• De vierkante meter boeken
 • Boek De vierkante meter
 • De vierkante meter huren
 • Huur De vierkante meter
De vierkante meter boeken
mVJEFaE
CLkcxasAl
q teobUDw
OlpiiAa Tk
Boek De vierkante meter
De vierkante meter huren
Huur De vierkante meter

De Vierkante Meter

€ 2150 - € 3440
4,9 (7 Beoordelingen)

Over De Vierkante Meter

De Vierkante Meter is een onwijs leuke live-act: vier muzikanten op een mobiel podium van één vierkante meter. U kan kiezen voor rustige achtergrondmuziek of dansbare hits van vroeger en nu. De groep begon drie jaar geleden en het concept was een schot in de roos. Sindsdien touren ze door het hele land. En zelfs op de plaats waar ze optredengaan ze rond. Ze rocken even en rollen dan verder tussen het pubiek. De vier jonge professionele muzikanten hebben een eindeloze playlist met songs, en ze gaan graag in interactie de toeschouwers. Heb je een verzoeknummer? Of wil je zelf een liedje brengen? Kom erbij! We hebben nog een paar vierkante centimeters over!

De Vierkante Meter is een act vol humor en verrassingen. Uit het niks komt een kar aangereden met een volledige liveband in actie. Als een jukebox wisselen ze recente hits af met frisse versies van oude klassiekers. De zanger praat het geheel aan mekaar en zit niet verlegen om een danspasje. Tijdens het laatste nummer van de set verdwijnen de muzikanten als dieven in de nacht op hun rollend podium, op zoek naar het volgende publiek. De band is ideaal voor het onthaal van uw gasten, of als verrassingsact. Deze unieke band kan ook als geen ander een overgang maken van uw diner naar de DJ, met hun aanstekelijke dansbare hits van vroeger en nu. De band De Vierkante Meter is een concept en kan door verschillende muzikanten die reeds jaren met elkaar spelen en optreden ingevuld worden.

Band De Vierkante Meter boeken voor uw feest? | Evenses.com

De Vierkante Meter Boeken?

Wilt De Vierkante Meter boeken voor uw gelegenheid? Deze band is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

De Vierkante Meter boekingen zorgen altijd voor veel plezier.

Ontvang de beschikbaarheid van De Vierkante Meter
Starttijd
176 keer aangevraagd

Repertoire De Vierkante Meter

Nummers

Amy Winehouse - Valerie
André Hazes - Bloed, Zweet en Tranen
Bee Gees - Staying Alive
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Bob Marley - I Shot The Sheriff
Bruno Mars - Uptown Funk
Culture Club - Karma Cameleon
Culture Club - Entertainment boeken in West-Vlaanderen
Daft Punk - Get Lucky
Doe Maar - Sinds 1 dag of 2
Dolly Parton - 9 to 5
Elvis Presley - Hound Dog
George Michael - Faith
Golden Earring - Radar Love
Guus Meeuwis - 't Dondert En 't Bliksemt
Ike & Tina Turner - Proud Mary
Jackson 5 - Blame It On The Boogie
James Brown - I Feel Good
Jamie Lidell - Another Day
Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire
John Legend - All Of Me
Kings of Leon - Sex On Fire
Lykke Li - I Follow Rivers
Monkees - I'm A Believer
Otis Redding - (Sittin' on) the Dock of the Bay
Outkast - Hey Ya
Peter Koelewijn - Kom Van Dat Dak Af
Pharrell Williams - Happy
Prince - Kiss
Queen - Don't Stop Me Now
Stealers Wheel - Stuck In The Middle With You
Stevie Wonder - Superstition
The Beatles - Come Together
The Scene - Iedereen Is Van De Wereld
Wild Cherry - Play That Funky Music

7 Beoordelingen
4,9 (7 Beoordelingen)

Roel Schutte
Bedankt voor de fijne samenwerking! Onze klant was aangenaam verrast door jullie unieke optreden. Niet alleen jullie uitstraling maar tevens de kwaliteit van het optreden was erg goed. De communicatie naar de partij toe was prettig en ook op de dag zelf verliep alles erg soepel. We kijken alweer uit naar de volgende keer! Nogmaals dank!
Steven Van den Nest
Ik kwam hen tegen op een Topdag in Aalst, laverend tussen de kraampjes en het publiek. Vier topmuzikanten op een transpallet. Ze riepen verwondering en bewondering op. Hoe goed was dit! Op het eerste bedrijfsfeestje van ENGIE nodigde ik hen uit en het was meteen een schot in de roos. De aanwezigen waren blij verrast wanneer de Vierkante Meter vlak naast hen passeerde met een rocknummertje en daarna verder rolde om bij enkele andere gasten een popsong te brengen. En wanneer de CEO binnenwandelt dan vraag je hen gewoon om zijn favoriete nummer te spelen. Succes gegarandeerd!
Heleen Blusse
De Vierkante Meter heeft opgetreden tijdens onze kerstborrel. Topavond, lekkere muziek, lovende reacties van het personeel. Zeker een aanrader!
Els Verdegem
Wij deden beroep op de Vierkante Meter voor ons personeelsfeest (met 450 aanwezigen). Met een mix van bekende en aanstekelijke muziek vermaakten ze onze collega’s, waarbij ze van plek naar plek rolden, zodat iedereen van nabij live muziek te horen kreeg. Geen wanklank te horen achteraf, we ontvingen enkel positieve reacties. Het leuke is dat we een receptie-vibe konden creëren, maar dan toch met live muziek. Het contact op voorhand was perfect, de muziek goed gekozen en aanstekelijk, kortom: zeer aanbevelenswaardig! Het beste voorbeeld voor onze tevredenheid, is het feit dat we de band opnieuw boekten voor het jaar erop.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

De vierkante meter boeken De Vierkante Meter
€ 2150 - € 3440
4,9 (7 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar