De Vierkante Meter is een onwijs leuke live-act: vier muzikanten op een mobiel podium van één vierkante meter. U kan kiezen voor rustige achtergrondmuziek of dansbare hits van vroeger en nu. De groep begon drie jaar geleden en het concept was een schot in de roos. Sindsdien touren ze door het hele land. En zelfs op de plaats waar ze optreden, gaan ze rond. Ze rocken even en rollen dan verder tussen het pubiek. De vier jonge professionele muzikanten hebben een eindeloze playlist met songs, en ze gaan graag in interactie de toeschouwers. Heb je een verzoeknummer? Of wil je zelf een liedje brengen? Kom erbij! We hebben nog een paar vierkante centimeters over!

De Vierkante Meter is een act vol humor en verrassingen. Uit het niks komt een kar aangereden met een volledige liveband in actie. Als een jukebox wisselen ze recente hits af met frisse versies van oude klassiekers. De zanger praat het geheel aan mekaar en zit niet verlegen om een danspasje. Tijdens het laatste nummer van de set verdwijnen de muzikanten als dieven in de nacht op hun rollend podium, op zoek naar het volgende publiek.
De band is ideaal voor het onthaal van uw gasten, of als verrassingsact. Deze unieke band kan ook als geen ander een overgang maken van uw diner naar de DJ, met hun aanstekelijke dansbare hits van vroeger en nu. De band De Vierkante Meter is een concept en kan door verschillende muzikanten (die reeds jaren met elkaar spelen en optreden) ingevuld worden.

Band De Vierkante Meter boeken voor uw feest? | Evenses.com

Wilt u deze unieke band boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Deze act is via evenses te huren voor uw borrel of jubileum. Vul vrijblijvend het offerte formulier in, of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.