Hermes House Band boeken

9 keer aangevraagd

Hermes House Band, te boeken via Evenses, staat al jaren garant voor een goed feest!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
coverband boeken feest.jpg
XVx vFqI
jMmMvLWQqlM
PgWmaSYM
NYEGXUM
rLoNwcl
eNncL aeIw
coverband boeken feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Hermes House Band
Starttijd:  
Eindtijd:  

Hermes House Band boeken

Hermes House Band staat door de wisselende formatie al jaren garant voor een goed feest! U kunt deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken bij Evenses. De band is in te huren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, feest, festival, evenement en bedrijfsfeest.

‘Ladies and gentlemen, get ready to party! Tonight, live on stage, the biggest party band of the World. Here they are: the Hermes House Band!’ Deze aankondiging hebben inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld gehoord. En nog steeds genieten jaarlijks tienduizenden mensen van de spetterende optredens die steevast ontaarden in een groot feest. Niet in de laatste plaats omdat de muzikanten zelf zoveel plezier hebben in wat ze doen, en dat enthousiasme als geen ander weten over te brengen op hun publiek.

Al bijna 30 jaar speelt de Hermes House Band elke zaal plat en vandaag de dag staat de HHB nog steeds door heel Nederland en internationaal op het podium. Het succes blijft niet in de laatste plaats, omdat de studentenband door wisselt en daardoor altijd met een jonge en energieke lichting op het podium staat. De klassiekers zorgen ervoor dat iedereen altijd de tekst mee kan zingen en de aanstekelijk danspasjes zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Kortom: De Hermes House Band is eeuwig jong en brengt gegarandeerd feest!

Boekingen Hermes House Band

Hermes House Band boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Hermes House band.

Repertoire Hermes House Band

Genres

Pop
Dance
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Wim Schuyffel
5 uit 5 sterren
Wat een gaaf feest gistermiddag! Het dak is er inderdaad helemaal van af gegaan, zoals jullie ons beloofd hadden! Leuk om te zien hoe niet alleen het publiek, maar ook de bandleden zelf stonden te genieten. De HHB… een echte aanrader!
Petra Bouwmeester
5 uit 5 sterren
Wij hebben en waanzinnig cool bruiloftsfeest gehad!! De Hermes House Band was in één woord GEWELDIG! Het was super gaaf. Wij hebben intens genoten en, met ons, al onze gasten. We hebben ook zeer veel complimenten gekregen over de Hermes House Band, iedereen vond het een super gaaf feest.
Mieke Breederveld
4 uit 5 sterren
We hebben een prachtig feest gehad en alles is naar wens verlopen.

Vergelijkbare acts

Melrose boeken

Melrose boeken

3 Beoordelingen

Melrose brengt een fantastische muzikale beleving bij ieder feest! Boek ze via Evenses.

€ 2495 - € 3990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.