Party Beats Boeken

Party Beats boek je niet alleen voor de goeie muziek, deze 6 professionele muzikanten zetten een avond neer die je niet snel zal vergeten. Het gaat bij de band om het totaal plaatje, en dat voel je! Ze spelen voornamelijk medleys, daardoor kunnen ze zo ontzettend veel verschillende nummers spelen op een avond dat is garantie voor een feestje.

Party Beats Boeken

Voor ieder wat wils en ze maken al hun medleys zelf! Origineel, creatief en ze hebben de muziek helemaal naar hun hand gezet. Ze staan klaar om van iedere gelegenheid een heerlijk feest te maken vol met energie! Party Beats bestaat uit allround muzikanten en kan in een kleinere bezetting ook de muziek voor kleinere settings verzorgen, zoals op een ceremonie. Dit kunnen ze aanvullen met een optreden tijdens het avondfeest, zo maken ze een mooi totaal pakketje voor u.

Boekingen van Party Beats

Deze unieke band zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke band, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Party Beats voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.