Leafs boeken

Leafs momenteel 17 jaar oud! Brak door op zelfs nog jongere leeftijd, zo was hij 15 lentes jong toen hij bij platenlabel Noah's Ark tekende. Di betekende dat hij de jongste rapper ooit was die getekend heeft bij het platenlabel. Leafs kwam op de radar van Noah's Ark door het nummer; Race.

Biografie Leafs

Na de handtekening gezet te hebben bij het platenlabel ging het hard voor Leafs. Zo bracht hij zijn eerste én tweede EP uit en stond hij in 2017 op het podium bij WOO-HAH!! Ook werkte hij al samen met een van de grootste in de rapscene, Ronnie Flex. Samen brachten ze het nummer What is Love uit en kwam al snel de single top 100 binnen.

leafs boeken .jpg

Tv serie Vakkenvullers Leafs

In 2018 besloot Leafs om een acteercarrière te maken. Hij speelt in de tv-serie 'Vakkenvullers'. Hierin speelt Leafs de 16-jarige vakkenvuller Darryl. De rol past perfect bij hem en dat ziet u direct in de serie. Bekijk hier een fragment van Leafs als Darryl.

Boekingen Leafs

Wilt u Leafs boeken voor uw feest of festival? Leafs boeken via Evenses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Leafs boeken

Wilt u Leafs boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Leafs boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Leafs boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Leafs boekingen bekend als een groots feest spektakel.