The Jukes boeken voor uw bruiloft, evenement of verjaardag?

Wat wil je horen? Mooi, dan gaan ze dat spelen!

Eigenlijk is het concept van The Jukes zo simpel. U vraagt, zij spelen. Alles is mogelijk; op een grasveld zonder stroom, een stijlvol diner, of tijdens uw evenement. Het kan allemaal. U en uw gasten bepalen de koers, want ze spelen zonder vooraf opgestelde setlist. Hierdoor kunnen ze perfect inspelen op het moment. Of jullie nou Toto, K3, Kensington of Tiësto willen horen. Hebben jullie wilde plannen? En is de begeleiding van The Jukes daarvoor nodig? Denk aan een openingsdans, of karaoke door je zus. Laat het ons weten!

Het optreden zit bij deze unieke band in hun bloed. Ze spelen regelmatig door zowel heel Nederland als heel België en zien daarbij hele toffe en bijzondere locaties voorbij komen. Zo hebben ze gespeeld op boten, studentenkamers, feesttenten en ga zo maar door.. Het repetoire wordt afgestemd naar eigen wens en daarnaast kunnen u en uw gasten tijdens het hele optreden verzoek nummertjes aanvragen. Wensen jullie een speciale outfit zoals strak in het pak tijdens een diner? Dan passen ze dat graag aan. Letterljk alles is mogelijk.

Boeking The Jukes

Denkt u dat The Jukes de perfecte match zijn voor uw bruiloft, evenement of diner? Dan zijn ze te boeken via Evenses. Vul snel het offerteformulier in, of neem contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om uw evenement te voorzien van professioneel entertainment.