'Boerin'

61 keer aangevraagd

Deze echte boerin altijd tijd voor een hilarisch praatje in 't plat Veluws

4,6 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Typetje-huren-receptie-evenement.jpg
KCnEmQNMP
typetje boeken
Typetje-huren-receptie-evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van 'Boerin'
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Deze boerin kan er wat van; altijd in de weer rondom de boerderij. Gelukkig heeft ze op haar hoge leeftijd altijd tijd voor een plat praatje, waarbij geen enkele bewoner van ’t platteland onbesproken blijft. Een vrouw met mensenkennis, die ze graag met u deelt!

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening,verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kan u de leukste acts boeken!

Prijsindicatie:

Optreden van dit typetje:     vanaf €250,-

Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u meerdere typetjes op uw gelegenheid? Een extra typetje bedraagt €120.

6 Beoordelingen
4,6 uit 5 sterren
Sandra
4 uit 5 sterren
Dat was super leuk gisterenavond, Ook de jarige job vond het hartstikke leuk! Hoewel hij behoorlijk bijdehand was, had je hem zo nu en dan lekker tuk!
Patrick en Bianca Speijck
5 uit 5 sterren
Wat vonden wij het spannend om je te boeken voor onze bruiloft. Zou ze het leuk doen en hoe dan. Zou het iets zijn wat de gehele groep aanspreekt? Nou alle verwachtingen zijn overtroffen! Wat deed je het ontzettend goed en leuk. We hebben met zijn allen enorm gelachen om je humor en rake opmerkingen. En velen vroegen zich of wie toch dat rare mens was. Maar iedereen heeft genoten en we kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft, mede dankzij jouw inzet. Bedankt!
Neeltje Raanders
5 uit 5 sterren
En daar kwam Hendrikje binnen in haar zondagse prachtige boerenkleding. Een tuinfeestje, thuis ,in ons Veluws dorp: een kolfje naar haar hand: lekker roddelend over al die gasten.....Truus is echt fantastisch: over iedereen weet ze iets te vertellen, vol humor, af en toe scherp en nooit te.....Je kunt Truus er goed bij hebben op je feestje: het was voor iedereen genieten en dolle pret.
Ignace Daalmeijer
4 uit 5 sterren
Typetje act dit is door de gasten zeer goed ontvangen

Vergelijkbare acts

Jak Kodack

Jak Kodack

Deze grappige fotograaf act laat jong en oud lachen op uw evenement, feest of verjaardag!

€ 445 - € 1115
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.