Serveerster

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.

4,7 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Typetje huren feest.jpg
YquzekYQ
typetje boeken
typetje huren
Typetje huren feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Serveerster
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Verknipt door het leven, maar is ze ook geknipt voor het vak van serveerster?! Annie is een vrouw met levenservaring, die werkelijk iedere kans aangrijpt om, bij voorkeur op schoot, haar ervaring met u te delen. Gedeelde smart is halve smart, lijkt haar motto. En u zult versteld staan van de vele overeenkomsten die uw leven heeft met het tragische levensverhaal van An…

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

19 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Robin van Hulst
5 uit 5 sterren
Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!
Gemeente Amsterdam
5 uit 5 sterren
Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer, dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel.
Margriet Huisman
5 uit 5 sterren
Gisteren was je op het 50jarig jubileum feest van mijn ouders. Het was gewoonweg GEWELDIG! Wat heb jij die mensen laten genieten. De verbaasde blikken toen je binnenkwam en dan buikpijn van het lachen om alle dingen die je zo leuk over hen wist te vertellen. Zeker ook namens mijn ouders héél erg bedankt
Familie van Assem
4 uit 5 sterren
We hebben genoten van je optreden, geweldig gedaan. Je gebruikt ook echt alle info die je krijgt en wat je zelf nog toevoegt echt fantastisch! We vonden je geweldig en weten je te vinden als er weer eens een feestje is. Groetjes van ons allemaal.

Vergelijkbare acts

'Boerin'

'Boerin'

6 Beoordelingen

Deze echte boerin altijd tijd voor een hilarisch praatje in 't plat Veluws

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.