De Great Grand Daddy is een man op leeftijd, die ontsnapt is uit een verzorgingshuis voor demente ouderen in Londen. De familie van deze meneer is druk naar hem op zoek, want meneer heeft zijn medicijnen nodig. Als hij zijn medicijnen niet krijgt, dan voelt hij zich een 'Jonge God'. Deze oude man houdt van lol en ‘scheurende’ gitaren. Hij kan dansen en entertainen.

De Great Grand Daddy is een typetje dat wordt gespeeld door een goede acteur, die zich kan inleven in zijn rol. Deze act is leuk als openingsact bij een evenement of een bedrijfsfeest. De act brengt een prettige sfeer met zich mee. Naast het opvoeren van zijn act, amuseert deze Great Grand Daddy het publiek door met ze te dansen, gek te doen of met ze op de foto te gaan. Ook dit hebben eerdere opdrachtgevers als leuk en komisch ervaren. Bekijk de foto’s op deze pagina en laat u meeslepen met de talenten en charmes van de Great Grand Daddy.

Boek bij Evenses het typetje Great Grand daddy voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, verjaardag of evenement. Wilt u meer informatie of advies over de speelduur? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.