The Milkshakes is ontstaan in december 2014 en sindsdien hebben zij een mooie, muzikale reputatie opgebouwd. The Milkshakes geeft aan elke nummer een eigen twist, waardoor bekende rock en pop nummers omgetoverd worden tot een swingende rock-'n-roll hit. Een band die er voor zorgt dat iedereen op uw gelegenheid staat te dansen.

De band bestaat uit een vijftal muzikanten. De frontvrouw die muzikaal ondersteund wordt door de vier mannen; dat is niet alleen een genot voor het oor, maar ook leuk het oog. De energie die The Milkshakes meeneemt, werkt aanstekelijk voor alle gasten. Het repertoire van de band bestaat onder andere uit artiesten als; Aretha Franklin, Jerry Lee Lewis en Ray Charles die gecombineerd worden met muziek van nu, zoals; Duffy en BLØF.

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, verjaardag of gaat u binnenkort trouwen? En bent u nog op zoek naar een band die er voor kan zorgen dat uw gasten op uw gelegenheid staan te swingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.