90's party

The 90’s zijn een erg invloedrijk tijdperk geweest. Van de ontwikkeling van de hedendaagse pop cultuur tot invloeden in de mode, veel van de trends die ontstonden in de jaren 90 bestaan nog steeds tegenwoordig. Ook zijn er hevige invloeden geweest qua popmuziek. Denk aan grote artiesten uit de 90's zoals The Backstreet Boys, TLC, Spice Girls, Nirvana, 2Pac, Destiny’s Child en vele meer.

Een groot aantal van de liedjes die deze artiesten hebben uitgebracht, worden nog steeds beluistert en er wordt zelfs inspiratie van gehaald voor nieuwe muziek. In de mode van nu kunnen we ook nog veel invloed zien van the 90’s zoals korsetten, high-waisted broeken of rokken, slip jurken en kniekousen. Zelfs blazers en de sweater vest zijn bekend geworden in de 90’s. Al met al, de jaren 90 zullen altijd terug komen.

Doordat the 90’s nog steeds zo populair zijn, is een 90’s party ook erg in trek. Een nachtje helemaal terug met muziek van toen en helemaal gekleed in de mode van de jaren 90, doet iedereen wel goed. Of u het nou helemaal gek en fout maakt door de meest opvallende outfits aan te doen en hard meezingt met de foutste 90’s muziek of het juist een echt thema feest is waar u, uw feest omtovert alsof u in de jaren 90 leeft, een 90’s party is altijd een goede keuze.

Iedereen kent namelijk de liedjes wel, het maakt zelfs niet uit welk genre u en uw aanwezigen leuk vinden. Er zijn in elk genre wel bekende 90’s hits waardoor iedereen lekker mee kan zingen Of u nou van 2Pac, Snoop Dog en The Notorious B.I.G houd of fan bent van Madonna, Prince of misschien Nirvana, er is voor iedereen wel muziek te vinden.

90s 90s party party 90s

90's party organiseren

Een feest organiseren is natuurlijk wel veel werk. Het zorgen voor de muziek, decoraties en catering kan moeilijk zijn als u niet weet waar u moet zoeken. Gelukkig bent u bij Evenses bij het goede adres. Evenses heeft een wijd aanbod aan 90’s entertainment, catering opties en decoraties en staat voor u klaar om uw advies te geven voor het 90’s feest van uw dromen.

Wilt u misschien een 90’s DJ die elk lied die u wilt kan spelen? Deze DJ’s staat voor u klaar om uw feest een spektakel te maken en alle bekende 90’s muziek te draaien met altijd een optie voor verzoeknummers. Zo weet u zeker dat iedereen de muziek hoort die hij of zij wilt.

Heeft u liever artiesten die voor u alle 90’s top hits zingen? Evenses biedt verschillende bands of juist een solist die bereid zijn om uw feest een 90’s sfeer te geven.

Of wenst u juist om een muzikant die met zijn of haar instrumenten de 90’s billboard hits spelen voor u, zoals Lady Sax op de saxofoon? Of Jan Vayne op de piano? Wij hebben diverse muzikanten die dat voor u kunnen doen. Natuurlijk als u wilt, kan dit zelfs in combinatie met een DJ of artiest.

Heeft u moeite met het regelen van de catering? Weet u niet wat voor versiering u nodig heeft of waar u het allemaal kan vinden? Wij hebben allerlei catering opties voor u op onze site. Naast foodtrucks die zich naar uw wens aanpassen, hebben wij ook opties voor taarten en kunt u zelfs bij ons terecht voor bar verhuur.

Qua feestartikelen hebben wij ook meerdere keuze zodat u, uw 90’s party echt helemaal afmaakt. U kunt bij ons terecht voor uitnodigingen, decoraties zoals ballonnen of praktische dingen zoals bekers en voor bloemen.
Wij helpen u graag uw feest een echte 90’s party te maken en zorgen ervoor dat u zo minder mogelijk hoeft te plannen zodat u ook echt kunt genieten van de 90’s muziek en sfeer. Bij evenses krijgt u een 90’s party waar mensen zullen zeggen dat ze back in the 90’s zijn!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.