen nog jaren bij blijven. De toiletdames verfrissen de gasten met hun complimenten, geurtjes en snoepjes.

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no - time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.​

De  dames geven op gezette tijden een welbekende ego boost van 3 tot 5 minuten. ​Daarnaast worden de gasten gedecoreerd met gele plakplaatjes met persoonlijke complimentjes erop genoteerd. Op deze manier worden de positieve eigenschappen zichtbaar van iedereen en worden gasten aangemoedigd elkaar te verrassen met een leuk complimentje.

Tijdens het toiletbezoek worden de gasten uitgenodigd hun positieve ideeën los te laten, dit kan op gele plakblaadjes. Complimentjes, wensen, vrolijke verhalen, moppen, allemaal dingen die zorgen voor een vrolijke toiletruimte. 
Een toiletbezoek is nog nooit zo verlichtend geweest!

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of jubileum? Of iemand laten verrassen of feliciteren door middel van een droge act? Dan is deze act een super leuk cadeau voor gelegenheid.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Jelle van de Brandt
5 uit 5 sterren
Naast de DJ hebben wij ook het 'Typetje Toiletdames' geboekt. Deze dames hebben echt gezorgd dat de gasten vermaakt werden, wat zorgde voor een super sfeer! Hartelijk bedankt.
Lois de Veer
4 uit 5 sterren
De dames hebben voor een super leuke vermakelijke dag gezorgd met hun hilarische grappen. Ik doe het ze niet na! Dank voor de geslaagde dag, we komen graag volgend jaar weer bij jullie terug.
Nikki Son
5 uit 5 sterren
Het toiletbezoek was nog nooit zo leuk geweest. Dank voor de positiviteit en de humor dames. Echt geweldig.

Vergelijkbare acts

Kerstman

Kerstman

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
Waarzegster Naria

Waarzegster Naria

16 Beoordelingen

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.

€ 475 - € 1190
Serveerster

Serveerster

19 Beoordelingen

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.