Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Lakei Louie
100% match

Lakei Louie

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.
Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lake...
Lees meer

4,9 (24 Beoordelingen)
€ 415 - € 1040
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke beleving creëren met een waarzegster? > Denk dan eens aan een waarzegster. Ze k...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Orgelman Rik
100% match

Orgelman Rik

In zijn prachtig tenue, met zijn goedlachs karakter én een orgel vol muziek en een vleugje magie, komt hij maar al te graag op uw evenement voor entertainment zorgen. Lees meer

€ 450 - € 850
Gastheer - Goochelaar Whatson
100% match

Gastheer - Goochelaar Whatson

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.
Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij g...
Lees meer

4,7 (24 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Typetje

Typetje inhuren voor uw verjaardag, trouwfeest of bedrijfsborrel? Zoek niet verder! Evenses biedt namelijk een wijd en kwalitatief aanbod aan typetjes, artiesten, animatie en shows. Zo bieden wij bijvoorbeeld Lakei Louie voor uw verjaardag, waarzegster Naria voor een themafeest, de Muzikale knuffelbeer voor een kinderfeestje, een dronken non of een Belgische boerin voor een bedrijfsborrel en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in het aanbod entertainers hieronder. Allicht hebben wij wat u zoekt. Heeft u alsnog niet gevonden waar u naar zocht neem dan gerust even contact met ons op. Dan kunnen wij alsnog een alternatief voorstel voor een entertainer inhuren.

Wat is een typetje?

In vrijwel alle landen en culturen bestaat er wel zoiets als bekende typetjes, gespeeld door acteurs en actrices, maar in Nederland, België, en andere Europese landen hebben wij een speciale voorliefde voor dit soort entertainment. Denk maar aan de populariteit van beroemde typetjes als De Vieze Man, gespeeld door Kees van Kooten, Dik Voormekaar, gespeeld door André van Duin, en Mr. Bean, gespeeld door de Britse acteur Rowan Atkinson. Verschillende van zulke typetjes zijn over de afgelopen decennia zelfs zo populair geworden dat het publiek de acteurs of actrices uitsluitend begon te associëren met het typetje dat ze spelen. Swiebertje, gespeeld door de Nederlandse acteur Joop Doderer, is daar een goed voorbeeld van. Heel goed zelfs, want wanneer dit andere acteurs en actrices tegenwoordig overkomt, wordt er ook wel eens gesproken van het Swiebertje-effect.

Uiteindelijk refereert de term typetje dus aan een fictief, en vaak komisch, personage dat over het algemeen hele sterke en uitgesproken karaktereigenschappen heeft die voor komisch effect vaak ook nog eens uitvergroot worden. De connectie met stereotypes en bepaalde cliché-achtige persoonlijkheden is dan ook snel gelegd. Denk daarvoor, bijvoorbeeld, aan Koos Koets, de verwaaide hippie gespeeld door Kees van Kooten, of Dame Edna, de flamboyante televisiepresentatrice gespeeld door Barry Humphries.

Wanneer wij het hebben over het boeken van een typetje voor een feest of evenement dat u gaat organiseren, hebben wij het dus over een acteur of actrice die tijdens de feestelijkheden een bepaald personage zal spelen om uw gasten te vermaken. Dit kan een hele leuke toevoeging aan het feest zijn, zeker als het typetje goed past bij de gelegenheid. Om die reden is het dan ook heel belangrijk om de juiste acteur of actrice te boeken, en om met hem of haar goed te bespreken wat u precies van hen verwacht tijdens het evenement.

Passen typetjes wel bij een feestje?

Is uw partner een groot fan van cabaret, komt zijn of haar verjaardag eraan, en wilt u ervoor zorgen dat hij of zij zich die dag nog lang zal herinneren? Geeft u zo nu en dan een feestje voor vrienden en bent u op zoek naar een leuke act voor de volgende editie? Of bent u misschien gevraagd om een prijsuitreiking op kantoor in goede banen te leiden en lijkt het u een goed idee om een vleugje humor toe te voegen aan het geheel? Zou het boeken van een typetje daarvoor niet hartstikke geschikt kunnen zijn? Het juiste typetje, gespeeld door een professioneel acteur of actrice, kan net dat detail zijn dat van een leuk evenement een geweldig evenement maakt.

Een typetje boeken is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u een feest of evenement gaat organiseren, maar een leuk typetje kan van meer toegevoegde waarde zijn voor uw feest of evenement dan u denkt. Een goede acteur of actrice kan normaal gezien heel wat verschillende typetjes en rollen spelen, in hele uiteenlopende scenario's, waardoor het boeken van een typetje u talloze opties geeft op het gebied van entertainment. Daarnaast zal het voor uw gasten ook een originele verrassing zijn, aangezien wij aannemen dat zij niet iedere dag van een live optreden van een professionele acteur of actrice van dichtbij kunnen aanschouwen.

Ook wat betreft het soort feest dat u gaat organiseren, geeft het boeken van een typetje u een overdaad aan mogelijkheden. Van gezellige verjaardagen en romantische bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en buurtfeesten, voor vrijwel elke gelegenheid kunt u een typetje boeken dat een perfecte aanvulling op de feestelijkheden vormt. Wat voor feest u ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een passend typetje niet voor een toegevoegde waarde zal zorgen, zowel voor uw gasten als voor jezelf. Een dergelijke live performance van een toegewijde acteur of actrice kan uw feestje net voorzien van die “Wow!” factor.

Als gevolg van de variatie die er bestaat als wij het hebben over het boeken van een typetje kan het soms wel lastig zijn om te weten welke performance nou het beste zou passen bij uw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om daarvoor samen te werken met een ervaren partij als Evenses. Niet alleen beschikken wij over een uitgebreid portfolio van professionele acteurs en actrices, maar wij hebben door de jaren heen ook al talloze boekingen voor hen verzorgd. Die expertise en die ervaring stellen wij graag ter beschikking, zodat u het perfecte typetje kan boeken voor uw feest.

Onze bookers en entertainment specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar voor u, dus u kan altijd bij hen terecht met vragen over het boeken van typetjes. u kan ook eerst zelf een kijkje nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekmachine op onze website. Hiermee kunt u op basis van verschillende parameters, waaronder het soort evenement dat u gaat organiseren en het budget dat u bereid bent eraan uit te geven, snel en makkelijk een idee krijgen van welke typetjes zoal geschikt zouden kunnen zijn voor uw plannen.

Typetje

Typetje boeken bij Evenses

Bij Evenses zijn wij een groot fan van typetjes en vinden wij het een superleuke vorm van entertainment, zeker ook omdat het zo variabel is. Wij hebben door de jaren heen typetjes geboekt voor veel verschillende feestjes en evenementen, en de reacties waren eigenlijk altijd uiterst positief. Wij raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u overweegt om een typetje te boeken voor het evenement dat u gaat organiseren, want wij helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte invulling van de rol die u voor de acteur of actrice in gedachten hebt.

Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een heuse lakei die ervoor zorgt dat het uw gasten aan niks ontbreekt tijdens het feest? Lakei Louie kan de gasten ontvangen, uw feest in goede banen leiden, en op zijn hele eigen manier aankondigingen doen. Daarnaast beheerst Louie ook vele andere kunsten. Zo kan hij goochelen, is hij een mentalist, en is hij ook een absolute specialist op het gebied van ballonfiguren. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij groot en klein een glimlach op ieders gezicht, waardoor hij het perfecte entertainment is op een verjaardag of een bruiloft, om maar wat voorbeelden te noemen.

Als u op zoek bent naar een meer slapstick-achtige vorm van humor, dan kan je, bijvoorbeeld, gaan voor de dronken non Heineke. Dit typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen, en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht krijgen door de onverwachte en humoristische wendingen die de dronken non aan uw gelegenheid toevoegt. Wees echter wel voorbereid: Naarmate de avond vordert lijkt Heineke altijd steeds loslippiger wordt… met alle gevolgen van dien!

Dit is slechts een leuke voorbeeld van de typetjes die u kunt boeken bij Evenses. Zoals wij al eerder hebben gezegd, raden wij het zeker aan om contact met ons op te nemen als u overweegt een typetje te boeken voor het feest dat u organiseert. Op die manier kunnen wij u passende suggesties geven, zodat u het perfecte typetje kan boeken. Het is daarnaast ook geen slecht idee om de profielen van de typetjes op onze website eens te lezen, aangezien u daar ook reviews kan vinden van mensen die het typetje in kwestie al eens geboekt hebben, of die hem of haar als eens live in actie hebben gezien.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar