Luminize boeken

Luminize bestaat uit vier meiden die allemaal in Kroatië, toch zijn zij allemaal naar Nederland overgekomen. Een Nederlandse zakenman beloofde de meiden een groot contract en haalde hun over om naar Nederland te komen. De band bestaat uit Marcela, Mathilda, Irena en Tea. Uiteindelijk hield deze zakenman ermee op, toen vonden zij zelf een management en braken zo door in Nederland.

In 2015 is het debuutalbum van Luminize opgenomen, genaamd "All Or Nothing". Luminize speelt dit album in Nederland en Kroatië op diverse podia. Luminize speelde bijvoorbeeld al op Parkpop en Bospop, ook was de groep te gast bij diverse radiostations zoals Radio Veronica, Radio 538 en 3FM. Het album is krachtig, Luminize bestaat uit vier krachtige jonge vrouwen die hun energie met de wereld willen delen. In het voorjaar van 2017 bracht de groep een nieuwe single 'Twilight' uit.

Boekingen Luminize

Wilt u Luminize boeken voor uw festival, feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de meidengroep Luminize.