Van Dik Hout boeken

In 1985 ontstond in Den Helder door de schoolvrienden Martin Buitenhuis, Dave Rensmaag, Sandro Assorgia en Benjamin Kribben een band. Het repertoire bestond voornamelijk uit covers van de Rolling Stones, The Eagles en een reeks van toen nog populaire nummers. Rond 1990 besloot de band geen Engelse maar Nederlandse muziek te maken en verder te gaan onder de naam 'Van Dik Hout'.

De nationale doorbraak komt in mei 1994 als de single 'Stil in mij' een hit wordt. De jaren erop scoorde de groep verschillende grote hits in Nederland. Ook volgde dat jaar verschillende optredens op grote festivals zoals het Bevrijdingsfestival, Pinkpop, Noorderslag, Lowlands en Parkpop. In 2002 speelt Van Dik Hout zelfs op de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima.

De band werkte in 1999 samen met Acda en de Munnik en vormde de gelegenheidsband De Poema's, waarbij het nummer 'Mijn houten hart' in de top 5 van de hitlijsten belandt. In 2003 stoppen De Poema's ermee met 4 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. In 2014 bestond Stil in mij 20 jaar. Dit werd gevierd met een 20 jaar-jubileumtour in Paradiso, hier werd ook een nieuw album gelanceerd: Alles wat naar boven drijft.

Boekingen Van Dik Hout

Wilt u Van Dik Hout boeken voor uw bedrijfsfeest, borrel of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band Van Dik Hout.