• The jukes boeken
 • the jukes huren
 • the jukes inhuren
 • the jukes
 • the jukes boeking
 • coverband boeken
 • coverband
 • coverband inhuren
 • coverband huren
 • coverband boeking
 • band boeken
 • band inhuren
 • band boeking
 • huren band
 • band huren
 • band
The jukes boeken
the jukes huren
the jukes inhuren
the jukes
the jukes boeking
coverband boeken
coverband
coverband inhuren

The Jukes

€ 1995 - € 3390
4,5 (6 Beoordelingen)

Over The Jukes

Eigenlijk is het concept van The Jukes zo simpel. U vraagt, zij spelen. Alles is mogelijk; op een grasveld zonder stroom, een stijlvol diner, of tijdens uw evenement. Het kan allemaal. U en uw gasten bepalen de koers, want ze spelen zonder vooraf opgestelde setlist. Hierdoor kunnen ze perfect inspelen op het moment. Of jullie nou Toto, K3, Kensington of Tiësto willen horen. Hebben jullie wilde plannen? En is de begeleiding van The Jukes daarvoor nodig? Denk aan een openingsdans, of karaoke door je zus. Laat het ons weten! 

Ontdek de Avontuurlijke Klanken van deze Veelzijdige Band

Het optreden zit bij deze unieke band in hun bloed. Ze spelen regelmatig door zowel heel Nederland als heel België en zien daarbij hele toffe en bijzondere locaties voorbij komen. Zo hebben ze gespeeld op boten, studentenkamers, feesttenten en ga zo maar door. Het repertoire wordt afgestemd naar eigen wens en daarnaast kunnen u en uw gasten tijdens het hele optreden verzoek nummertjes aanvragen. Wensen jullie een speciale outfit zoals strak in het pak tijdens een diner? Dan passen ze dat graag aan. Letterlijk alles is mogelijk.

The Jukes boeken?

Wilt u The Jukes boeken voor uw evenement of feest? The Jukes kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. The Jukes boeken zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de The Jukes boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere band?

Bij Evenses hebben we niet alleen Coverband ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Live bands, Tribute bands of Jazz band. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste live band boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van The Jukes
Starttijd
63 keer aangevraagd

Repertoire The Jukes

Nummers

A-HA - Take on me
ABBA - Dancing queen
Acda en de Munnik - Het Regent Zonnestralen
Andre Hazes - De Vlieger
Andre Hazes - Kleine Jongen
André Hazes Jr. - Leef
Aqua - Barbie Girl
Bee Gees - Stayin Alive
Billy Joel - Piano man
Blur - Song2
Britney Spears - Baby one more time
Bruce Hornsby - The way it is
Coldplay - Clocks
De Kast - In Nije Dei
Dire Straits - Sultans of Swing
Doe Maar - Smoorverliefd
Dolly Parton - Jolene
Earth Wind & Fire - September
Ed Sheeran - Thinking out Loud
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Elvis Presley - Blue Suede Shoes
Eric Clapton - Wonderful Tonight
Fleetwood mac - Go your own way
Fleetwood Mac - Don't Stop
Golden earring - Radar love
Green Day - Basket Case
Guus Meeuwis - 't Dondert En 't Bliksemt
Het Goede Doel - Belgie ... (Is Er Leven Op Pluto ...)
Jan Smit - Als de morgen is gekomen
Jerry Lee Lewis - Great balls of fire
Joe Jackson - Is she really going out with him
Johnny Cash - Ring of Fire
Kabouter Plop - Kabouterdans
Kleine Jongen - Kleine Cafe Aan De Haven
Led Zeppelin - Stairway to Heaven
Leonard Cohen - Hallelujah
Liquido - Narcotic
LMFAO - Sexy And I Know It
Lou Bega - Mambo No. 5
Madness - One Step Beyond
Mark Ronson ft Bruno Mars - Uptown Funk
Meat Loaf - Paradise By The Dashboard Light
Mooi Wark - In de blote kont
Muse - Knights of Cydonia
Normaal - Mamma, woar is mien pils
Normaal - Oerend Hard
Paul Elstak - Rainbow In The Sky
Paul Simon - You Can Call Me Al
Peter Koelewijn - Kom Van Dat Dak Af
Pharrell Williams - Happy
Phil Colins - In the air tonight (2015 - Remastered)
Pitbull - Fireball
Queen - Don't Stop Me Now
Rage Against The Machine - Killing In The Name
Robbie Williams - Angels
Robbie Williams - Let Me Entertain You
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water
Skik - Op Fietse
Snollebollekes - Links Rechts
Steppenwolf - Born To Be Wild
Sting - Englishman In New York
The Beatles - Let It Be
The Doobie Brothers - Listen To The Music
The Dubliners - The Wild Rover
The Scene - Iedereen Is Van De Wereld
Tina Turner - Proud Mary
Tino Martin - Zij Weet Het
Toontje Lager - Stiekem Gedanst
TOTO - Africa
TOTO - Rosanna
Vader Abraham - 't Kleine Café Aan De Haven
Van Dik Hout - Stil In Mij
Van Morrison - Brown Eyed Girl
Village People - YMCA - Original Version 1978

6 Beoordelingen
4,5 (6 Beoordelingen)

Henk Boeree
De verzoeknummers werden op fraaie wijze gespeeld en het mooie was dat ze alle genres op fraaie wijze ten gehore brachten. Het wat oudere publiek werd door het enthousiasme zelfs de dansvloer op gestuurd.
Mark Zijlstra
Wat een fantastische band! Voor ons trouwfeest hebben zij de muziek gespeeld. Dit zijn mensen die echte passie hebben voor muziek en daarnaast heel leuk contact heeft met het publiek. Ze hebben zelfs ons openingsnummer leren spelen in 3 dagen. Alleen maar complimenten voor deze band.
René de Koning
Super toffe band met een geweldig optreden alleen maar lof erg aardige gasten die zich snel thuis voelen en dat schept een (band).
Bjorn
Motto jij vraagt, zei spelen is ook zeker waar! Hele diversiteit met wat er gespeeld word. Gezellige boys die weten waar ze mee bezig zijn.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

The jukes boeken The Jukes
€ 1995 - € 3390
4,5 (6 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar