Comedyshow boeken

Boek een van deze comedyshows gegeven door professionele stand-up comedians als bij- of hoofd-act voor uw evenement of andere gelegenheid!

prijs op aanvraag
RaymonHofkens
Comedyshow boeken
Comedy
Comedy
stand up comedian
stand up comedy
Comedyshow boeken
RaymonHofkens
Controleer nu de beschikbaarheid van Comedyshow
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Top-comedians zijn de laatste jaren erg populair en niet meer weg te denken tijdens events! Heeft u wel eens nagedacht om een professionele stand-up comedian te boeken voor uw organisatie? De artiesten die zullen optreden zijn geselecteerd voor ieder type event en alles is bespreekbaar m.b.t. uw wensen.

De comedy expert waar wij mee samenwerken heeft het grootste netwerk op het gebied van comedy en cabaret mogen ontwikkelen. Hij heeft shows geregeld voor stand-up comedians die bekend zijn van radio en televisie in programma's zoals De Lama's, De Grote Improvisatie Show, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA en Comedy Central. Hij weet dan ook precies wat er voor nodig is om een succesvolle comedyshow te mogen verzorgen. Hij kan kan voor u een comedyshow tot stand brengen met de grootste comedytalenten van Nederland en België. Alle optredende comedians zijn prijswinnaar van gearriveerde comedywedstrijden.

Om welke comedyshows gaat het?

Er zijn enorm veel verschillende comedyshows te boeken. Het ligt volledig aan uw wensen welke show het beste uit pakt voor uw evenement of gelegenheid. Hier onder staan een paar voorbeelden van comedyshows die het vaakste zijn geboekt. Als u benieuwd bent naar nog meer andere opties kunt u altijd met ons bellen of een bericht sturen zodat wij u een show kunnen aanbieden die zo volledig mogelijk aan uw wensen voldoet!

De meest geboekte comedyshows:

DE BESTE HUMOR DWARS DOOR JE BEELDSCHERM!

De Online Comedy is de nr.1 streaming comedyshow van Nederland. De beste, grappigste en leukste stand-up comedians brengen humor van de bovenste plank. We creëren een echte comedyclub van hoog niveau. Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn. Top comedians die bekend zijn van o.a. De Lama's, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA, Comedy Central, Radio Veronica, 3FM, RTL, SBS en Lowlands., de beste Master of Ceremonies, een prachtig decor en natuurlijk u als publiek. De show duurt 30 of 60 minuten. Heeft u andere wensen? Geen probleem. We kunnen de duur van de show ook aanpassen.

De deelnemers krijgen een dag voor aanvang show een link toegestuurd waarmee ze in kunnen loggen. Onze beheerder verwelkomt iedereen met een grote en vriendelijke glimlach. Zodra iedereen aanwezig is kunnen we samen genieten van comedy van het hoogste niveau. Interactie met elkaar is mogelijk en een meerwaarde voor de show. De Online Comedy is inmiddels niet meer weg te denken als populaire online event.

PROFESSIONELE COMEDYSHOW:
De professionele comedyshow is een programma met stand-up comedians die bekend zijn van programma's als De Lama's, The Comedy Factory, Raymann is Laat, BNN/VARA en Comedy Central. De show is onder begeleiding van een echte Master of Ceremonies. Met veel energie en interactie weet de gastheer u binnen 1 minuut al mee te nemen in het wereldje van stand-up comedy.

COMEDY DINNERSHOW:
De dinnershows zijn ook erg populair. De grappigste stand-up comedians treden op tussen de gangen door. Heeft u bijvoorbeeld een 3-gangen menu? Dan kan u de gasten als het ware een 6-gangenmenu aanbieden. Na elke gang een comedian. U kunt natuurlijk ook de avond verdelen in 2 blokken. Eerste blok is het culinaire gedeelte en de tweede blok krijgt u een comedyshow van hoog niveau. Prijs is afhankelijk van het aantal comedians en het niveau daarvan. Het is aan te raden om ervaren comedians te gebruiken voor deze show als de comedians tussen de gangen door spelen. De show is onder begeleiding van een echte Master of Ceremonies. Met veel energie en interactie weet de gastheer u binnen 1 minuut al mee te nemen in het wereldje van stand-up comedy.

WORKSHOP STAND-UP COMEDY:
Naast alle shows bieden wij ook onze workshops aan. Met de workshop Stand-up Comedy leert u alles over het vak stand-up comedy. Hoe weet je het publiek te raken met je verhaal? Wat zijn de do's en dont's? Deze workshop is niet alleen erg leuk om te doen. En daarbij verwacht niemand dat je de nieuwe Theo Maassen, Jochem Myjer of Claudia de Breij zal worden. Het gaat vooral om leren te spreken in het moment en de meerwaarde die je geeft als je gebruik maakt van humor. Daarnaast leer je ook je eigen stijl ontwikkelen, je creëert zelfvertrouwen door voor een groep te spreken. Vooral voor het bedrijfsleven is deze workshop erg functioneel. Deze workshop zal onder leiding zijn van een professionele stand-up comedian/cabaretier. Deze workshop kan gegeven worden voor groepen vanaf ongeveer tien personen.

MAATWERK HUMOR-/COMEDYSHOW:
Wilt u een event verzorgen met een bepaald thema? Zoals innovatie, duurzaamheid of business ontwikkeling. "Humor brengt mensen samen!" is ons motto. En daar is ook niets aan gelogen. Een comedian of cabaretier heeft het vermogen om zijn of haar publiek op een authentieke manier gelijk voor zich te winnen. Naast de lach creëert de artiest die beleving die op dat moment erg belangrijk is. De boodschap komt direct binnen. Met humor heb je een middel in huis waar iedereen iets aan heeft. De perfecte manier om te binden.

Comedyshow boeken

Alle details worden zorgvuldig in behandeling genomen zoals licht en geluid, de setting, het aantal personen dat aanwezig is en het type event. Ook voor speciale wensen die u heeft, bijvoorbeeld betreft de tijdsduur van de show, een soort concept of in combinatie met een andere activiteit, is altijd bespreekbaar. Samen kunnen wij er immers een zo onvergetelijk mogelijk moment van maken voor iedereen!
Door een aanvraag te doen en de informatie die hiervoor van toepassing is hierbij te versturen kunnen wij u zo snel mogelijk op weg helpen. U kunt ons ook altijd direct bellen, maar als u dat liever niet heeft kan dat ook altijd nog nadat wij de aanvraag hebben ontvangen. Ook regelen wij een fijn kennismakingsgesprek met u en de opdrachtgever. Dit doen wij omdat wij er dan zeker van kunnen zijn dat de boeking goed zal verlopen. Omdat onze comedy expert zelf ook al meer dan 14 jaar actief is als stand-up comedian weet hij het maximale uit iedere comedyshow te halen!

Comedyshow boekingen zorgen altijd voor veel plezier. De comedyshow boekingen staan bekend als een groots feest spektakel!

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw evenement door een van onze vele professionele artiesten.

comedyshow boeken comedyshow boeken comedyshow boeken

Repertoire Comedyshow

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Circus meisje

Circus meisje

Met onze expertise en 12 jaar lange ervaring in entertainment introduceert Evenses nu ook het circus meisje!

€ 595 - € 1800
Kerstmeisjes

Kerstmeisjes

Het kerstgevoel aanwakkeren door kerstmeisjes in te schakelen

€ 595 - € 1800
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.