Showband 'Good Feeling' is een allround cover- en feestband. De band behoort volgens velen tot de top onder de coverbands en feestbands. Keer op keer bewijst deze spetterende showband dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn!

De band bestaat uit uitsluitend zeer ervaren muzikanten, hierdoor beheersen zij vrijwel elke muziekstijl, zoals spetterende dansnummers, latin, soul, rock, disco maar ook gevoelige ballads! Hierdoor kan de band een spetterend optreden neerzetten waarbij zowel jong en oud gegarandeerd de dansvloer opzoeken!

De band bestaat uit twee zangeressen en één zanger die muzikaal worden begeleidt door de drummer, bassist, gitarist, toetsenist, percussionist, saxofonist, en trompettist. U kunt uw voorkeuren van tevoren met ons doorspreken, zodat het optreden zoveel mogelijk naar uw persoonlijke wensen aansluit.

De band is te boeken voor uw bruiloft, huwelijk en jubileum. Maar ook voor uw zakelijke feest heeft u met deze showband een top band. Uw bedrijfsfeest, personeelsfeest en beurs kunnen met hun optreden tot een spetterend event worden omgetoverd. Kortom: Good Feeling maakt er overal een feest van!

De band treedt op in een 10 mans formatie, maar is ook inzetbaar in een spetterende 6 mans formatie. Samen met de band komt een ervaren allround DJ, dus als de band niet speelt gaat het feest gewoon door!