Kid de Blits boeken

Kid de Blits werd geboren op 10 mei 1991 in Schiedam, hij studeerde aan de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij les kreeg van Boaz van de Beatz. Hij noemt zichzelf dan ook 'geadopteerd' door Boaz van de Beatz. Boaz van de Beatz wordt tegenwoordig nog gezien als Kid de Blitzs uitvoerende producent, omdat hij tot nu toe al zijn uitgebrachte singles heeft geproduceerd.

Het eerste contract van Kid de Blits liep bij Nouveau Riche, tegenwoordig staat hij onder contract bij Top Notch. Kid de Blits werkte ook samen in het collectief Lefensmannen met Ronnie Flex, MaxiMilli, Cartiez, Mafe, Amerildo de Krijger en Montex. Het collectief bracht singles uit als 'Val Flauw' en 'Ze Knockt Je Ass Out'. Ook hebben de Lefensmannen een 101Barz studiosessie opgenomen in 2013.

Kid de Blits heeft ook solonummers uitgebracht, waarbij de bekendste 'Uit de Noordzee' is, welke meer dan 150.000 views heeft op YouTube. Kid de Blits heeft ook nog solo een studiosessie opgenomen bij 101Barz.

Boekingen Kid de Blits

Wilt u Kid de Blits boeken voor uw festival, verjaardag of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Kid de Blits.