< Terug naar overzicht

Dance Duo

Het Dance Duo zijn echte dansfenomenen en geven een geweldige, unieke show weg
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"Wat een geweldige show geven deze dansers weg! Tijdens ons bedrijfsfeest hebben wij deze act ingehuurd en ze hebben echt spectaculair gepresteerd!"
Nick de Vries
5
"Deze dansshow is zeker aan te raden! Het geeft je evenement/gelegenheid net dat beetje extra's! Ik zou zo opnieuw boeken. "
Marjon Rood
5
"In 1 woord: geweldig. Als je nog twijfels hebt, dan zou ik de act zeker boeken. Al onze gasten hebben genoten en wij horen nu nog steeds goede verhalen en vragen over de act!"
Peter de Wit
5

Dance Duo

Het Dance Duo zijn echte dansfenomenen, die met hun inzet, doorzettingsvermogen en talent op hun gebied internationaal aan de top staan. In Parijs en Los Angeles werden ze de winnaar van de World Open Exhibition Champion Dance. Beide hebben een achtergrond in de musicalwereld; met musicals op hun naam staan zoals Dirty Dancing, FAME en Saturday Night Fever. Ze hebben in de finales van meerdere bekende dansprogramma's gestaan. 

 
In Spanje openden ze de presentatie van de nieuwe collectie van Nike. Daarnaast hebben ze ook deelgenomen aan meerdere festivals en hebben ze gedanst in clubs. Ze hebben onder andere opgetreden in de hoofdstad van Zuid-Afrika. Ook hebben ze bij vele autoshows in het buitenland opgetreden, voor Porsche in Barcelona, voor Mercedes in China en voor BMW in Shanghai en Duitsland. Dit jaar waren ze te bewonderen bij De Toppers en gaan ze nog naar Abu Dabi om te schitteren in de shows van Hans Klok.

 

Wanneer het Dance Duo gewenst is, zijn er een aantal punten waar rekening gehouden mee moet worden om het optreden uit te kunnen voeren.  Het podium moet minimaal 6 meter breed en 4 meter lang om vrij uit te kunnen dansen.  De minimale hoogte tot de lampen moet 5 meter zijn. Het podium moet volledig bedekt zijn met een balletvloer. Dit is een gladde vloer zonder randen, dus bijvoorbeeld geen tegels. 

 

Wilt u het Dance Duo boeken voor uw pleinfeest, bruiloft of jubileum? Een optreden van het dance duo duurt ongeveer 3 minuten. Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
latin muziek op feestje

Brazillian Sensación

Jazz band, Latin Band

Brazillian Sensación

Jazz band, Latin BandDeze bossanova band speelt heerlijke latin muziek, u waant zich op de stranden van Brazilië!895,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer