< Terug naar overzicht

Diva Hollie

Een bijzonder optreden van een extravagant typetje.
vanaf: 
€295,-
4

Referenties

"Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!"
Jasmijn en Justin
5
"Gisteren was je op het 50jarig jubileum feest van mijn ouders. Het was gewoonweg GEWELDIG! Wat heb jij die mensen laten genieten. De verbaasde blikken toen je binnenkwam en dan buikpijn van het lachen om alle dingen die je zo leuk over hen wist te vertellen. Zeker ook namens mijn ouders héél erg bedankt’’"
Annika J.
4
"Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer, dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mijn collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel."
Dirk Keijzer
5

Diva Hollie

Een man zonder minnares is als Hollie zonder minnaar… Deze heerlijk naïeve lellebel kent elke man in de buurt van binnen en van buiten, ze vertellen haar werkelijk álles. Maar of dat nou zo slim was van deze heren… Er komt namelijk een tijd van wraak……!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek, voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen, die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs, met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Werkwijze:

 

Onze acteurs nemen van tevoren contact met u op, om uw persoonlijke wensen voor uw gelegenheid te bespreken. Ter ere van wie of wat is het? Het leukste is natuurlijk als de informatie grappige en frappante feiten bevat. Onze acteur zal deze informatie op komische wijze presenteren tijdens de gelegenheid.

 

De act kan een ingezet worden tijdens uw gelegenheid of feest, maar uw gasten kunnen ook worden verwelkomd door onze act. Daarnaast kunnen onze typetjes een verfrissende afwisseling zijn tijdens een cursus, presentatie of een seminar.  

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u meerdere typetjes op uw gelegenheid? Een extra typetje bedraagt €120.

 

Suggesties voor bij deze act

Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer