Coles Collective

44 keer aangevraagd

Coles Collective brengt de goede oude jazz standards naar uw feest.

5 uit 5 sterren
€ 788 - € 2512
jazz trio boeken
hgqJAXblI
dp npkLDOQ
RepOzt P
HkNgAOj g
jazz trio
jazz muziek
jazz trio bruiloft
jazz trio boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Coles Collective
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Coles Collective boeken

Met hun liefde voor old-school jazz standards en vintage soul maken de mannen van Coles Collective van elke gelegenheid een sfeervol feest. Deze liefde is niet alleen te zien, maar ook zeker te horen. Met gloednieuwe songs, geïnspireerd op klassiekers van onder andere Frank Sinatra en Nat King Cole, betoveren zij alle gasten. Wilt u uw gasten trakteren op traditionele klasse en vakmanschap? Coles Collective is nu bij Evenses te boeken.

Coles Collective boeken voor uw borrel? | Evenses.com

Boekingen van Coles Collective

Coles Collective is opgericht door een echte Jazz singer-songwriter. Op jonge leeftijd raakte hij al geïnspireerd door grote namen als George Gershwin en van Heusen. Sinds zijn 14e zingt de zanger al jazz. Met zijn warme stem wordt hij gezien als de nieuwe Michael Bublé. Dit frisse en jonge jazzcollectief heeft als doel de moderne wereld verrijken met gloednieuwe songs met kwaliteit en klasse. Maar ook nummers als “Just in time” van Tony Bennet en “Beyond the sea” van Bobby Darin passeren de revue.

De basisformatie van Coles Collective is een duo formatie met zang en gitaar of zang en piano. Het duo kan uitgebreid worden naar trio formatie met drums of contrabas. Voor een swingend feest kan het ensemble nog verder uitgebreid worden naar een kwartet en zelfs tot een vijf koppig swing band.

Coles Collective is ook zeer geschikt voor uw gelegenheid tijdens de feestmaanden. Denk aan een kerstborrel, kerstdiner en kerstfeest met collega's.

Wilt u Coles Collective boeken voor uw feest, receptie of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft of ceremonie. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook te boeken als kerst entertainment.

Repertoire Coles Collective

Nummers

Bobby Darin - Beyond The Sea
Frank Sinatra - East of the Sun (And West of the Moon)
Frank Sinatra - Love Me Or Leave Me
Nat King Cole - Walking My Baby Back Home - 2002 Remastered Version
12 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Amanda
5 uit 5 sterren
Pepijn is een geweldige zanger en de andere jongens zijn ook toppers. Het is niet in woorden te omvatten hoe deze jongens de avond maakten.
Joris
5 uit 5 sterren
Coles Collective is een briljant jazz collectief die tijdens de cocktail van ons huwelijk optrad. Zij deden dit zeer intiem en op zeer hoog niveau.
Martin
5 uit 5 sterren
We booked them to play on our wedding and they were amazing. Always professional and friendly, they are all incredibly talented and skilled musicians. Their music was tasteful and always spot on. Everybody loved them and they filled the dance floor. Thank you for an incredible gig!
Helen
5 uit 5 sterren
Coles Collective were the perfect additional to our Conference Dinner. They are extremely talented guys who clearly have a passion for their music - this showed and made it a thoroughly enjoyable evening. Thank you Coles Collective, you really made the evening special!

Vergelijkbare acts

Trio Sans Soucis

Trio Sans Soucis

12 Beoordelingen

Franse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio.

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.