Soufiane Eddyani boeken

Soufiane Eddyani is een Belgische rapper afkomstig uit Antwerpen en is momenteel één van de grootste rappers in België. Op 12-jarige leeftijd begin Soufiane Eddyani met muziek. Al snel kreeg hij de technieken onder de knie en was het duidelijk dat Soufiane Eddyani ontzettend veel talent heeft. Slecht 5 jaar later, op 17-jarige leeftijd, bracht hij zijn eerste single 'Terug In Tijd' uit.

De single van Soufiane Eddyani was een enorm succes, waardoor kort nadien zijn tweede single 'God Vergeef Me' uit kwam. Op amper 1 maand werd deze hit werd 2 miljoen keer bekenden op YouTube en heeft momenteel 15.4 miljoen views. De hit die Soufiane Eddyani kort daarop uitbracht behaalde zelfs 8 miljoen views.

Soufiane Eddyani heeft onder andere ook samengewerkt met Rap sensatie Boef aan het nummer 'Salam', waarmee ze samen de eerste plaats van de Top 50 Nederland veroverde.

Boekingen Soufiane Eddyani

Wilt u Soufiane Eddyani boeken voor uw stadsfeest of festival? Deze rapper is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. we staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Soufiane Eddyani.