Bokoesam boeken

Bokoesam, de welbekende rapper uit Amsterdam, werd in 2015 erg populair in Nederland. Dit heeft te maken met hetgeen dat hij deelnam aan het New Wave album, een uitgekomen Nederlands muziekalbum van een groep jonge rappers én in datzelfde jaar won Bokoesam de Popprijs. Een van zijn grootste hits 'No Go Zone' behaalde zeven miljoen streams op de app Spotify en op Youtube werd de clip maar liefst meer dan tien miljoen keer bekeken.

Biografie Bokoesam

Eind 2016 bracht Bokoesam nieuw solowerk met zowel de nieuwe EP ‘Een Beetje Voor Jezelf’ als de nieuwe mixtape ‘Bokoeyoncé’ naar buiten. Vanuit deze EP's verschijnen de singles ‘Jij en Ik’ en ‘Djembé’, die beide over het miljoen keer beluisterd zijn. In datzelfde jaar gaat hij op tour (Turntour) welke hij afsluit in een uitverkocht Paradiso. In mei 2017 verscheen zijn debuutalbum ‘Solo’.

In het najaar van 2019 bracht Bokoesam samen met Jacin Trill de EP 'Zo VAder Zo Zoon' uit. Het stond op nummer 1 van de album charts en Bokoesam heeft een uitverkochte tour gerockt samen met Jacin Trill. In datzelfde jaar kwam er in de zomer de volgende EP uit genaamd 'Yung Bok' waarmee hij samen met Yung Felix had gemaakt.

Het jaar 2019 werd afgesloten met een nieuw album 'Nachtvlinder', dat is opgenomen tijdens een muzikale reis naar Berlijn. Op het album staan samenwerkingen met o.a. Boef, Idaly, Leafs, Yung Nnelg, Young Ellens en Jandro (SFB). Er werden singles gemaakt als 'Mijn Schuld', 'Voor Jou' en '2 Uur' waar Bokoesam laat zien dat hij een veelzijdig artiest is, met een geheel eigen plek in het Nederlandse hiphop gemeenschap.

bokoesam boeken.jpg

Even laten zien Bokoesam

Bokoesam is een veelzijdige artiest maar toch wilt hij de mensen even iets laten weten. Hij is en blijft een rapper. Lyricale woordspelingen en het bewegen op de instrumentaal is wat hij kan en nog steeds bezit. Dat laat Bokoesam zien in zijn nummer '36barz'.

Boekingen Bokoesam

Wilt u Bokoesam boeken voor uw feest, festival of evenement? Bokoesam boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul vrijblijvend het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.

Bokoesam boeken

Wilt u Bokoesam boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Bokoesam boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Bokoesam boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Bokoesam boekingen bekend als een groots feest spektakel.